...СЛИВЕН - нова ГОДИНА, нов КЪСМЕТ...и отслаБВАНЕ момичеТА

• 18 135
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • Под Сините камъни
Дидка трябва да е поне в първи клас за да го вземат в ансанбъла така че имате доста време Hug

# 181
  Здравейте момичета,

Аз май две теми проспах или по-точно преболедувах.Ама и вие се много бързи.Децата хванаха онзи вирус с повръщането и си стояхме в къщи.От време на време ви надниквах,но нямаше време да пиша.

Добре дошли на всички нови момичета.

Честити празници на всички отпразнували именни дни и рожденни.Живи и здрави.  bouquet

Другата седмица повече  Crazy.

# 182
честит Рожден ден и от мен! newsm59  bigdance2 Tada

lusi ti da ne bi da si tazi, s koqto se poznavame Simple Smile) кумопвете са ви Меги и Николай??Simple Smile

# 183
 Party Да аз съм намери ме на skype-liusi_penkova newsm68

# 184
Севе, кога мислиш да ходиш на танци - вторник или четвъртък newsm78 ...а аз може зълвата да доведа Mr. Green

# 185
  love001ЗДРАВЕЙТЕ тези танци стават ли за начинаещи?Народни ли са? dance

# 186
  • Под Сините камъни
Здравейте и от мен само да кажа че сте вписали два пъти моите деца не че има проблем но се повтаря

# 187
  love001ЗДРАВЕЙТЕ тези танци стават ли за начинаещи?Народни ли са? dance

Да, мисля, че стават Wink
Ще се радваме да се присъединиш към нас Hug

Сега не мога да редактирам 1-ва страница - следващия път ще въведем промените Peace

# 188
Благодаря на всички, които ми писаха за сладкарниците  Hug Ех, защо Меги не живее в Сливен  Cry Mr. Green

Честит Рожден Ден на патерици на всички празнуващи! Бъдете живи и здрави и много щастливи!   bouquet

Joy Вече не съм "бебето" в сливенската темичка  Joy

# 189
 hahaha smile3533 Аз ли съм най-малата в този форум? newsm32

# 190
Благодарим на всички за пожеланията за Ивка. Днес правихме рожден ден в Мустан - тортата"Римски нощи" беше чудна. Подаръците страхотни, обаче сега каката се пазари с малката да си поделят един комплект с бебета  ooooh! Уж не се интересуваше от кукли-бебета, ама чуждото винаги е примамливо.

Абе мамита,знаете ли някакъв чай за успокояване....Моята щерка е на 10 м. и когато доиде време за сън става някакъв ад....Освен чай от мащерка какво друго мога да й дам?
Етърва ми е фармацефт и каза, че има някакви хомеопатични таблетки за сън. Нещо с "кинд" завършваше. От тази серия е Имунокинд напр.-за имунната система. В нощната аптека ги има и можеш да разпиташ  Peace

# 191
Аз съм Милчето-да не влезе някой в чуденка Grinning
Дидка,Севи я кажете тия танци само за можещи ли са?За такива по-схванати в краката и дето могат да играят само право хоро стават ли?И аз съм навита,но ще се включа другия месец,че имам много изпити ooooh!

Ама вие вече сте отговорили,сори  bouquetСега прочетох,голяяяяяяма съм блейка

Последна редакция: сб, 12 яну 2008, 15:45 от Katiko

# 192
И също да ви питам,каква е най-ранната възраст ,от която в Сливен има занимания по английски?Ако някой нещо е чувал моля да сподели  bouquet

# 193
Malinski мерси Simple Smile

# 194
  • Под Сините камъни
мисля че започват от детската градина 

Общи условия

Активация на акаунт