...СЛИВЕН - нова ГОДИНА, нов КЪСМЕТ...и отслаБВАНЕ момичеТА

• 18 146
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Много пишете бе!

И ние сме нощно време с памперси на Памперс. Доволна съм и от Хъджис , макар че 2-3 пъти съм купувала от тях. Други не съм ползвала.

peca1218, според мен го заведи на докито най-добре. От понеделник съм в другия офис на работа, близо до вас и може да се виждаме за по кафенце.

За танците всеки вторник и четвъртък от 6 без 15 в ДНА-то по 1.50 на час. Ако се организираме може във вторник да отидем.

Нали имаше някой , който работи във радио Фокус? Бързо да се казва кой беше!!!!

# 166
Абе мамита,знаете ли някакъв чай за успокояване....Моята щерка е на 10 м. и когато доиде време за сън става някакъв ад....Освен чай от мащерка какво друго мога да й дам?

# 167
Здравейте!

Много болни бе. Хайде бързо всички да се оправят,  но на тяхно място да няма ново попълнение! Praynig Praynig Praynig

Дудунчо, аз съм много доволна от сладкарница "Волонте", няма голям избор, но тортите им са много вкусни.

Дидка, аз си вадя снимки на фотото до "Стария бряст"

Аз незнам дали ще дойда от вторник на танци, защото от 16 ми започват очните (последните) и ще заминавам за Бургас.

Трябва да тръгвам за работа!

Лек и красив ден на всички!

Целувки!

# 168
Добро утро мацки,

Първо Честит рожден ден на Ива на Малински и Митака на Лунето!
Пожелавам им да растат здрави, щастливи, детството им да бъде изпълнено със смях и много игри!

Сега да почерпя и за моето детенце, става на цели 6 години Laughing  ooooh!

Това си знаете, за кой е Wink

А това му е тортата

# 169
...много рожденници днес Wink

Иве, мерсаж за почерпката Hug тази торта ти ли си я правила  Laughing

Люси, може би е накакъв период - при Мишата от скоро е така - не иска и не иска да заспива и като легнем става кошмар Tired

Мама Севи, да видим дали от другата седмица ще мога да се включа в отбора за народни танци - а как трябва да сме облечени newsm78

Дидунче, аз взимам май винаги на Шаклиян, че ми правят отстъпка Peace а и не са лоши на вкус.. Иначе съм ползвала на Карибуто - имат хубави картинки, но иначе са маслени тортите и не ми харесват Confused Мечтая си за торти като на Меги Wink

...аз днес съм с баба и ще митлосвам из центротО  Mr. Green

Честит рожден ден на Ивето, Митачето и Маноил

Мили дечица бъдете здрави, усмихнати, лъчезарни и щастливи   love001

За Вас Малински, Ивенце и Лунке

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 09:01 от ДиДКа КоджаБАШЕВа

# 170
Дидка, благодаря за пожеланията, а тортата е от сладкарница Неделя , доста хляб ще изям докато я направя аз LaughingPeace

А и много Ви моля, който звъни на Лунка да и честити рожденика и от мен Hug

# 171
  • Под Сините камъни
Честит рожден ден на всички няма да изреждам имена за да не пропусна някой много здраве щастие и късмет newsm59 newsm38

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 10:12 от peca1218

# 172
честит Рожден ден и от мен! newsm59  bigdance2 Tada

# 173
 ДиДКа КоджаБАШЕВа и какво правите така?ЗАщото Елито като заспива тръшка се,инати се и e направо непоносима.... #Cussing out smile3515 smile3511 smile3514....
И днес 6те ходим на лекар защото кашля......  Cry Дано но е нещо сериозно....

# 174
Привет, момичета  Hug
Много назад отишла нашата тема, чааак по средата на втора страница.
Много рожденици днес. Ха честито на всички. Да са живи и здрави, и да имат весело и безгрижно детство.
Иве, страхотна почерпка. Както съм прегладняла направо лигите ми потекоха като я видях.
Днес ми е малко крив ден. Само се ядосвах с клиенти разни, а и с мъжо малко се посдърпахме сутринта. Що не пиех, сега да му пийна една ракийца, че да ми стане леко на душата  Laughing

# 175
Много рожденници днес!

Честито на всички малчовци! Да са живи и здрави и много да радват мама и тати, а те да ги направят щастливи и възпитани дечица!

# 176
ЧЕСИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ!!!
ЖЕЛАЯ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЕДНО БЕЗГРИЖНО И УСМИХНАТО ДЕТСТВО!!!
 Gift Gift Gift

# 177
видях отпеде че се пише инфо-живея до розова градина,учила съм в в 8 ОУ,скед това в ТОХ-а.Имам мпмиченце на 10 месеца,казва се Елена.родена е на 8 март 2007г.Изчерпателна ли е информациата или да пиша още?
п.п.набор 87 съм Simple Smile

# 178
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!
МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И УСПЕХ В ЖИВОТА!

За вас, горди майчета:

# 179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ! ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!

Общи условия

Активация на акаунт