...СЛИВЕН - нова ГОДИНА, нов КЪСМЕТ...и отслаБВАНЕ момичеТА

• 18 165
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Здрасти на всички  Hug Hug Hug

Иве, София е постоянно с гащичките и не и пречат. Добре че ми ги изпрати това момиче, че не знам какво щях да правя. Още не мога да кажа дали имат ефект, защото не сме я водили на контролен преглед, но се надявам като отидем и да ни кажат, че всичко е наред.  Praynig Praynig Praynig

И на мен ми се ходи на сватбааааа Cry, това лято мъжа ми се разсипа да ходи по сватби, като започна от юни че до края на август почти нямаше седмица без да е сватбар. На всичко отгоре на две от тях бяхме канени за кумове, но се наложи да откажем, заради моята проблемна бременност.

Стискам палци на всички болни за скорошно оправяне.

# 151
Whistling
Hug Hug Hug Hug Hug

Плашите ме вече с този вирус, Жоро ми понакашля от време на време,малко му е сочно гърлото, а декември месец пи АБ ooooh!

Аз вчера чета една тема във форума и една като разправя за нейни познати, че умрели от този вирус и цяла нощ не можах да спя. Каквато съм параноичка само това ми трябва. Ако не пиша повече в темата, значи ме няма вече. 
Да, а сега го каза и на нас, че и ние да будуваме с теб нали Crossing Arms Mr. Green

Пъзелче много се радвам, хайде да ни се похвалиш следващия път, че повече нямате нужда от тях Peace

# 152
newsm10 Здравейте мамчета от Сливен.Може ли да питам нещо.... Embarassedдали работи млечната кухня?  bouquet

Все още не за съжаление Confused ...а ти бъди добре дошла в темата ни Hug

..и да попитам, къде вадите снимките си на хартиен носител, понеже съм се наканила да вадя снимки и то доста около 400бр. и си мисля да го направя в снимките.бг  newsm78

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 15:06 от ДиДКа КоджаБАШЕВа

# 153
 newsm03БЛАГОДАРЯ за гостоприемството само да вляза малко в ЧАС Laughing

# 154
newsm03БЛАГОДАРЯ за гостоприемството само да вляза малко в ЧАС Laughing

Ако има нещо, с което можем да помогнем - насреща сме Wink

# 155
Хееееей, привет!
Върнах се току-що от болницата, АБ може и да ми се размине. Пък и честно да си кажа малко живнах като пощъках из града сама, без ремаркенцето.  sling

Дидка, Ренка, много благодаря!  Hug  Hug  Hug /вие си знаете за какво/

Добре дошла на KIKI13 !

На всички болни пожелавам бързо оздравяване, а Кате ти го давай по-спокойно, бе жена!

Ооооо, и систър се е разписала!  Heart Eyes

# 156
а кога щ=е отварят кухнята?знае ли нмякои?

# 157
  • Под Сините камъни
Добре дошла на КИКИ13  Кате недей да се шашкаш така бе жена по спокойно да не се гътнеш вместо от вируса от уплаха Laughing

# 158
....ШошкО за 4-ти път прави "кака" и сега гледам, че чак кръвчица има Cry Мажа с крем Здраве, но май не помага - някой би ли ми предложил нещо по-добро да купя...

Мерси  bouquet

Люси за кухнята - не знам кога ще я отварят Confused

# 159
Дидка какво значи това, ако е подсичане на дупето и аз прилагам същото, също и нистатин крем, и още едно май се казваше хлоркуинандол Н newsm78
Обаче сега смених и памперсите, защото много майки вече се оплакват от Памперс и подсечени дупета.

# 160
Дидка какво значи това, ако е подсичане на дупето и аз прилагам същото, също и нистатин крем, и още едно май се казваше хлоркуинандол Н newsm78
Обаче сега смених и памперсите, защото много майки вече се оплакват от Памперс и подсечени дупета.

Иве, мерси  bouquet ...и аз ги смених по същата причина, сега сме с Молфикс Peace

# 161
Ние сме на CANBEBE,ползвахме и MOLFIX,доволни сме от тях.пробвали сме и Pampers  newsm30

# 162
Най-доволна съм от Дайперс, но ги има само в Билла и в последно време зареждат само малки опаковки и не са много изгодни, но пък на Гоги много добре му понасят.

Дидка, за подсечено дупе мажа с Тридерм - антибиотично кремче е и се маже не повече от два пъти на ден, редувам с Бебитан /цинков крем/ и след продължителното разстройство сега е сравнително добре.

# 163
Хелоу  Party

За кухнята - аз подучух, че са ги затвоорили от ХЕИ-то, защото е била намерена мишка в една от манджите  Rolling Eyes Не гарантирам за 100% достоверност, но това подразбрах аз. Иначе има някаква надежда - от около седмица има раздвижване в нашата кухня (а нали тя е кухнята-майка)- сменят плочки, плотове, пода и т.н Дано скоро да я отворят, че то какво е това - абсолютно безобразие! Голям град, а да няма кухня за децата  #Cussing out

За памперсите - Митето е само с нощен памперс, но все още ползваме. От пролетта караме с най-евтините възможни памперси - Мечо Пух и Бижу - идват 25-27 стотинки бройката. Аз съм много доволна от тях  Peace Но са за по-големички деца, които пишкат по-нарядко. Стават за 4 напишквания най-много  Wink Но са идеални при отказване от памперсите. Е, нямам представа как действат на по-чувствителни дупета  Thinking Митето досега е нямал проблеми  Peace Иначе за различни кожни раздразнения крем "Здраве" върши чудеса  Peace

Дидка, за снимките аз бих ти препоръчала фото Кодак под часовника  Peace

И да попитам нещо - е, доста пъти е разискван този въпрос в темичките, ама като не ми е трябвало в момента, че не съм обърнала голямо внимание  Blush
Та, за тортите ми е питанката! Препоръчайте ми сладкарница, от която сте доволни  Wink

# 164
  • Под Сините камъни
Дидунчо аз съм доволна от КАПРИЗ срещу часовника и на Арата не бяха лоши преди 3-4 г. Аз да питам майките с момченца на мойто малко мъжле му се зачерви едното мъденце мажа го с крем пенатен или бочко но цък ефект йок  някой да ми препоръча нещо че не съм наясно с мъжките истории една позната ми каза че може да е от памперсите да се е спарило нещо ама аз като незнам не ми се иска за това да го водя на доки но ако се наложи

Общи условия

Активация на акаунт