...СЛИВЕН - нова ГОДИНА, нов КЪСМЕТ...и отслаБВАНЕ момичеТА

• 18 169
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Ха добро йутру и от мен Laughing! Тази сутрин съм със страхотно настроение newsm78, въпреки че няма на какво отгоре. Имам адски много работа, странични ангажименти, Алекс е болна, а трябва да пътувам и до София за събота и неделя - служебно. Ама то мойто май не е настроение ами на истерия ме избива Joy. направо съм се видяла в чудо как да си организирам тия дни.
За фитнес още не намирам време, ходя си все тъй с тресящо се дупе Whistling.
Дидка, стига с тая варицела, миличка Laughing, тоя доктор ще дойда най-накрая да го прегледам.
Хубав ден на всички, работещи или тичащи след деца, отслабващи с диети или други начини Flutter, Кате!
  love001

# 136

Дидка, за кой път, бе мила. Или сега наистина. Дано му се размине леко на малкия Мишон.

Аз вече престанах да ги броя Wink

За среща се чудя дали да не пусна анкета Peace с няколко дати, но пък не сме избрали заведение Thinking а ти Лони ще се оправиш до тогава, че къде без теб Hug

Някой знае ли къде се изуби Ян Бибиян newsm78

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 10:24 от ДиДКа КоджаБАШЕВа

# 137
Дидке и аз щях да те питам същото като Лони, пак ли варицела...кой им поставя непрекъснато такива диагнози на децата ooooh! Предполагам, че пак ще е фалшива тревога Peace
За моето разболяване предполагам, че е пустия му грип, явно е вече, че има епидемия,но хората се лекуват в домашни условия и затова не я обявяват...снощи ме заболя гърлото и костите,сега се тъпча с какво ли не и дано да прескоча усложненията, чувам, че протича тежко и с много висока температура....повече ме е страх за децата Praynig

Тес, добре ти се отразява истерията,щом на смях те избива Laughing...как е детенце?

Лони да се лекуваш и ти Naughty

# 138
И  Мъжа ми е болен..... tantrum smile3543

# 139
Писах, писах и си изтрих поста! Sad
 Така, че само ви казвам здравейте! Hug
 И бързо да се оправят болните!

# 140
Абе мамита,я ми кажете как мога да си сложа снимка на моето гардже на профила  Rolling Eyes

# 141
Абе мамита,я ми кажете как мога да си сложа снимка на моето гардже на профила  Rolling Eyes

Ето тук подробно е описано  Wink

# 142
Ей, изпревари ме Twisted Evil

# 143
Здравейте.
Преди малко се върнах от болницата. Мъжо го оперираха днес и поседях малко при него. Добре е вече. Доктора дори искаше да го изпише днес следобед, ама мъжо не ще, щото там било по-спокойно - вкъщи децата щели да го побъркат.
Иначе моята настинка хич не минава Sad Даже съм по-зле. Децата и те се разкашляха снощи.

# 144
  • Сливен
     Здравейте,болни и здрави.Ей дано бройката на болните да намалее.Ние май скоро няма да излезнем от нея.Що за чудо е това незнам,не ни оставя.Здравите,бягайте ако можете от болни защото е много коварен този вирис.А за кашлицата да не говорим. Cry.
    Чао за сега Hug

# 145
  • Под Сините камъни
Бре бре то страшно бе колко много болни да оздравявате че кой ще дойде на срещата ние за сега сме добре(да не чуе newsm36)изпратих ме каката на училище преспахме бебка и малко релаксация

# 146

...като знам каква си ми добричка, какви са тия емотиконки от теб Mr. Green

Хайде и аз да се присъединя да се оправят всички болни Hug

# 147
 Whistling
Hug Hug Hug Hug Hug

Плашите ме вече с този вирус, Жоро ми понакашля от време на време,малко му е сочно гърлото, а декември месец пи АБ ooooh!

# 148
 newsm10 Здравейте мамчета от Сливен.Може ли да питам нещо.... Embarassedдали работи млечната кухня?  bouquet

# 149
Whistling
Hug Hug Hug Hug Hug

Плашите ме вече с този вирус, Жоро ми понакашля от време на време,малко му е сочно гърлото, а декември месец пи АБ ooooh!

Аз вчера чета една тема във форума и една като разправя за нейни познати, че умрели от този вирус и цяла нощ не можах да спя. Каквато съм хипохондричка само това ми трябва. Ако не пиша повече в темата, значи ме няма вече. 

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 14:49 от Катя (Сливен)

Общи условия

Активация на акаунт