LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 44

• 75 667
  • 2 330
  •   1
Отговори
# 765
Егати!!! Няма поръчване... направо се изнервих Mr. Green
и аз  #2gunfire

smile3511 smile3511 smile3511
нито мога да харесам нещо нито мога да си вляза в кошницата  Crossing Arms
Те затова хората казаха да напълните кошниците ама кой да слуша   smile3534
Аз поне като куках цяла нощ си пуснах поръчката по живо по здраво newsm47

# 766
  • София
И аз така - имам едни сандали в кошницата, снимката им е изчезнала, от новата колекция съм, не ми дава, че не са налички (с удивителна), но като кликна, ми изписва, че няма такъв продукт. Много искам да ги поръчам, дори и да не са намалени чак толкова, но ги няма никъде из сайта. Какво да правя? Дали ще ми ги доставят или после ще има проблеми?!

newsm78 в тоя хаус незнам какво може да се получи , ако толкова държиш на тях поръчай ги малко по-натам , няма да изчезнат толкова бързо щом са от новата колекция Wink

# 767
  • София
Аз защото съм лакомия и търся кодове за подаръци в този напечен момент hahaha. И ако ми изчезне някой артикъл заради глупавите подаръци ще си изям ноктите от яд...

Сега се боря с втората поърчка и отивам да презареждам картата Joy Mr. Green

# 768
Духи пухи, аз си я бях напълнила, стояха ми снимките с кръстчета и нямах нищо намалено. Намерих същите неща намалени.

# 769
  • DE
Поръчах! Grinning

# 770
  • Sofia
И аз най-накрая поръчах.  Grinning

# 771
  • София
И аз поръчах! newsm44
Почвам да пълня втора  Sick

# 772
Izvinjavam se che taka nahaltvam i to na lat, s glupav sigurno vapros, no mi othvarli kartata - tja e 16 zifri, vaprosat mi e v kakav format se mishe exp date, az ja pisha sljato mesecgodina-4 zifri, i kade da gledam za kontrolnija kod. Blagodarja za otgovora!

# 773
Izvinjavam se che taka nahaltvam i to na lat, s glupav sigurno vapros, no mi othvarli kartata - tja e 16 zifri, vaprosat mi e v kakav format se mishe exp date, az ja pisha sljato mesecgodina-4 zifri, i kade da gledam za kontrolnija kod. Blagodarja za otgovora!

Прочети на първа страница

# 774
Айде сега, поръчалите да излязат от сайта, че и ние да поръчаме...
А тези дето пълнят втори кошници - мъжете ви знаят ли какви ги вършите?   Joy

# 775
Голяма съм патка, опитах с код за безплатна доставка и сега не ме пуска да продължа с  финиширане на полъчката, какво мога да направя....

# 776
  • София
Голяма съм патка, опитах с код за безплатна доставка и сега не ме пуска да продължа с  финиширане на полъчката, какво мога да направя....
Според мен не е от кода, аз дълго опитвах докато успея да поръчам
 Peace

# 777
  • София
Ами колкото и да ти е болно ще трябва да излезеш от акаунта си и д се пробваш д влезеш пак. Така се наха кода, а за теб остава да се молиш да те пусне. Стискам палци. Но това в случая, че ти дава грешка при кода, иначе наистина може да е от бъгнат от много народ сайт.

# 778
кажете как да си оправя настройките - от третата стъпка baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 779
  • Русе
Мацки с кодове за безплатна ли поръчате?

Общи условия

Активация на акаунт