LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 44

• 75 643
  • 2 330
  •   1
Отговори
# 2 235
Аз преди време бях поръчала за по-малко от 10 евро и си получих поръчката, но така и не ми дръпнаха парите за нея  Laughing В Suivi de commande срещу поръчката ми пише A la livraison, а не както на другите поръчки- Carte bancaire.

E тогава да се надявам че и при мен ще стане така  Laughing

# 2 236
Абе аз ли не съм е ред или
не мога да видя поръ4ките с адрес дето пиша
A domicile
Livration a l#adresse choisir
Моял хелп  bouquet

# 2 237
Може ли линк за мъжкото кожено яке?

# 2 238
Може ли линк за мъжкото кожено яке?
Аз поне 3 съм виждала, кое по-точно търсиш?

# 2 239
  • Враца
Момичета, искам да ви попитам, дали някоя от вас е поръчвала спортни обувки на Le Coq Sportif? Отговарят ли си на номера или както при другите маратонки трябва са се поръча 1 номер по-големи?

аз пръчвах за мъж с в първата поръчка (още незнаех че трябва да се поръчва +1) нси 43 и от поръчаните 43 са му точно по мярка...т.е отговарят си напълно

ако се чудиш има фирмен магазин по улицата точно над централна поща (булеварда Вл.Варненчик беше нали) та можеш да пробваш там

# 2 240
  • София
Привет на всички!!! Laughing Laughing Laughing
Имам едно питане - на 11-ти си направих поръчка, днес обаче една си отворих сюиви дьо команд и ми излезе, че един от артикулите не е фактуриран, и изчерпан.
Въпроса ми е, този артикул ще бъде ли включен в крайната сметка или след като дава,че не е фактуриран  няма да ми го удържат от сметката?? Praynig Hug Hug
  bouquet

# 2 241
  • Sofia
Цитат
Вижте какво си намерих в SPAM-a:
Vous vous inquietez de ne pas avoir recu votre commande du 23/11.

Je vous presente mes excuses pour cette attente.

Votre colis a ete expedie le 24/11.
Si vous ne l'avez toujours pas recu,
merci de vous rapprocher des services postaux,
car votre colis est peut_etre en souffrance.

Dans la negative, renvoyez-mpoi ce mail accompagne de vos instructions.

Si votre colis est mentionne "en preparation" dans votre suivi de commande,
merci de ne pas en tenir compte.

Au nom de la Redoute, je vous presente mes meilleurs voeux pour cette nouvelle annee.

Cordialement.
Malika,
Relation Client du site www.laredoute.fr

Сега вече не знам какво да правя.То пеша да ми го бяха носили този колет досега щеше да дойде.Под 2 кг. е със сигурност.А аз и на митница ходих да си го търся миналата седмица.Иначе от 17.12.  получих още на 02.01., сега се чудя ако те ми върнат парите с чек-в темата се коментира , че такава е практиката, какво да го правя и дали и него ще получа.Не могат ли да ми приведат парите по сметка
а кога им писа и на какъв адрес аз се мъча цяла седмица
Тогава можеше, след това  Help-a го затвориха.

Последна редакция: нд, 13 яну 2008, 18:44 от BettyRubble

# 2 242
  • Sofia
Искам да попитам  някой, на  който му се е случвало да не му пратят поръчката и да му блокират паричките в картата дали не може да ми прати готов текст на френски, с който да им се оплача и да ми освободят парите.Че съм зле с френския, а с речника е голяма мъка  Cry
Имаше го на 29.12.,  автор е  не тази вечер, Жозефина,копнах го тук на11.01. вечерта, търси в моите или нейните публикации за по-бързо.

Последна редакция: нд, 13 яну 2008, 18:45 от BettyRubble

# 2 243
  • Враца
Cher service clientele,

Le .........2007 j'ai fait passer ma commande sur le site laredoute.fr. Ma commande contenait les articles suivants:.................... Son numero c'est:122454556. J'ai paye avec ma carte de credit. Jusqu'a present - le.....2008 je n'ai pas encore recu mon colis. Pourriez vous verifier s.v.p. l'etat de ma commande et me donner plus d;information?

En vous remerciant davantage de votre collaboration: Mme/Mlle/Mr .......

Как звучи на български-  "На (дата) направих поръчка в Ларедут.фр. Тя съдържаше следните стоки:(изброявате). Номерът на поръчката :.....902382491824. Платих с кредитна карта. До днес (слагате датата) все още не съм си получил/а колета. Бихте ли проверили, моля, какво се случва с поръчката ми и да ми дадете малко повече информация?

Благодаря предварително за съдействието: Г-н/Г-ца/Г-жа.....

« Последна редакция: събота, 29 декември 2007, 21:07 от НЕ тази вечер, Жозефина »

за това ли става въпрос

# 2 244
Някой чака ли от 08.12 newsm78

# 2 245
  • На морето!
аз пък си пуснах поръчка и после проверих сюиви де команд и ми пишеше,че нямам нищо поръчано от 6 седмици  newsm78Дали не съм объркала нещо?След 6тата стъпка ме върна пак на панера и ми каза,че ще ми помни списъка 3 месеца.

# 2 246
  • sofia
аз пък си пуснах поръчка и после проверих сюиви де команд и ми пишеше,че нямам нищо поръчано от 6 седмици  newsm78Дали не съм объркала нещо?След 6тата стъпка ме върна пак на панера и ми каза,че ще ми помни списъка 3 месеца.
в момента пълна ли ти е кошницата?

# 2 247
  • Пловдив
Някой чака ли от 08.12 newsm78
аз чакам от 04.12.дрехите ми дойдоха,но масата за игра никаква я няма

# 2 248
Привет на всички!!! Laughing Laughing Laughing
Имам едно питане - на 11-ти си направих поръчка, днес обаче една си отворих сюиви дьо команд и ми излезе, че един от артикулите не е фактуриран, и изчерпан.
Въпроса ми е, този артикул ще бъде ли включен в крайната сметка или след като дава,че не е фактуриран  няма да ми го удържат от сметката?? Praynig Hug Hug
  bouquet
да не те разстройвам, но го удържат
изпращат после чек, аз имам един такъм ама не ми се разправяше за 14 лв

# 2 249
  • На морето!
в момента пълна ли ти е кошницата?
да

Общи условия

Активация на акаунт