Спамо- чат темичка (7- 13.1`08 )- дъра- бъра....

• 84 617
  • 6 099
  •   1
Отговори
# 5 010
# 5 011
таааааа.....докъде казвате,
че бяхме стигнали? Whistling

# 5 012

Добро да е  HugОбаче  Rolling Eyesтва не очакваш да го денсиме нали ти пазиш ли равновесие толко рано а  Whistling

# 5 013
# 5 014
# 5 015

Нощен Боецо -ноо рано си се излюпил бе  Hug

# 5 016

Добро да е  HugОбаче  Rolling Eyesтва не очакваш да го денсиме нали ти пазиш ли равновесие толко рано а  Whistling
...аз само поздравявам ...иначе още не знам къде съм... почти литър ракия снощи...самичък с нея пред монитора... и... ето до къде я докарах!  Sick

# 5 017

ДУ,Гильо Hug Laughing Wink
Стига свирка,че ми объркваш музиката тука Joy

# 5 018

...аз само поздравявам ...иначе още не знам къде съм... почти литър ракия снощи...самичък с нея пред монитора... и... ето до къде я докарах!  Sick

хахаха и сега като бебетата,а......дупе се вдига,глава се не вдига hahaha hahaha hahaha

# 5 019
Хахахах....станах пристрастена Mr. Green Joy

# 5 020

така е -епа сфирни да помагам бе  Whistling като свърши твойта почваме мойта -така ти се пада  Naughty Joy

# 5 021
# 5 022
Лейди--казвала ли съм ти ,скоро че .......кефиш Mr. Green Mr. Green Mr. Green

чичко гугал ,а? А? А? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Руске към кво си пристрастена newsm78,...здрасти ти

айде --честито ви тату Laughing Heart Eyes

# 5 023
Хи Хи обаче свърших цигарките и са требва да припкам у тоя студ до бакалията за нови да си допия кайвето  ooooh!  ooooh! ooooh!Гадна работа ...

# 5 024

Общи условия

Активация на акаунт