The O.C.

• 7 655
  • 125
  •   1
Отговори
# 90
На мен днешната серия ми хареса. Даже по едно време си мислех,че е последната. Нали и утре има една?

# 91
Много ми е любимо това сериалче Laughing Гледала съм всички сезони по няколко пъти отделно не изпусках епизодите,които вървяха по ТВ-то Peace Обаче последния 4-ти сесозон ми е много тъп, особено тази скучна Тейлър-Раян връзка Sick Без Мариса не е същото, много се изложиха Cry

Аз мисля,че по-скоро се опитват да акцентират вьрху останалите герои в този сезон. Пьк и го залужават. Мьчно ми е,че ще свьрши Sad

# 92
  • Разпиляна във въображението
Не бях фен на сериала, и не може да се каже че станах с последния сезон, но той определено ми беше много свеж. Нямаше изцепките на Мариса - алкохол, момчета, момичета, вечните проблеми и т.н. Тейлър ми е забавна и мисля, че пасва чудесно на спокойния Раян.

# 93
  • España (Плевен)
Не бях фен на сериала, и не може да се каже че станах с последния сезон, но той определено ми беше много свеж. Нямаше изцепките на Мариса - алкохол, момчета, момичета, вечните проблеми и т.н. Тейлър ми е забавна и мисля, че пасва чудесно на спокойния Раян.
на мен ми харесваше Мариса,имаше приключения и забава...  Peace

# 94
  • Разпиляна във въображението
на мен ми харесваше Мариса,имаше приключения и забава...  Peace

Аз я помня с постоянни проблеми или се опитва да реши проблеми на някого

# 95
  • София
Момичета, да ви питам, че не съм гледала много подробно предишния сезон - какво е станало с Джими Купър? Да не са го "убили" и него?

# 96
до колкото си спомням забегна на някакьв осторов.

# 97
  • София

Помня, че щеше да ходи в Гърция май, че и Мариса искаше да взима, но напоследък го споменават и говорят за него така, сякаш е умрял Thinking

# 98
a помниш ли в кой сезон беше това?

# 99
МАй в 3 сезон да беше,след сватбата на Джули с Кейльб,след сьмртта му,тя пак се сьбра с него . Около убийството на Трей бяха заедно и после изчезна,защото някакви го притеснявах за пари и го бяха пребили.

# 100
Свьршииииииииииииииии  smile3518 Weary smile3518

Много ми хареса края,ама много много много. Ще го гледам тоя сезон поне още ведньж.

# 101
Изпуснах почти целия сезон, но последната серия гледах. Страхотен край.

# 102
  • София
Хареса ми края на филма, малко го претупаха, ама то и какво да дават още! Мъчно ми стана, че свършва и путо се рИвем на края! И така както свърши, с това детенце, все едно историята почва да се повтаря....

# 103
Ох, много хубаво свърши Heart Eyes

Разплаках се и още плача....
Ама такава съм щастливка, толкова е хубаво,че си имам момченце, искам да имам общо три - малко извън темата Blush

# 104
И на мен много ми хареса края, за малко да заплача и аз.
Жалко че свършииии

Общи условия

Активация на акаунт