За пързалки е готово вече , ОКТОМВРИйското човече!

• 19 827
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,
Миринда успях в 12,50 и молбата ми е номер 168......просто обезумях как неработещ сайт прави регистрации

# 166
Мириндичка, всички се ядосват, нашата градина пък липсва в списъка  Mr. Green Shocked ама там поне няма голям наплив и няма да имаме проблем.
Аз за всеки случай се записах и в съседната - в Бистрица, макар че вече решихме, че най-близката е най-добре  Peace Hug

Ер, съжалявам за дядо ти!  Sad Вчера почина един наш съсед, абе кофти.........
А за милата Жанет, мамата на 3-те момчета, нямам думи., какво прекрасно щастливо семейство бяха и в един миг....край............  каква трагедия.............. Cry

Момичета, благодаря ви за милите думи за Вики!!!
А тези дни си чакам и племенничката и ще стана вуйна  baby_neutral много съм щастлива с тези събития!!!!

Последния лаф на Йони е: " Какво правиш, миличка?!" или "Не се притеснявай, миличка!!!"  Mr. Green Laughing

Целувки на малките!!!!

# 167
  • София - Младост 1А
Здравейте момичета. Ние влязахме в някаква гадна серия на боледуване и за това пак се загубих. Аз се разболях сериозно, а от вчера той пак ми е болен. Цяла нощ беше с 39 градуса температура и не можах до 5 часа да я сваля. Направо откачих. Сега чакам да стане 8, та да се обадя на педито да дойде да го види.

За градините - ние сме номер 9 в нашата от 12 свободни места. Подозирам обаче че дечица с предимство ще ни изместят, така че не храня големи надежди.

Р-ка съболезнования за дядо ти. Ще ти звънна да си поприказваме малко.

Толкоз за сега. Хайде хубав ви ден от мен!

# 168
Имам племенничкааааааааааааааа!!!!!!!
Малката Деница се роди вчера към 13 часа, със завидните мерки за мадама 2500гр и 48 см!!!!!!!!
Да ни е жива и здрава и да радва и слушка мама и тати!!!! И моя милост- вуйната, разбира се!!!!!!!!!

# 169
Меги, честита ти племенничка  newsm51! Да е много щастлива и здрава!

Дринка, бързо оздравяване и на двамата  smile3525. Ние сме в същата серия.

# 170
  • София
Честито Меги! Жива и здрава да ви е!
Дринка, бързо да се възстановявате и стига вече тези болести!
Ние днес чакаме една приятелка да ходи на кръвен тест и дано отчете бременост. Тя милата 12-тина години вече чака.... Много силно се надявам да е бремена, едва ли има по чакано детенце, а защо не и повече от едно!
Ние имаме сериозен проблем с постригването и страха му от машинката. Последния път вдигна и темперетура. Та взехме мерки с баща му и от понеделник вечерта се постригваме... Почнахме, стигнахме до някъде и резултата беше просто.... половин постригана глава и половин с дълга коса!  Crazy Вчера цял ден не сме излизали, заради фешън прическата. Вечерта обаче го допостригах и сега нещата са горе-долу добре. Постриган е, ама с машинката става по-добре, но няма друг вариант за сега! Ето и прическата, моля не се бийте, не мога да пострижа и вашите деца така. Аз съм професионалист, не повтарям!!! http://images23.snimka.bg/005103753.jpg

# 171
  • София - Младост 1А
Р-ка просто ще падна... веднага ти ставам клиентела...

Меги честито и от мен! Много здраве и радост на малката госпожица!

# 172
Р-ка, върха е прическата, направо си представям ако бяхте излезли навън, какъв ефект щеше да има- нямаше да се отървеш от кандидат- клиенти!  Mr. Green Ей, развесели ме много! Относно тръшкането и Светославко много се инати, и чесно казано май отговора е игнориране и здрави нерви, ама при мен последните липсват. Откакто тръгнах на работа обаче се чувствам много по- добре, в смисъл че не съм чак толкова изнервена, както когато бях само вкъщи. Естесвено когато не съм със Светославко, много ми липсва и все си мисля за него, но така е по- добре отколкото да съм все със него, а пък да съм изнервена и крещяща. Да ми е жива и здрава мама, пък на пролет дано нямаме проблеми с болестите в яслата.
И не на последно място Р-ка, съболезнования за дядо ти, явно наистина много го обичаш, и така се надявах да се оправи, но явно понякога нещата са необратими.
Дринка- скорошно оздравяване ви желая! Аз температура над 39градуса смъквам най- ефикасно със свещички Ефералган, а също и капки Хексалгин.
Меги- честито вуйна! Да ти е жива и здрава племенничката, много хубаво име са й избрали!
Валерия- днес е сряда, какво става с гърлото, много страшно звучи това дето щели да ти пукат нещо ! Стискам палци да е безболезнено! Скоро не си пускала снимки на малката хубавица, дай да я видим колко е пораснала!
Относно приятелката ми с шарката- още си боледува, и й казали другата седмица да ходи по изследвания, така че до тогава нищо не се знае. Дано всичко да е наред с бебчето. Благодаря на всички за загрижеността и съветите, знам че мога винаги да разчитам на вас  Hug
Ние от една седмица почнахме вкъщи уж малък ремонт. а се оказа, че май няма да е много малък, и сега разхождаме Светославко до майкини ми, а те са в едно село, близо до Шумен. Сутрин преди работа го водим, вечер го вземаме, той естествено през деня там не спи, защото го няма неговото легло, и като го прибираме заспива в колата, грохнал от умора. Два дена обаче се наложи да спи там, за да не се разхождаме, и аз направо откачих без него, толкова беше пусто и тихо вкъщи, че направо да полудееш, друго си е с детенце. Снощи като отидохме да си го вземем го целувах, целувах , целувах, мачках и прегръщах, все дно една година сме били разделени. Обожавам го и немога без него, той е най- голямото ми щастие и любов!
Айде стига толкова, чао и целувки от нас!  Hug

# 173
  • София - Младост 1А
Пешко е с гнойна ангина. Явно си въртим вирусите яко. Ще си пием антибиотик. Ние предишния така и не го пихме, защото в болницата ни казаха да не го взима. Изписаха ни и други разни сиропища, та дано бързо да се съвземе детето.

# 174
Пешко е с гнойна ангина. Явно си въртим вирусите яко. Ще си пием антибиотик. Ние предишния така и не го пихме, защото в болницата ни казаха да не го взима. Изписаха ни и други разни сиропища, та дано бързо да се съвземе детето.
Бързо оздравяване на Пепино, Ади!!!!!!!! Hug

# 175
Светли, сега отивам на тази манипулация, вчера ме беше страх  Embarassed. После ще се отчета.

# 176
Здравейте на всички, незнам дали ме помните, но аз се завърнах. Виждам, че има и много нови. От сега нататък ще ви посещавам по-често, но преди всичко ще ви попрочета малко за да вляза в час.

# 177
  • Варна, България
Здравейте!
Афродита, добре си се завърнала в нашите редици!   bouquet Аз те помня! Май в Белгия живееше, нали?! Разкажи нещо повече за вас.
Ох, Дринка, аман от болести! И ние със Сами си ги връткахме 2 седмииц вирусите, докато се оправим. И двамата бяхме на антибиотици. По-бързо оздравяване!
Меги, честита племенничка Деница! Много здраве и късмет!  Heart Eyes
Р-ка, всяко дете си има темперамент, който четох, че се предава по наследство  Wink Я си признай ти ли си толкова ината и проклета?  Mr. Green
Велика фризьорка си. Аз водя Сами на фризьор и той ни гък, ни мък. Даже преди 2 дни го водих и той стоя като закован - пръскаха го с вода, стригаха го с ножица - като сфинкс. Казаха, че толкова послушен клиент не са имали. Чак и мен ме очуди  hahaha
Светли, и аз съм така. В смисъл, че много се затъжвам като е на ясла, но пък вече  3 седмици се гледаме у нас и вече искам да е на ясла. Тези дни почнах да губя търпение и му се поскарвам. Майка ми идва да го гледа за час-два, ама не е достатъчно.  И майка, и свекърва ми са на 1-ви етаж и са им много студени апартаментите- нямат отопляне. А Сами не стои само в отоплената стая, а обикаля из целия апартамент и ме е страх да не се разболее. Най са ми от полза да го гледат у тях, че да съм свободна, но живот и здраве напролет...
Ще се молим за приятелката ти!  Praynig
По-бързо приключване на ремонта!
Валерия, дано всичко да е минало наред!
Аз днес съм на среща с приятелки и много се кефя!  Wink
Даже сега съм си сипала едно малко виски за отскок.  Mr. Green

# 178
  • София

Р-ка, всяко дете си има темперамент, който четох, че се предава по наследство  Wink Я си признай ти ли си толкова ината и проклета?  Mr. Green
Велика фризьорка си. Аз водя Сами на фризьор и той ни гък, ни мък. Даже преди 2 дни го водих и той стоя като закован - пръскаха го с вода, стригаха го с ножица - като сфинкс. Казаха, че толкова послушен клиент не са имали. Чак и мен ме очуди  hahaha

Волтажче, най-вероятно аз ще съм проклетията! На мене ще да е!!!  Mr. Green При нас е проблема, че нито на мен дава, нито във фриьорски салон иска да влезе.... Зверче! Приятно изкарване довечере и умната!!!  Laughing
Svetli, успех на приятелката ти! А какъв е този ремонт по никое време! Дано бързо да приключите, че много е гадно. Вярно после е хубавичко, но тази мръсотия и прахоляк мен ме побъркват.

# 179
  • гр. Козлодуй
Здравейте, не съм влизала тук от 100 години и както виждам доста има да наваксвам Simple Smile. Ще гледам занапред да намирам повече време и да съм по-редовна тук, за да разкажа и аз за моето "лудо" у дома Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт