За пързалки е готово вече , ОКТОМВРИйското човече!

• 19 817
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
ЧРД, ЗОРИ!!!!!Радост, щастие и любов!!!!!!!
Честит имен ден на всички именници!!!! Черпя ви за именния ден на мама!!!!!!! Hug

Дринка, бързо оздравяване!! Ние сме същите, може би е същия вирус. Два дни ходи на ясла и след месец стоене вкъщи веднага си хвана вирусче. Два дни беше с Т 39.5 и не можем да я свалим под 38, после почнахме Аугментин и сега вече сме по-добре.

Иначе сме добре  Crazy Малчо Вики за 2 седмици е наддал 600 грама и е пораснал с 3 см  baby_neutral голям мъж ни е той!!!

Целувки на всички!!!!!

# 91
Момичета страхотни сте, надявам се да сте пили по едно и за мен  Peace

Боги, за течния аналгин дават се капки колкото са килограмите, разделено на три приема, т.е. ако хлапетата са средно 15 кг. значи на един прием 5 капки и една от теб общо 6.

за нещастие и от течния аналгин при даване на 7-8 капки пак не се сваляваше, ами напротив , ама надявам се вече всичко да е зад гърба ни, че снощи пак ни ошашка с повърхностно дишане , но пък с 38,6., абе ако това беше грипа от соломон, надявам се вече да си минахме от реда, че тази година не ми хареса как започна, аз с гнойна ангина, дребо с температури, лятото ще се каляваме с мноооого плаж и планина към Троянския балкан.

А иначе не ме размечтавайте за почивки, че тази година вече сме си планирали едно ходене до Брюксел, един 14 февруари на Балчик за 2 дена и един концерт на Кайли Миноуг в Софето, а питайте ме още колко са ми в главата, а да не говорим че и апратамента ни чака и изобщо мноооого неща ни станаха.

За следващата среща някой друг да организира, че да дойда и аз   bouquet

# 92
  • до морето
Честито на всички именници празнуващи днес !
Честит Рожден ден на Зори !
klamerche честито Ви бебче

Болничките бързо да оздравяват,пращам Ви прегръдки  Hug

Да се похваля ,че вчера на срещата си изкарах много добре!Надявам се скоро пак да се видим ,че нещо не ни достигна време да се наговорим.

Чао за сега от нас с Вики

# 93
Мацки, още сме болни, така че съм кратка.

Честит Рожден Ден, Зори! Бъди щастлива и обичана   bouquet!

# 94
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,Royzi!!!
БЪДИ ЗДРАВА,ОБИЧАНА И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЩАСТЛИВА!

ЧЕСТИТО И НА АТАНАСОВЦИТЕ!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!ТАНЧЕ СПОКОЙНАТА,СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ЗА НАСКО!

valeria1,бързо оздравяване! Hug
Успешен ден! Kissing Heart

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 07:41 от bini_og

# 95
  • София
Ройзи, ЧРД и от мен. Бъди здрава, щастлива и усмихната.
И аз да ви почерпя, че имам именик днес.
Ади още са в болницата, но са по-добре.

# 96
Честит Антонов и Атанасов ден, предвид темата в последните дни ще пожелая най-вече здраве.

Ема има писмо от Дядо Коледа newsm44 Много е хубаво - цяла страница, обяснява как си пие топъл чай пред камината, как джуджетата довършват подаръците в работилницата, как Снежанка шета из кухнята, как има цели чували с писма. Напомня, че подаръците трябва да се заслужават, да се учи, да се помага вкъщи, да се вършат добри дела. Много е мило Heart Eyes Има и билетче за лотарията. А плика е на Български пощи Sunglasses

# 97
  • в Низината
Честит празник на всички именници и рожденници днес!     bouquet
На болните - бързо да оздравявате!

Да чукна на дърво, Дани засега е добре - грипът ни подминава и всички вкъщи сме здрави.

# 98
  • до морето
 Минавам да Ви благодаря за пожеланията и да почерпя !

Честит имен ден на празнуващите днес!

# 99
Честит имен ден на всички именници!

# 100
Момичета - благодаря ви много за хубавите пожелания - страхотни сте.
Честит Имен ден на вчерашните и днешни именници - много здраве и късмет желая на тях.
Пепи бързо да се оправя - само хубави новини да се чуват от тук нататък.

целувки от нас

# 101
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЗОРОТО И РОЙЗИ!!!
 nbirthday  ura
МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС И ВЧЕРА!

ТАНЧЕ, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ИМЕНЯКА И МНОГО ДА ТЕ РАДВА!   bouquet

Ние също сме от групата на болните  Cry. За Лъчо ми казаха, че не е за детско заведение  Naughty и сега се чудя как ще го гледаме поне 1-2 месеца  newsm78.
Аз тръгнах  по профилактични прегледи и направо ми се плаче  Cry. Онзи ден добре си порИвах  newsm45 newsm45, пък ще видим какво ще излезе от цялата работа.

Искам да попитам някой знае ли нещо за д-р Ван Пеидзю, приема на ул."Народно хоро" № 10- прави пулсова диагностика?

Стига толкоз, че стана дълго.

Приятна вечер  Hug

# 102
  • София - Младост 1А
Привет от милата ни къщичка. Ние се прибрахме тази вечер. По подробно ще ви напиша сагата ни от изминалите дни, та да си четете при сутрешно кафепиене... помните ли преди какви размисли прасках сутрин... важното е че Пецата го закрепихме.
Благодаря на всички за подкрепата, на тези дето ми се обаждаха - страхотни сте. Няма такива приятелки!!!

На рожденниците... на патерица да сте живи и здрави.
Зори направо ще се гръмна че забравих. Танче, да ме прощава Насето. Абе всички дето съм ги пропуснала, а вие ме мислите... ще ви черпя на пролет... че до тогава слагам карантина.

Хайде лека нощ, че съм като парцал.

# 103
Браво на Пепи! Само хубави новини да се чуват  Hug! И никакви болести повече!

# 104
Дринка,радвам се,че вече е добре Пепи сете си у дома! Grinning
На всички ви много слънчево настроение през уикенда!

Общи условия

Активация на акаунт