За пързалки е готово вече , ОКТОМВРИйското човече!

• 19 815
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Честит имен ден на всички Танчета! Любов, любов и пак любов ви пожелавам!

Ивон, да ти е честито мъничето! Много да  слуша и да ви радва!

# 61
Ивонка, честит ти втори мъж, да ти е жив и здрав, да те слуша, да те радва и бате Любчо много да ти помага. И да си почистиш пощата!
Таня Спокойната и Таня Бекярова да са ни живи и здрави, все така усмихнати, дейни и не-спокойни! На мен неспокойните повече ми харесват Wink

Кламерче, твоите принцеси са страхотни, направо ми изпълниха душата!
Ер-ка, Глория е страшна муцуна, много е готина, направо му завиждам на Краско, че си има такава голяма жива плюшена играчка.
Мишленце, супер снимки, а най-вече медал за родители, пътуващи навсякъде с детето си Peace
Ади,, не знам за местенето ти в Севлиево, но ние с мъжа ми вече доста често си говорим за местене в Пловдив, само дано ангажиментите ни и на двамата се напаснат така, че по едно и също време да приключим в София, че ако се разминем, май няма да успея да завлека софиянец да живее в Пловдив. Нали знаете откъдето е жената, от там е и родата. Laughing

# 62
Честито бебче на Ивон!!!! Да е много здрав и да радва мама, тати и бате!!!
Танче, ника дано скоро го потвърдиш и да си по-спокойна, а Вал дано вързо оздравее!!!Вашия малък мъж как се казва?Simple Smile
Ето малко снимки от нашето гостуване във Варна:
http://joanatosheva.multiply.com/photos/album/18

Celuwki!!!
Весело изкарване на варненки!!! Hug

# 63
Здравейте, мацки!

Благодарско за поздравите и хубавите пожелания за имения ден.

и изобщо кой каквото пожелае - да се почерпим пък макар и малко закъсняла.

Да ви кажа аз разбрах, че съм имала имен ден едва когато започнах работа /преди 10 години/, а вече от 1-2 години колегите непрекъснато твърдя, че имам имен ден и на Стефанов ден. Аз обаче не ги чувствам като празници и обикновено винаги ги пропускам. Сещам се едва, когато започнат да ме поздравяват.

Честито бебче на Ивон - да расте здраво и щастливо дете - за радост на близките си!

приятен ден на всички  Hug

# 64
  • София
Хелоу мацки. Като споменах за кафе и Ади избяга Flutter.
Наше бебе е Кристиян, брат ми така го измислил, без да спазва традицията да го кръсти на някой. Изписани са от болницата, вчера сами са се оправяли в къщи, че бабите им нещо не се организираха. То не че мама може да долети за ден от Италия, ама майка й днес пристига. Отдали са се на пазаруване и не спане.
Ло, Пв много хубав град, аз преди години бях там по стечение на обстоятествата. Желая ти да замъкнеш софианеца, ако така ще ви е по-добре.
Някой не каза ли среща?

# 65
Здравейте,мацки!
Меги,Вики е голям сладур бе!Пу-пу!А за принцесите,какво да кажа-прекрасни са! Grinning
Мишленце,и вашите снимки са супер,чак сега успях да ги разгледам!
Танче Спокойната,направо ме уби с този спокоен ник! Wink Кристиян ми е едно от любимите имена,чудесно са го избрали!Да им е живо и здраво момченцето!
Валерия,абе ти каква художничка си имаш,браво!
Мойта Нати също прави опити да рисува и ми е много смешна,направи една драсканица и като каже,примерно това е къща и ше падна! hahaha
Ерче,бебе Глория е доста сладичка,да я нагушкаш от мен!
Целувки на всички от нас.

# 66
Варненки заспахте пак,
за сряда за 18.30 в заведение "За Приятели"(се казвало )
точен адрес ул.Македония-82
18.30ч. е началния час, масата за 6 човека на името на Надежда Иванова, ама моля ви се изрично съм договорила възможности за още някоя друга бройка, така че не се ослушвайте.

# 67
  • Варна, България
Аз се записвам!
За тези, които се чудят къде е номер 82 - местонахождението е  на ъгъла на Марин Дринов с Македония. Марин Дринов е перпендикулярна на Цар Освободител, където е детската кухня.

# 68
Иха, събираме се малко по малко! А ако знаете на това заведение откога съм му хвърлила око.... Много е приятно долу, и менюто е разкошно, и 2 пъти ходих за калкулация на семейно събиране, ама много ми излизаше да нахраня 10 човека навън за своя сметка. Най-сетне ще седна там, и то като бял човек  Mr. Green
Сряда, 18:30, "За приятели":
1. Надина
2. Боги
3. Кламерче
4. Роузи
5. Аля
6. Мира + 1 приятелка
.... другиии?

Раличка и Сона няма да могат да дойдат. Рали си няма "бавачка", а Сиси е болничка (стискайте палци бързо да се възстанови!)

Ивон, да ти е жив и здрав сина и мнооого да те радва! А ти да се възстановяваш бързо и да намираш време да си почиваш!  Hug

# 69
  • София - Младост 1А
Привет,
софийската среща ще се поотложи, че Пецата ми се разболя. Класика - разстройство, повръщане, температура и червено гърло. Ходихме на доктор и се пробвахме да минем без антибиотик, но след като цял ден и цяла нощ не успях да сваля Т под 38 градуса от тази сутрин си пием антибиотика като пичове. Дано бързо да се оправя Пешко. И всички болнички да се оправяте бързо, че е много гадно с тези болни дечурля.
Хайде хубав ден на всички!

# 70
  • Варна, България
Говорих с Галентина. Утре, ако може съпружеството да гледа Вики и тя ще се включи.  Wink
Всички болни деца да оздравяват, че много лошо с тези болести и вируси.
И ние сега ще ходим на контролен.
Чао  Hug

# 71
Здравейте мами,

Честито нови бебчета- да растат много здрави и умни, послушни и хубави. Ивонка - специални поздрави на теб за новото попълнение Simple Smile
Ади -душко - дано скоро се оправите - гадна работа това с антибиотика..
 Айде - знаеш ли откога чакам една срещичка - ей така да си говорим по женски да си клюкарим и каквото се сетиш - нещо съм луднала напоследък.Изобщо - всички болнички бързо да се оправят
Обаче да ви кажа - ние другата седмица сме на Ботевград- че много рожденни и именни дни този месец - а пък требе да се уважава родата......Та другата седмица мен ме няма - ако решите д аима среща....
Да ви се похвалим - момата е порасла с 5 см и качила 650 гр -абе направо ме разби - дебелее и висока расте Simple Smile
Иначе - веселбата е в пълна сила- добре че ми помагат - та съм малко по наред иначе сигурно щах да съм луднала окончателно. Алек направи проблеми с наакване и напикаване, ама вече отшумява това - започна да си казва отново  - ама ми скъси живота бързо. имаме поне 20 чифта гащи и със сушилня - пак едвам смогвах да му набавям чисти гащи.
Това е - иначе аз съм пред дилема пак - какво да купя на мъжото - той е рожденник в края на месеца, зълвата е именничка в четвъртък, а пък другият вторник е рожденнничка - абе направо не знам какво да купувам...
Хайде целувки от мен - прекъсвам писанията си Simple Smile

# 72
Привет на всички!  bouquet

Аз най после намерих време да вляза и драсна няколко реда.
За жалост утре не мога да дойда, понеже както каза Аля си нямам "бавачка". Sad

А сега малко за нас как сме.

В общи линии сме добре. Райчо ходи на ясла, и там явно се чувства много добре понеже понякога не иска да си тръгва, а като тръгваме бърза да излезе.
За болестта му развитието е почти никакво. Вчера даже бяхме при невролога и той каза че положението е същото и трябва пак да правим ЕЕГ.
ЗА сега казва само около десет думички, но иначе всичко разбира. Започна да си казва когато си има пиш и 60 % имаме успех с гърнето.

А що се отнася защо не съм влизала отдавна търся усърдно работа и ходя по банки, нотариуси за апартамента. И най после на 21.12.07г. подписахме нотариалния акт за апартамента. Сега остава само да го построят и да се нанесем, но това ще стане чак в края на годината.

Исках толкова много неща да напиша, но просто думичките изхвръкнаха от главата ми.

За сета толкова от мен. Целувки на всички!

# 73
  • На дивана, под юргана
... Още лятото купих седалка за тоалетна, но с нулев успех - тя е толкова паянтова, че и мен ще ме е страх да седна. Гледах едни Патета на метро с дръжки- някакви отзиви за тях, някой има ли?

Виж това: http://shop.danet.bg/product_info.php?manufacturers_id=122&products_id=3729
Синът ми (на 3 г. е) се научи да ходи на тоалетната с него. Сам се качва, сваля анцуга и гащите и сяда. Стабилно е.

# 74
Мишленце, супер снимки, а най-вече медал за родители, пътуващи навсякъде с детето си Peace
Да, ама като ги гледах по новините как висят с дни по летищата с деца и кучета, се чудя с кой акъл точно посред зима, рискуваме да тръгнем с детето, ама карай, извадихме голям късмет. Точно преди да заминем се вдигнаха мъглите, после като пристигнахме - пак започнаха, мойта кума 2 дена след нас летя за БГ и са висяли с детето часове на летището.

Ер-ка, много е сладка малката Глория.

В неделя с кумата ми оставихме Веско за около 2 часа сам с двете деца, голям героизъм прояви като ни го предложи, но няма да споменавам какво заварихме като се върнахме  Joy
 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт