Топче в срамната устна

• 370 414
  • 314
  •   1
Отговори
# 120
medimed наистина ако си бременна сега не  е момента ,но е задължително ако си  , да го кажеш на гинеколог който те следи . Hug
 Аз се оперирах в Майчин дом при Др.Филипов - работи със здравна каса , но е необходимо да се срещнеш с него предварително за консултация ,която се заплаща.
 Успех  желая  Hug на теб и другите момичета  Hug Hug Hug
                                      bouquet

# 121
  • Малта
Момичета, не съм бременна, чакам за Ин ВИтро по фонда ... (подписа значи че чакам да стана мама)

Обаче този балон с сопче, трябва да семахне, че много ми пречи ... (дори на сексуалния ми живот вече)

Майчин дом при Др.Филипов, той е гинеколог-хирург ли? защото си мисля, че то си е за хирург това чудо ....

Чудя се също в Токуда или във Вита, дали ще свършат работа?

# 122
Момичета, не съм бременна, чакам за Ин ВИтро по фонда ... (подписа значи че чакам да стана мама)

Обаче този балон с сопче, трябва да семахне, че много ми пречи ... (дори на сексуалния ми живот вече)

Майчин дом при Др.Филипов, той е гинеколог-хирург ли? защото си мисля, че то си е за хирург това чудо ....

Чудя се също в Токуда или във Вита, дали ще свършат работа?
Филипов е хирург.Отделението му е на 2 етаж в Майчин дом , а кабинета в който приема е в поликлиниката пак на 2 етаж(предварително се записва час и се заплаща ) ,но престоя там е по здравна каса.Има инфо за него в нета .Аз и при него съм раждала.Ако те интересува пиши на лични   bouquet
 ЛЕК И ПРИЯТЕН ДЕН    bouquet  bouquet  bouquet

# 123
Здравейте момичета, незнам дали проблема ми е за тази тема, но просто искам съвет
имам бяло течение от 2 дни ми се появиха някакви пъпки, които сърбят, несъм имала полови контакти от 1месец затова това го изключвам като причина, въпроса ми е дали могат да се появят от прах за пране или интимен гел наскоро ги смених и двете или просто е от бялото течение, преди несъм имала такива проблеми, моля да ме посъветвате нещо да отида ли на леар или да опитам с домашни средства.

# 124
Най вероятно имаш гъбички. Трябва това течение да го види лекар и да вземат за изследване секрет.  Peace Прави си промивки с лайка и малко сода докато посетиш гинеколога.

# 125
По-добре не прави нищо-ще замъглиш картината,оттам и точната диагноза.Преглед при АГ.

# 126
  • Пловдив
и мен ми се появяват неколкократно такива топчета...и мисля досега са били от враснали косми. Имаше и доста големи...които минаваха след седмица.Сега на свивката имах едно,усещах го по- вътрешно, леко болезнено, уж беше минало...но след фотоепилация точно там ми стана по- тъмна кожата,като изгорена ooooh! чудя се какво е

# 127
Незнам вече какво да ви кажа,до преди седмица лекувах гъбички,сега ми се появиха някакви топчета,първо бяха 2 в края на големите срамни устни-изчезнаха за ден-два.После се появи едно в средата на лявата голяма срамна устна,сега и то изчезна или се е преместило,защото сега имам топче  в близост до клитора.Вси4ко това се случва за седмица.Утре отивам на лекар,но и от това се притеснявам,защото все по често попадам на лекари,които не знаят какво правят...незнам newsm78

# 128
Извинявам се предварително за глупавият въпрос но:Ако е киста,знаете ли горе долу как се процедира-пукат я,пие се нещо или.... Embarassedмного ми е притеснено..

# 129
avi_88, много трудна работа това да са кисти след като се появяват и изчезват.
Най-вероятно се запушват мастните ти жлези от гъбичната инфекция, която не е излекувана. Не цеди топчетата, не ги пипай много.
Имам един въпрос обаче - колко се движиш дневно? 

# 130
  • Малта
Момичета, аз да ви кажа за моето Топче-Балонче, какво стана.

Ходих при хирург в ИСУЛ, и човека ми го цепна да изтече, после каза след два дена пак да отида.
Мажех йод през това време и като отидох то вече беше се поизсушило, ама под нега си седи бучка  newsm78. Но доктора вика, че няма нужда сега от операция, а ако пак се подуе и напълни с течност (гной) да отивам директно да го изрежат цялото  ooooh!

Ма то е кофти, че е на най-горните срамни устни и ... знам ли големичко е та се плаша, че бая месце ще махнат и ще ми деформират естетиката на "цветето"  Thinking

Ужасноооо

# 131
Ами последните месеци съм безработна и честно казано почти не се движа,или съм пред коптютъра или пред телевизора Embarassed

# 132
Възможно ли е това да има нещо общо???

# 133
Възможно ли е това да има нещо общо???

На мен поне лекарят така ми обясни - липсата на движение прави така, че и най-малкото възпаление или инфекция да запуши мастните каналчета. Дали е вярно нямам представа, но е факт че и аз съм се обездвижила.

# 134
oxx imam sashtiq problem i mnogo me e strax .. Pri men topchetata sa dosta dori i w blizost do anala .. Molq za sawet ..  Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт