В градът на седемте тепета,живеят куп бъбриви мами с весели хлапета (Пловдив-14)

• 18 190
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Мерси на всички ,които ми помогнаха за отпуските .

# 106
аз да попитам ходите ли някъде на кафе с бебоците????на гранда става ли за малки бебенца иска ми се да излеза на разходка и след това да изпия едно кафе като хората Rolling Eyes             

# 107
аз да попитам ходите ли някъде на кафе с бебоците????на гранда става ли за малки бебенца иска ми се да излеза на разходка и след това да изпия едно кафе като хората Rolling Eyes             
Да в Гранд мисля че е най-подходящо за малките ни съкровища, защото е топло, просторно и не е задимено а и може да се разходи човек по магазините

# 108
Здравейте на всички мами аз скоро не съм писала тук.Ще се радвам да ме приемете отново и обещавам че ще пиша по често.Искам само да помоля мамата която ни оправя страничката да запише че имам още една малка госпожица която се роди на 18.10.2007 год.

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 17:12 от dan4e02

# 109
как да се запишеме и ние?

# 110
  • Пловдив
Да в Гранд мисля че е най-подходящо за малките ни съкровища, защото е топло, просторно и не е задимено а и може да се разходи човек по магазините
Миналата неделя пихме с мъжа ми кафе в Гранда и ми се стори доста студено, че и течение се завихря. За по-топло време от сега става наистина.
Valeria_Damianova, можеш да пишеш на Пепи /подателя от първия постинг в темата/, тя може да те включи теб и детенцето в списъка в началото.

# 111
То и на мен ми се излиза някъде на кафенце, ама с тези грипове се притеснявам да го водя на места, където има толкова много поток от хора-и си седим в къщи повечето време в тези мъгли, най-много да идем на гости на сестра ми или някоя приятелка-а пък тези синоптици вече ще ги убия-уж днес щеше да е слънчево времето-дрън-дрън! Whistling

# 112
Миналата неделя пихме с мъжа ми кафе в Гранда и ми се стори доста студено, че и течение се завихря. За по-топло време от сега става наистина.
Valeria_Damianova, можеш да пишеш на Пепи /подателя от първия постинг в темата/, тя може да те включи теб и детенцето в списъка в началото.
Сериозно ли:( Ния като бяхме последния път беше приятно

# 113
здравейте аз да ви попитам от къде си купихте колички?
и аз искам да се запиша в списъка

# 114
  • Пловдив
Сериозно ли:( Ния като бяхме последния път беше приятно
Един от чилърите беше изгорял и имаха проблем с климатизацията, сигурно вече е оправен.  Peace Има и детски център на последния етаж, но е много беден откъм играчки и е само 1 стая.
И на мен ми се иска да пия кафе като хората, обаче не става - бутаме чаши, ходим по другите маси и мрънкаме да си ходим... Crazy Напоследък се забавляваме в Сани - има едни колички с коли, возим се, пазаруваме, а на връщане - не питайте ooooh! хем торби, хем и Руми нося

# 115
Здравейте. И аз да се присъединя към Пловдивската групичка  Hug Казвам се Илияна, от Коматево съм и Криси ми е първо детенце.
Прочетох само тази страница, но и останалите ще прелистя скоро.

Мила, не ти препоръчвам в това време да ходиш с бебе в затворени пространства. С този грип е наистина страшно.  Пазете се сега, а пък лятото ще има много разходки и кафета на открито.  Hug

neonkaa,
на какви тренировки ще ходиш в 60-класното? Аз мисля на народни танци да ходя, ама няма с кой и нещо не мога да се реша нещо.

# 116
Здравейте и от мен!  Hug Днес бебока толкова много се върти, че от удоволствие не мога да хвана никаква работа да стърша.
Тони дано и аз като теб намеря приятелки с колички  1stroller, защото така ми е много терсене. Всичките ми познати и приятели са на работа през деня, приятеля ми и той работи до късно. Трябва сама да обикалям като ненормална, а аз толкова много обичам да се разхождам, ама не и сама. Cry  newsm45

# 117
здравейте и от мен,от време на време  и аз се завъртвам тука Laughing
че не познавам много мами а и живея по далече в града от всички,няма с кой една дума да си кажеш,ужас,моите приятелки не са с деца  и някак приказките ни не вървят колкото и близки да сме си,вече няма общи теми.

# 118
МОМИЧЕТА ДАИТЕ ИДЕЯ ОТКЪДЕ ДА КУПИМ КОЛИЧКА ВЧЕРА ХОДИХ НА ВИС ВИТАЛИС,ХИПОЛЕНД МНОГО Е ОБРАНО НИЩО НЕ ХАРЕСАХ А ОЩЕ НЯМАМЕ КОЛИЧКА,ДОСЕГА НЕ МИ ТРЯБВАШЕ НО ДНЕС Е СТРАХОТНО ВРЕМЕ И СЪМ НАПРАВО #Cussing outРАЗХОЖДАМ СЕ С КОЛАТА Simple Smile

# 119
  • Пловдив
Магазин "ШТЪРКЕЛ" ? Там видяхте ли? Ама дали съществува още..последната година, сигурно, не съм влизала...и дали продават още колички....

Общи условия

Активация на акаунт