В градът на седемте тепета,живеят куп бъбриви мами с весели хлапета (Пловдив-14)

• 18 171
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
  • в Низината
В склада на Чиполино ходили ли сте?

# 136
Здравейте майчета, как сте днес, вчера какъв ден беше и каква разходка му направихме по центъра, а днес е ужас, как искам да идва пролетта по-бързо, това седене в нас не ми се отразява добре Sad аз докато бех бременна непрекъснато се разхождахме, до Альоша ходехме всяка вечер а сега това седене...

# 137
  • Пловдив
В склада на Чиполино ходили ли сте?

тъкмо и аз това щях да предложа....ако не знаете вече е на Голямоконарско шосе по пътя за София......а също и в Пинокио на "България"

# 138
  • Пловдив
top4o80 Аз също живея в този район и винаги, когато сме били на някой бебешки празник(преди да забременея) съм купувала от магазина на "П.Д.Петков" подаръците, но скоро ми казаха, че бил доста по-скъп от другите. Аз нямам база за сравнение, затова незнам. Можеш ли да ми кажеш дали е така?
Малта, живея точно там, до Бейби Ленда на П.Д. Петков и мога да те уверя, че специално за дрехи и козметика е по-скъп. Дрехите са значително по-евтини в близкия магазин на Вимакс, има и отдолу в Халите (щом работиш там, би трябвало да си ги виждала), козметиката даже в Сани е по-евтина, пюретата, млякото и кашите също. И напоследък много ме дразнят, че зареждат по 1 бройка от всичко и като свърши няма с месеци...мога да дам много примери, но няма да изпадам в подробности.

# 139
Привет.
Силве, къде на голямо конарско шосе са приместили склада ? Аз щях да го търся на Брезовско като търсихме количката. Иначе нашата е от Бейби ленда.

Катерина78, къде по-точно се намира този магазин Вимакс? Не съм го виждала, пък и все с колата минавам от там и не забелязвам много много.

# 140
  • Пловдив
Привет.
Силве, къде на голямо конарско шосе са приместили склада ? Аз щях да го търся на Брезовско като търсихме количката. Иначе нашата е от Бейби ленда.

Катерина78, къде по-точно се намира този магазин Вимакс? Не съм го виждала, пък и все с колата минавам от там и не забелязвам много много.
хи:)
ами то на Брезовска е малък склада там,преди беше на кукленско шосе,а сега е на изхода за София като минеш матраци ТЕД мисля след тях,много голям го направиха "Махком" се казва там са и колелетата Спринт......ние сигурно ще ходим в събота за столче за хранене,много се двоумя,между Кангаро и Чиполино и ще се чудя до събота.....някой ако има да казва,че аз като ги гледах са с еднакви функции,говоря за тези с колелцата и регулирането на облегалката и височината на седалката.....хайде да не спамя.....Simple Smile

# 141
  • Пловдив
Пак е на Петко Д. Петков, но трябва да завиеш към Военна болница, точно срещу училище "Душо Хаджидеков", на ъгъла на една нова кооперация. Улицата обаче е еднопосочна в тая част и ако си с кола трябва да влезеш от бул. Хр. Ботев, покрай Военна болница и като стигнеш училището гледай вдясно. Мисля, че няма табела, но отвън се вижда, че има детски дрехи. Мога да ти дам и ориентировъчни цени на лични, да не звучи като реклама.

# 142
Не знаех, че Бейби ленда е скъп! Аз пазарувам всичко от там и честно казано, не съм сравнявала с други места. Просто ми е удобно, защото има почти всичко, което ми трябва на този етап.(основно пюрета и памперси) До Вис Виталис ходя веднъж на 2 месеца, но много пари разтоварвам там и избягвам. Обаче последно ми направи впечатление, че пюретата там са малко по-скъпи от на П. Д. Петков.
Стол за хранене взех също от Бейби Ленд, на Кенгуро - люлка. Тва е най-полезната ми покупка до сега. Малчо е редовно в стола и е голяма отмяна. Има позиций на облегалката, на височината, на таблата за хранене, с колелца е, става люлка, абе супер функционален!  Peace
А между другото, утре сме на консултация и се чудя да го водя ли мъника  newsm78 С тоя грип, представям си в поликлиниката какво гъмжило от вируси е!  ooooh! Той е хремав леко и кашля чат-пат, но миналата седмица го водих при частната да му чуе гърдите и бяха чисти. Сега се чудя кво да правя!  Thinking

# 143
  • Пловдив
Отложи консултацията Peace, а пюретата са по-евтини в Сани и доста по-евтини в Метро [но там са по 6].

# 144
Отложи консултацията Peace, а пюретата са по-евтини в Сани и доста по-евтини в Метро [но там са по 6].

Аз пък от Метро като взимах последния път бяха по 3 в опаковка, но на същите цени като в Метро са на въпросната търговия в Кичука-беше коментирана преди в темата-ама там има сано на Хип, Ганчев и Бебивита. Днес ще ги извеждате ли бебоците-аз още се чудя-не е студено, ама бая духа!

# 145
Катерина78, благодаря ти  Hug Сетих се, аз го знам този магазин, ама незнаех, че се казва така. А пък отвън се виждат само дрешки и не предполагах, че продават и други неща. Ще го посетя някой ден.

Силве, ами аз още не съм се замисляла за столчета, че нали не сме започнали да се захранваме, ама скоро ще трябва да си купим и ние. Аз нали съм ти казвала за количката какво чудене падна. Ама на Чиполино и Кенгуро са едно към едно нещата, обаче от многото четене разбрах, че на Кенгуро са по-качествени. Ама още веднъж да кажа- става въпрос за количките  Peace

sandcastle, щом е само консултация и аз мисля, че е по-добре да не ходите. Ние сме на ваксина и трябва да я заведа, че ако обявят грипна епидемия ще се забавим много. Ама аз звъня й звъня на нашата и ако каже че няма хора, тогава ходя.

ORHIDEA, ние ще излизаме, ама само на терасата. Да поспи малко на въздух.

# 146
  • Пловдив
Катерина78, благодаря ти  Hug Сетих се, аз го знам този магазин, ама незнаех, че се казва така. А пък отвън се виждат само дрешки и не предполагах, че продават и други неща. Ще го посетя някой ден.
Не съм казвала, че има друго освен дрешки, всъщност има буйки, чорапки, хавлии, но столчета, колички, биберони и т.н. няма да намериш там. Peace

# 147
  • Пловдив
аз ходих да хвърлям боклука и тук щеше да ме отвее вътъра,ама ние сме на кръстовище и винаги много духа та се отказах да излизаме,сега си спинка в люлката,на нас това ни е великата покупка Simple Smile само там спи денем,ама вече трябва да става да ядем:)

# 148
Ние излезнахме за 1 час с дъждобрана отгоре-не беше толкова зле-ама си духаше-но аз съм зад военна болница и около къщите е повече завет!

# 149
И ние бяхме навън за половин час някъде. Ходихме на консултация, пораснала е малката буба 6350 и 65 см. След ДК реших да се разходим, ама започна да вали и се прибрахме набързо.

Общи условия

Активация на акаунт