Облизвате ли биберона на бебето?

• 3 659
  • 119
  •   1
Отговори
# 90
уфффф тази тема колко пъти е пускана.......

# 91

Никога не ми се е налагало да облизвам биберони, шишета и лъжици.
Има други начини за почистване.Винаги носех резервен биберон,мокри кърпи и шишенце с вода.
Неприятно ми е  като гледам други майки да го правят Stop

# 92
Не,никога не съм го правила.

# 93
Не. Защото ме е гнус и защото е нехигиенично.

# 94
уфффф тази тема колко пъти е пускана.......

че не я чети...хората питат....който иска се включва....То по тази логика нищо да не се пита,защото вече за всичко е даден отговор

# 95
  • София
Абсурд Naughty.

# 96
Пак ли тази олигофренска тема?? Бях се затъжила за нея  Twisted Evil

# 97
Знам че не трябва ,но случвало се е да го направя.

# 98
На мен ми е интересно как въобще ви хрумва да облизвате биберона? Това е доста гадно. Спомням си колко противно ми беше като дете да ми чистят бузите с намокрен със слюнка пръст. Бабите си позволяваха тази гадост.  Отвратително е.  Представям си, например пушачка, да оближе биберона на детето си... Rolling Eyes

# 99
На мен ми е интересно как въобще ви хрумва да облизвате биберона? Това е доста гадно. Спомням си колко противно ми беше като дете да ми чистят бузите с намокрен със слюнка пръст. Бабите си позволяваха тази гадост.  Отвратително е.  Представям си, например пушачка, да оближе биберона на детето си... Rolling Eyes
аууууууу отврат ...да се чистят бузи с плюнка. #Crazy..имше една реклама за едно момченце  бабите се нахвърлят да го щипят по бузите и да го изтриват с наплюнчен пръст. Отврат..... Sick......БРРРРРРРР горките деца

# 100
# 101
  • В светлината на слънцето
Ама че гадост... Confounded По-скоро ще го оставя без биберон, отколкото да прибягвам до подобни "методи".

# 102
Не,никога!!!!

# 103
Мисля, че е гадно бебето да ми смуче лигите. Не бих го направила.

# 104
Не ги облизвам, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт