Удължаване на коса- 3

• 11 218
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Задачата, която ми беше за свършване, преди да си удължа косата е вече факт,
та така че- започвам организацията по следващата си цел в живота....косата Whistling

Вече се възхищавам.Толкова си изпълнителна. Hug
Аз тряя се засрамя,нали? Blush
Точно така- засрами се! ooooh! Whistling
Аз вече имам и следваща набелязана цел, след косата Whistling bowuu

# 226
Задачата, която ми беше за свършване, преди да си удължа косата е вече факт,
та така че- започвам организацията по следващата си цел в живота....косата Whistling

Вече се възхищавам.Толкова си изпълнителна. Hug
Аз тряя се засрамя,нали? Blush
Точно така- засрами се! ooooh! Whistling
Аз вече имам и следваща набелязана цел, след косата Whistling bowuu

Цици ли? Whistling

# 227
# 228
Има ли някой на щипки, който да си спи с косата? И изобщо фатално ли е? Аз искам да си сложа на щипки, но ако не може да си легнеш с нея  Thinking

# 229
# 230
  • София
Има ли някой на щипки, който да си спи с косата? И изобщо фатално ли е? Аз искам да си сложа на щипки, но ако не може да си легнеш с нея  Thinking

Фатално чак не, но ще ти е много неудобно, все пак това са тик так щипки, които се усещат на главата, убиват в легнало положение, а така също и се отварят.

Не вярвам някой да може да спи системно с коса на щипки, инцидентно някой път- да.  Naughty

# 231

Моята приятелка най-редовно спи с косата си,защото преди беше на кичури,но докато си направи нови,слага едни треси и й е тъпо да ги маха,та си спи с тях.Не им е станало нищо засега,не се е оплакала и че е неудобно.

# 232

Опааа,ей тогава вече ще искам снимки всеки ден,за да следиш всичко. Whistling
Абе ти направо си направи Пълна промяна. Sunglasses

# 233
Иля а ти вече на щтипки ли си?Преди беше споменала ,че ще си я направиш и аэ така и не хванах края какво стана Blush
От кой начин  си по-доволна?

# 234
  • София
Иля а ти вече на щтипки ли си?Преди беше споменала ,че ще си я направиш и аэ така и не хванах края какво стана Blush
От кой начин  си по-доволна?

Джес, на щипки съм вече, така ми е по- удобно, дори започнах да се справям много бърсо с поставянето на редовете.  Grinning

# 235

Фатално чак не, но ще ти е много неудобно, все пак това са тик так щипки, които се усещат на главата, убиват в легнало положение, а така също и се отварят.

Не вярвам някой да може да спи системно с коса на щипки, инцидентно някой път- да.  Naughty
Laughing Представих си момента, в който с новозабитото си гадже
настъпва момента за лягане и му казваш:
- Момент! Изчакай секунда, че трябва да си сваля косата Mr. Green Joy Joy Joy

# 236

Laughing Представих си момента, в който с новозабитото си гадже
настъпва момента за лягане и му казваш:
- Момент! Изчакай секунда, че трябва да си сваля косата Mr. Green Joy Joy Joy

За ко да я маха?Нали няма да спят. Mr. Green Whistling

# 237
  • София
Момичета, нали последно решихме 3 снимки да си правим за конкурса, а не кой с колкото иска или ?  Rolling Eyes

Славче, днес пробвах страхотни рокли на Алекс, най- накрая да заредят с нови моделчета и тук.  Heart Eyes

# 238
Момичета, нали последно решихме 3 снимки да си правим за конкурса, а не кой с колкото иска или ?  Rolling Eyes

Славче, днес пробвах страхотни рокли на Алекс, най- накрая да заредят с нови моделчета и тук.  Heart Eyes

Ох,разболяваш ме.Само като й чуя името и полудявам.Я разкажи.Взе ли си нещо?

# 239
За ко да я маха?Нали няма да спят. Mr. Green Whistling
Уф, да бе! ooooh! Верно, че въпроса беше за спането само! ooooh! Joy

Общи условия

Активация на акаунт