Удължаване на коса- 3

• 11 180
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
аре бе, толкоз ли не си се снимала па и ти Crossing Arms

Ми не,аз не обичам да се снимам изобщо.Една приятелка ме има в телефона си,ще трябва от там да взимам. ooooh!

Ето цветът на Юлия ,ама изчакайте да я видите в гръб,ей такъв цвят искам http://vbox7.com/play:c625f2e6

# 46
  • София
Славче, давай снимка от някое парти.  Grinning

А цветът верно е подобен на моя, харесва ми, кога ще си го направиш, хайде да е по- скоро ?

# 47
Славче, давай снимка от някое парти.  Grinning

А цветът верно е подобен на моя, харесва ми, кога ще си го направиш, хайде да е по- скоро ?

Наистина не ме чакайте мене,не се сърдя.Просто аз наистина трябва да си направя поправката,да си сменя цвета.И понеже ще идвам до София да се оправям,чакам милото да има малко свободно време,за да ме докара,че в момента е много зает и не му давам зор.Но по принцип трябва да е до края на месеца,защото после сме на почивка.Така,че правете конкурса без мене. Hug

# 48
Здравейте на всички красиви мадами в форума,т.е.ВСИЧКИ.Днес ходих да разпитам за коса на ЕХ....нещо си,специално за тази на щипки.За три реда  40см+бонус 10см-т.е. 50см. ми обявиха цена 400лв.без монтажа....Извинявам се предварително,че не съм прочела и др.стари теми,но много ще се объркам от толкова букви...хахахах....
Та въпроса ми е такъв...
Биват ли парите за косата,лесно ли се поставя?

# 49
На тази фирма ли? http://www.extend-bg.com/

# 50
точно на тази,има офис или нещо такова в силвър центъра в люлин,там ми е по близко и там проверих Rolling Eyes

# 51
Фактически три реда от по 50см,са 400лв,само косата без поставянето.
А ти косата видя ли я,в смисъл пипна ли я,как ти се струва?
Цената не е много,зависи от качеството обаче.

# 52
Предлагам Руска като органиэатор Mr. Green да иэмисли определен срок эа качване на снимките эа да се вэемеме по- сериоэно в ръце Whistling
Добре.
Заявявам крайния срок за записване за участие-
другата събота- 19. януари.... Whistling

А....иииии.....таковата..... Thinking....как да кажа..... newsm78
....ъъъъ.....има ли смисъл от снимки в анфаз? newsm78

п.п- и Славчето да не се прави на "дръж ми шапката" Whistling

# 53
косата е страхотна,мека и наистина стои много естествено,даже мацката ми я сложи да се видя Sunglassesнаистина е добра.Та значи не е много пари,обаче се опасявам,че няма да мога да си я слагам самичка Rolling Eyes

# 54
косата е страхотна,мека и наистина стои много естествено,даже мацката ми я сложи да се видя Sunglassesнаистина е добра.Та значи не е много пари,обаче се опасявам,че няма да мога да си я слагам самичка Rolling Eyes

Не се притеснявай лесно е.Въпоса е косата да е хубава,да не ти окапе и да не се заплита много като се измие няколко пъти.

# 55
Моята е на щипки и аз също се притеснявах дали ще се справям,но се оказа супер лесно, свиква се  Naughty Стига само да имаш време  Party 

# 56
Предлагам Руска като органиэатор Mr. Green да иэмисли определен срок эа качване на снимките эа да се вэемеме по- сериоэно в ръце Whistling
Добре.
п.п- и Славчето да не се прави на "дръж ми шапката" Whistling

Ааааа Славчето е обяснила подробно,че не зависи само от нея.Нали тряя ме закарат   Mr. Green

# 57
Моята е на щипки и аз също се притеснявах дали ще се справям,но се оказа супер лесно, свиква се  Naughty Стига само да имаш време  Party 
И аз искам на щипки, пъъъъъъъъъък..... cry

# 58
всички тук разбират доста повече отколкото АЗ....Предлагам някоя от Вас с две ръце да посочи себе си за помощник на покупката на косата след около 2седмици до месец наи -късно Laughing Grinning

# 59
всички тук разбират доста повече отколкото АЗ....Предлагам някоя от Вас с две ръце да посочи себе си за помощник на покупката на косата след около 2седмици до месец наи -късно Laughing Grinning

Аз предлагам двете с Руска под строй при фризьорката на Иля. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт