Малки или големи дебелани, през ЮЛИ всички ние ще станем мами :)

• 18 168
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, момичета,

Най-сетне успявам да се включа в темичката  Grinning

Ивончето може ли да ме впишеш в списъка? Датата е 14 юли, на 31 години съм, това ми е първа бременност и чакам близнаци  Laughing

# 76
Йееее Марински
това ми беше мечтата, от раз - две в едно  Hug
Хайде добре дошла  Mr. Green

# 77
Марински добре дощла , пожелавам ти лека бременност и здрави бебчета на финала   Hug, а защо под ника ти пише пак тъжна ?
Майра , мъжът ми си е най - обикновен човек , не е известен . Laughing Но си ми е много хубав  Blush

# 78
Peaches, мила  Hug  Hug
Знам че не трябва да се разтройвам, ама си поплаках мъничко. Права си че всяко зло е за добро и много се радвам че продължаваш напред. Сигурна съм че скоро пак ще имате повод за радост и ще чакаме с нетърпение да ни зарадваш.

Марински
, добре дошла   bouquet

Данибон, страхотни снимки - много си красива Simple Smile И сватбата е била супер Party

Eli_cz, ти знаеш ли че с теб се познаваме виртуално? Имам те в контактите си в multiply. Преди време искаше да те добавя и го направих. Доста странно съвпадение  Joy Joy Сега и тук се засичаме Simple Smile Явно е трябвало да се запознаем.

Ето, това съм аз от февруари миналата година:

http://rossidimitrova.multiply.com/photos/photo/10/13

Скоро ще пусна и актуална снимка да видите как нямам бременен корем още Sad Имам по-скоро някакво шишкаво шкембенце  hahaha, което си ми е от преди.
Трите килограма, които наддадох явно се метнаха само на бюста - пораснал ми е с 12 см  Crazy Няма да мога да се вмъкна скоро в сватбеното си бюстие  ooooh!

# 79
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН RKRASTEVA! Нека през юли гушкаш най-прекрасния подарък!  Hug

Марински
, добре дошла в отбора!

Aelia, много оригинална рокля!    thumbsup

# 80
Хеххее
Роси ама ти ли си Аелиа  ooooh! Mr. Green добре че са тези виртуални срещи поне, да знам кой кой е  Mr. Green

# 81
Aelia, много оригинална рокля!    thumbsup

Мерси, аз си измислих модела Wink

Да, Ели, аз съм  Mr. Green Не е ли странно как се срещнахме и на двете места Simple Smile))))) Пък и сме забременели по горе долу едно и също време.  ooooh!

# 82
  • София
Мерси, аз си измислих модела Wink

А от плетки разбираш ли, че имам едно питане..  newsm78

Не, че двете имат много общо.. ама..

# 83
аз евентуално мога да помогна за плетки  Hug

# 84
Саксофонче, никаква ме няма в плетките и шиенето. Много съм вързана  Embarassed
Модела го измислих и отидох в едно ателие и обясних какво искам. Те го ушиха. Иначе аз едни чорапи мога да закърпя най-много, и то грозно.

# 85
  • София
Иначе аз едни чорапи мога да закърпя най-много, и то грозно.
И аз, и аз..

тити, ами искам да си направя такова

Имам и упътване за мечока, ама не го разбирам.

# 86
Aelia роклята ти е наистина прекрасна !  bouquet кога ви беше сватбата ?
аз моята не се наложи да я обяснявам , защото като влязох в салона и залепнах за нея и като я облякох и казах - ето това е моята рокля / беше първата която пробвах / и си я купих  Grinning 2 часа след това имах обувки , бижута , було , чанта и жартиер , много бях бърза ,цялото обикаляне по магазините за мен беше 2 часа и половина , обаче за костюма на мъжа ми ми се взе огъня .

# 87
  • София
danibon, винаги съм казвала, че който няма проблеми с теглото, няма проблеми и с дрехите. Просто всичко, дето изглежда добре, му застава добре. Колко по-трудно си намират прилични дрехи по-пълните и прекалено слабите...

# 88
  • Sofia
Момичета, може ли някой да ми обясни какво представлява зацапването?
Какъв е цвета, колко е силно, може ли да се обърка с другите гъбични течения? newsm78

# 89
Саксофонче , аз не мога да се похваля с перфектна фигура , но наистина не съм нито много слаба , нито много дебела , а за роклята имах предвид че сякаш беше излязла от сънищата ми . Grinning Представяш ли си влизам в салона и гледам роклята ,с която си представям че искам да стана булка .Просто изкарах невероятен късмет че я намерих толкова бързо , защото съм адски капризна за дрехи и много трудно харесвам .

Общи условия

Активация на акаунт