Менюто за обяд е: пюре или каша за юлската дружина наша!

• 13 482
  • 270
  •   1
Отговори
# 165
  • sf

А да - и за камерата - аз също ще сложа да наблюдавам бавачката - даже ще го направя да е realTime - баш като Биг Брадър!!!
а ще й кажеш ли?  Wink

# 166
Пу ви догоних!!!
Ходихме тази сутрин на консултация - и ние не сме никак слабички - 8.150 кг/+600/ и 70 см/+4/.И ни биха последната ваксина.Този път поревахме. Да кажа за моя големия племенник -доста дълго време ходи на пръсти, може би до 2-3 годинки/не помня точно/.Водиха го на ортопед, но нищо обезпокоително и постепенно си се оправи детето.
За целулита съм пробвала това с мед, намазваш малко и почваш да потупваш и отлепяш. Адски боли!!! Ще пробвам това с кафето. Иначе и аз съм ползвала на Виши, но чак и не помня ефекта, но ако е имало е изчезнал  Laughing
Кирова, мен ме отчая...Аз искам ако имам второ да е момиченце, ама...
Дописвам - Фил и Зорето мерси за информацията и превода. Аз се престраших и преди да видя какво сте писали и му давах това на ХИП със спанака. Нищо обезпокоително не видях. Ама много интересно, това което яде на обед, след обед го изаква..?!?! Аз явно съм по дрисливите теми... Blush

# 167
добро утро
Днес Ева стана в 6.30 та досега се беше ококорила и дивееше без спиране.обаче само като я нахраних заспа  като къпана и сега тая надежди да спи поне 2 часа  Mr. Green
Силно се надявам докато ева порастне да въведат в училищата задължителни униформи,защото тази голота и "пъстрота по лицата" ми действа отвратително.Лятото като се разхождах навън виждах непрекъснато едно момиченце,което не беше по-голямо от 14-15 годишно-е няма да ви казвам как се обличаше-това елитните по баровете пасти да ядят Crossing Arms,а младостта й хич не личеше през тоновете гримо и какви ли не мазила  Sick
Вики-дано всичко да е наред с резултатите  Hug
Искре-успех утре  Hug,а Мая май чете,щом я няма от сутринта  Grinning
Хриси,Ника,Марти- мерси за отговорите за антицелулитните,ще взимам вече мерки,защото лятото наближава и искам да се видя в перфектна форма  Wink
Берни- Ева също стъпва много на пръсти,не се притеснявам от този факт,питала съм и педиатърката ,казва че всичко с времето си-когато е готово детенце ще стъпи здравос цяло краче  Hug
Марти - на Ева крачетата постоянно й тракат и пукат  Grinning
Ееее верно ли това за Кики и Андрей-егати и жената,аз не бих се върнала при този(ама това още повече ме навява на мисълта че цялот предаване е постановка Naughty)
Нашата педиатърка също каза че от  7-ми месец трябва да почна с попарите,ама аз съм на коренно различно мнение Laughing
Дописвам- това за камерите ми звучи гадно-ако мен ме наблюдава някой(става въпрос целенасочено) няма да се чувствам никак комфортно,едва ли бих позволила подобна "подигравка" Mr. Green

# 168
  • Sofia
Вики, ще бъде предупредена, че е следена, ама няма да и кажа за всички камери Wink

# 169
  • София
Вики споко ами като не спи ще има сенки.Всичко ще е наред.
Ако е готина детегледачката Ники ще наблюдава на живо Joy,трябва да и се каже.
Мая учи,стискаме палци.Марти Ради е брат на твоя,а Ники на Макс,май са ми ги прехвърлили по невнимание.Такава едночасова гимнастика им спретнах че заспаха след млякото.
Аз  пиша в близнашката в нашата в недоносени и хранене с АМ,на пазар.Чета клюкарника понякога и д-р нивеа. ooooh!те сами ми се гледат децата.
Аз ползвах на лирак антиц. и този за корем много съм доволна,заглажда и при отслабването не се появиха нови,а аз съм предразположена.

# 170
  • София
брех, бързаци такива  Laughing
mimoza_lolko коки понякога до вечерта или другия ден си го изаква, различно е поне при него. newsm78
за антицелулитните- съгласна съм с рокси за виши, но също добавям и елансил- но наистиан е свързано с много лишения и "вината" е не само в крема Peace
сега намерих коки на другия край на леглото и се стрснах. май ще трябва да поогледам за кошарки, че нещо не си стои в леглото.... някоя от вас има ли кошарка и каква? тип преносима и ползвашща се като легло ме интересува май Thinking
вики и аз мисля че сенките му не са проблем Peace

# 171
аз пък прегорих тиквата за пюрето на Буба. Както съм тръгнала и втората щ прегоря.

работното време на ДГ, в коят е майка ми е от 0630 до 1830. И е държавна ОДЗ. Така че явно е различно.

Хриси, разтягането идва от триенето, не от самия кофеин, щото кофеинът по принцип е съставка на антицелулитните кремове и стяга (уж).  Просто самите частици са много твърди и остри. Аз във Варна ходя при една козметичка до окр. болница, салонът е в апартамента й. Оказа се оста добра, аз хич й нямах доверие в началото, щото тукашната много си я харесвам. Прави ми обикновени масажи с вендуза, които са в пъти по-евтини от новите антицелулитни и са далеч по ефикасно според мен, щото съм правила преди и дермосоник, и кви ли не още измишльотини без ефект, а от тоя имаше много бърз такъв.  

пратиха ми вчера писмо за честити 6 месеца. На 3 като ставаше Доротея ми пратиха с честитка от Панадол и лигавник панадол, сега хип ми обясняват с какви техни АМ и техни храни трябва да си храня детето. От родилното ли вземат данните? Аз като ми подаряваха подаръците отказах да въведа адреси и т.н. и не исках да ги взема точно за да не ме включват в маркетинга си, ама явно все пак са си взели каквото им трябва.

А аз чета само наште теми, не ходя в други форуми.

# 172
а Мая май чете,щом я няма от сутринта  Grinning
тука съм, тука съм  Whistling
Малчо от сутринта дивее, ей сега го приспах. Отивам да хапна нещо и почвам  Wink
Искре и от мен успех утре  Hug
За четене на други темички: до скоро четях Майки(бъдещи и настоящи), но много започнаха да ме дразнят с нападките и крайните изказвания. От време на време чета и кулинарните  Grinning

# 173
аз с яденето по пронцип съм малко скарана-хапвам на ден не повече от два пъти,иначе се наливам с много течности,но това движението за нищо го нямам-добре че е Ева отвреме на време да движа с нея навън(сега не де с тези мъгли ще се загубя  Laughing).
Силве - и аз получих писмо от Хип за половин годинката на Ева  Peace
Мен ми интересува -какво легло става за по-голямо дете,все пак още бебе.Ние имаме сгъваема кошарка,която скоро мисля да направя на детски кът,ама за целта трябва да избера легло подходящо за възрастта на Ева и ставащо и за по-натам.........давайте идеи????????????

# 174
нямам конкретна идея, но при всички положения ще трябва да е нещо с решетка леглото... Аз лично мисля да си ползваме сгъваемата кошарка до последно и след това направо да й поръчаме нормално детско легло. Казвала съм го вече, ама на Доротея братовчедката е на 3 годинки и още си спи в същата кошара, сега майка й говореше, че ще сменя обзавеждането на детската... 

# 175
Здравейте, момичета! Влизам да ви почерпя виртуално   cook- моята принцеса Вайана днес навършва половин годинка  Hug bouquet! Честито и на останалите месечинки! Да са ни живи и здрави и все така сладки и чаровни  Tada Two Hearts!

# 176
  • София

А да - и за камерата - аз също ще сложа да наблюдавам бавачката - даже ще го направя да е realTime - баш като Биг Брадър!!!
а ще й кажеш ли?  Wink

Не бе, тя детето ще си наблюдава - ще го и уведоми, ако се наложи, сигурна съм, и писмено ако трябва! Няма да нарушаваме Конституцията в никой случай... Е, а освен това, може да си сложи охранителна техника, непротиворечаща на законите, в различни части от дома - там, където би имало вероятност за злоумишлени действия от страна на външни лица - примерно, край ТВ-то - и, ако законите го налагат, може да си лепне стикер на вратата - "обектът се охранява от...".

# 177
  • София
ссилве, ками какви са ви кошарките? пренасят ли се, сгъват ли се, колко парички и откъде сте ги взимали? сондирам мнения сега Peace

# 178
Аз не сум Ками или Силвето ама да си кажа за кошарите.  Mr. Green
Мойта е сгъваема, преносима и много удобна. Купих я за 100 кинта от Jumbo.  Peace

# 179
  • София
Аз не сум Ками или Силвето ама да си кажа за кошарите.  Mr. Green
Мойта е сгъваема, преносима и много удобна. Купих я за 100 кинта от Jumbo.  Peace
то е към всички, мила, които биха знаели нещо но понеже те писаха за кошарка и аз затова се объррнах към тях  Peace
дай ми повече подробности- на коя фирма, как ад я търся- ако искаш може и на ЛС Peace

Общи условия

Активация на акаунт