6 дена на режим , на седмия потоп

• 44 515
  • 497
  •   1
Отговори
# 390
  • София
И аз да се похваля. След 10 дни на режим съм -2.5кг, не съм гладна, чувствам се перфектно и имам прегрешения. Но въпреки всичко режима работи.   bouquet за авторката.

# 391

Е аз 2006 като бях стигнала желаните кг (48-49 ) и като минах на свободно хранене ( Joy Joy аз го обърках и реших, че мога да си ям каквото си искам)... за 1 г. качих 6-7кг. но това е от факта, че не си определях срещи с Ипократис... но вече няма да допускам същата грешка... ще си се срещам с него и ще съм си финна... Вече разбрах какво е свободното хранене. Сега съм малко под 50 кг. ... и скоро пак ще минавам пак на свободно... Joy
Това се полуи при мен 2004-а.Свалих 8 кг.за 2 месеца и решх,е всичк ще си е както на 20 години.Тест без диета ще пазя теглото константно.За 2,5г.не стига,е каичих тези 8 кг.,а добавих още 7 кг.отгоре до...74 кг.Естествено не отидох при ИПО,а чаках да не ми става вече нищо по магазините.За справка: Излязох 74 кг. от родилното. Embarassed
Сега съм се надъхала повече и не смятам да повтарям грешките си.За първи път в живота си се боря с килграми и определено имам какв да науча.

# 392
ДесиX2,добре дошла!  bouquet
Бързо оздравяване на болните!  bouquet
Карол,от гимнастиката на Синди неправя всички упражнения,особено лицевите упори(голяма ми е мъка с тях),повече наблягам на коремните преси,че на мен проблема ми е най-вече корема,така и неможах да го прибера и ще е голяма борба.
Ако някой има някакви упражнения за корем да помага!

# 393
Благодаря  Heart Eyes,Даниелка ми свирна за темата....

Whistling Ами да те поразпитам тогава на теб какво меню ти е дал?.
Ако искаш да споделиш и някой от съветите му. Някои от нас, чакаме на готово от другите момичета  Mr. Green.
Моя режим е следния:

Понеделник                                        Вторник                                    Сряда                                          Четвъртък                     Петък
-закуска                                              -закуска                                  -закуска                                           -закуска                            -закуска
1 кисело мляко Активия по избор       1 филия черен хляб,малко   1 кис.мляко Активия по избор       2 плода по избор              1филия черен хляб,1 малко парче
кафе,чай без захар                            парче сирене,кафе,чай         кафе или чай                                 кафе или чай                   сирене ,кафе или чай

-обяд                                                   -обяд                                       -обяд                                            -обяд                                 -обяд
2 варени яйца,                                    Пилешка пържола на скара   Голяма салата по избор              Пилешка пържола на       2 средно-големи варени картофа,
малко парче сирене,зеленчук             зеленчук по избор                 1 филия черен хляб                   скара,салата по избор       зеленчук по избор,малко парче
по избор                                                                                                                                                                                              сирене

-следобедна закуска                          -следобедна закуска               -следобедна закуска                     -следобедна закуска          -следобедна закуска
1 плод по избор                                    1 плод по избор                      1 плод по избор                              1 плод по избор                1 плод по изброр

-вечеря                                               -вечеря                                    -вечеря                                          -вечеря                              -вечеря
2 средно-големи варени картофа     Голяма салата по избор           Пилешка пържола на скара          Голяма салата по из-        Пилешка пържола на скара
зеленчук по избор,малко парче          1 малко парче сирене              зеленчук по избор                         бор,1 малко парче            зеленчук по избор
сирене                                                                                                                                                          сирене

Събота     

-закуска
1 кисел мляко Активия по избор
кафе или чай

-обяд
2 варени яйца,зеленчук по избор
,малко парче сирене

-следобедна закуска
1 плод по избор

-вечеря
Голяма салата по избор,1 малко
парче сирене

Това ми е първата диета,в началото,но после я променихме с горната,защото имах застой.Преди години режима ми сутрин имаше плодове и мед.

Понеделник                          Вторник                  Сряда              Четвъртък               Петък                    Събота

-закуска                                     -закуска               -закуска           -закуска               -закуска                    -закуска                             
кафе или чай,1/2 кофичка       ..............              ..............           ................            ..............                    ...............                         
кисело мляко      

-обяд                                        -обяд                   -обяд                  -обяд                    -обяд                        -обяд                                 
Голяма салата по избор         2 варени яйца    Голяма салата  2 варени яйца      Голяма салата          пилешка пържола на скара/150гр/
малко парче сирене                малко парче      малко парче      малко парче         малко парче           1 зеленчук по избор
                                                сирене,зеленчук  сирене              сирене,зеленчук     сирене
                                                по избор                                     по избор

-следобедна закуска
1 плод по избор                   ...............              .............             ..................              .............                    .............

-вечеря                               -вечеря               -вечеря            вечеря                 вечеря                       вечеря
Пилешка пържола             Голяма салата,      пилешка         голяма салата,     пилешка пържола    голяма салата,
на скара,1 зеленчук           малко парче        пържола на     малко парче        на скара,1 зеленчук  малко парче сирене
по избор                             сирене                 скара,1 зелен- по сирене             по избор
                                                                        чук  избор

-късна вечеря
1/2 кофичка кисело мляко ................            ..................         ................            ...............                        ............

.........-означава,че менюто е еднакво за всички дни.

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 19:47 от ДесиХ2

# 394
Привет пак от мен, аз съм хапнала, пийнала /водичка де  Laughing /, на разходка бях, колело карах, изобщо съм екстра, обаче борбата продължава, защото докато се намъкна в дънките си  ooooh! Дъщеря ми от сутринта до сега спазва диетата с мен, хапна си препечена филийка със сиренце, шунка, салатка  Grinning .
Донсита, много красиви дечица имаш  Hug За другото -ще отслабнеш, трябва да го решиш, трябва да ти е вкусно и засищащо менюто от режима и ще стане, на мен този режим освен, че е балансиран, ми харесва и защото обичам и млекце и мюсли и месце, с водата най-трудно се справям, но се наливам, няма как.Иначе един път пак бях на диета и си бях сложила една моя "слаба" снимка на хладилника...не ми помогна много тогава  Joy Сега обаче съм решила твърдо да разкарам сланинките Naughty.
Това много ми хареса
гладни сме само с очите и вкусовите възприятия, това трябва да се преодолее. Храната ни е съвсем достатъчна..
  bouquet
ДесиX2,добре дошла!
Даниелка, на теб бързо оздравяване!
dess76, за стягане на корема, мисля, че  коремните преси са най-доброто.По-скромното ми мнение тае-бо също стяга корема.Иначе има и много уреди и ластици за улесняване на упражненията за корем, аз имам една джаджа и в началото я ползвах и при правенето на коремни преси, сега вече не ми трябва, но съм много доволна.Ще ти пратя подробности на лични, за да не стане като реклама   bouquet .
Успех момичета!

# 395
  • София
Ей, днес по едно време писах, писах, ама нъц-гледам няма ми го поста. Нещо форума ми се губеше, не знам дали само при мен е било така.
Та сега пак.
 Hug за ДесиХ2! Благодаря, че сподели режима си!
Доня, губиш се, ама съобщаваш добри новини! Не се мери с пълно коремче, защото като едно добро момиче сигурно си изпила много, много вода Simple Smile
setony и bifana тоже!
Браво момичета!
dess76, една приятелка ми показа упражнения за корем, които били много ефикасни. Довечера ще ти ги разкажа.

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 18:08 от Карол

# 396
  • в резерват
Форума цял ден беше зле от всякъде.
Деси, мерси за менютата. Ще ги пробваме и тях  Laughing  bouquet

# 397
  • София
Даниелка, а ти оздравявай по-бързо!

# 398
Деси, мерси за менютата. Ще ги пробваме и тях  Laughing  bouquet

Да,ужасно трудно се постваше днес,а и вчера.
Бих ви написала и миналите ми диети,но не са ми в този компютър.Понеже по някое време ми омръзна с млякото,Ипо ми сложи една лъжичка мед с един плод на закуска.Понеже не съм ела темата и не знам говрили ли сте за начина на пригрвяне на храната?
Ако повтарям някой извинете.Та:
-картофите могат да се заменат със същото кличество ориз или паста,приготвени със доматено пюре,сирене,зеленчуци.
-яйцата могат да са пържени,омлет със зеленуци или зеленуково ястие със сирене и яйца на фурна.
-местото понякога може да се замени със 3 цели яйца и един белтък/аз не обичам месо/
-често ям задушени или запечени зеленуци,заедно с храната ,за да разнообразявам менюто.
-понякога слагам малко мюсли и млякото сутрин
-когато имам салата и сирене,но се  чувствам много гладна,Ипо ми е разрешил да хапвам една филийка хляб Бонус.
Това се сещам засега.

# 399
  • sf
как си записвате час при Ипо? по телефона ли? може ли точни координати? ще взема да си запиша час пък ще видя кой ще гледа бебето като наближи денят  Thinking

# 400
как си записвате час при Ипо? по телефона ли? може ли точни координати? ще взема да си запиша час пък ще видя кой ще гледа бебето като наближи денят  Thinking

Да по телефона се записва час...като дават след 2 седмици... ето и координатите и сайта

ул. Хаджи Димитър 9-11

Телефони:
02 / 986 58 34
089 / 680 23 64
088 / 592 05 12

Работно време:
Всеки ден от
7:00 до 22:00

http://www.trinity-sb.com/trinity-kontakti

# 401
Добър вечер момичета!!!

доня КОПРИВА  браво ...   и все повече хора ще ти казват аууу колко си отслабнала- много добре изглеждаш  ...чувството е страхотно...
bifana браво и на теб .. в началото може да имаш малки прегрешения. Първият период е важен, за да може чрез редовното хранене да ти се увеличи обмяната на веществата... продължавай в същият дух
ДесиХ2 е и аз след като веднъж се опарих не бих позволила пак да направя същата грешка и пак да кача килограми. Мисля, че свободното хранене мога цял живот да го правя... а и вече знам как да сваля кг... но не трябва да позволявам да са повече от 1-2 кг.

и при мен беше така

# 402
Само да ви попитам какво стана с името??? Ще го сменявате ли???

# 403
Да кажа,.....идвам от денс-аеробика, мъка мъка..горе-долу половината издържах, зачервих се като прасе  Embarassed..отивам да си ям сиренцето и салатката  Confused

# 404
Добър вечер и от мен!
Да се похваля,днес спазвах точно режима и нямам никаква издънка!
Доня Коприва, поздравления за видимия резултат!
Карол,благодаря ти предварително!  bouquet
Искам да попитам нещо - утре за вечеря трябва да хапна шунка с какво мога да я заменя.
Ако правилно съм разбрала пилешката пържола може да я заместя с 3 сварени яйца, ако греша поправяйте ме.

Общи условия

Активация на акаунт