На тортата една свещичка грее, щастливо ЯНУАРЧЕТО се смее.

• 8 322
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Барби, аз жената я открих чрез познати. Тя е близка на моята зъболекарка / с която се знаем от едно поне 15 години/. Търсих и други варианти, но ми се искаше да е позната жена.
Иначе аз бях готова да наема и една наша близка от провинцията през програмата в помощ на майчинството, но жената имаше лични ангажименти и не стана.

Ив, моля се най-искрено всичко да мине благополучно и пращам много позитивна енергия  Praynig Hug Praynig

И понеже мойто мъж днес е рожденик - черпя ви виртуално  Mr. Green

# 241
Имам предположение, но ще чакам Ивонска да сподели сама. Присъединявам се с много положителна енергия.

Бихте ли давали линкове към албумчетата като качвате снимки, че мързели като мен по-бързо да стигат до тях  Wink

Саша, потекоха ми лигите, да ти е жив и здрав и много да те слуша   bouquet

# 242
аз току що качих няколко зимни снимки в албума на едногодишните

Golqm sladur e Krisi ,pu-pu
мерси,но всички са сладки.Я виж Тошко какъв хубав млад мъж ти е станал Laughing

Embarassed  Embarassed  Embarassed  Абе по -хубави от нашите деца няма,ние си го знаем...

ДА ви споделя какво си свалям сега Baby Diary по идея на мамите от БГ-мамма.Ето и темата във форума Бебешки дневник

Саше,да ти е живо и здраво мъжлето,право и кораво  Embarassed   bouquet

Анджи,заповядай  

Последна редакция: нд, 13 яну 2008, 16:03 от Марийката

# 243
Честит Рожден Ден на Емилияна,Александър  и Ивелин !!!!

И аз се присъединявам в стискането на палци! Успех на незнайната ни сестрица!!!
(Някой да не си помислиха, че е за мен... )

# 244
  • София
Помислихме си. Laughing

# 245
  • Варна
Да, и аз за теб, Светле си помислих.

# 246
Да, и аз за теб, Светле си помислих.
Аааа имайте търпение - нека минат гадните грипове, татито да обещае че ще е добър, любящ и верен(може и пред властите) и живот и здраве ще се наредя на опашката за мъжки козирогчета...

# 247
Сетакап, ти пак ли козирогче искаш?  Grinning
Мама Саша, да ти е жив и здрав рожденика!   bouquet
Някой има ли идея колко часа е пътя от Солун до София с автобус? Летището пак е затворено.  Confused

# 248
Къде сте сички,бреее  newsm78  Да ни сте са разгонили групово  Mr. Green  Какво става с една от нас,да каже вече  Hug

# 249
Честит рожден ден на днешните рожденици! Много здраве и щастие им желая!  newsm59 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

мама Саша, честито на рожденика ти! Да ти е здрав, много да те слуша и обича!  Hug

Мопси, пътят от Солун до София с автобус е около 5-6 часа.

# 250
Лилянчо, мерси!
Марийке, само секс ти е в главата.  Mr. Green
Софи омуха почти 1/2 Милки уей, докато говорих по телефона Shocked . На тоя моя мъж 100 пъти му казвам да не остая нищо на ниската маса, ама кой ли слуша.  Вчера пък изяде 1/2 етикет от една дреха и то точно частта с баркода и продавачката като видя колко е олигавен и стана лошо,да не говорим, че беше последна и нямаше как бързо да разбере колко струва.

# 251
Тошко пък изяде 1 палачинка със сирене,ам после само сирене яде,а тестено не ще....Тва дете е луд фен на сиренето... #Crazy

# 252
мама Саша, да ти е жив и здрав рожденника!Да те обича, уважава и да се грижи за теб!

Къде сте сички,бреее  newsm78  Да ни сте са разгонили групово  Mr. Green  Какво става с една от нас,да каже вече  Hug
Тук сме. Поне ние не сме се отдали на страсти, че няма време с малкото диване.Допреди 15 минути крещеше и се разхождаше в хола.Сега заспа, а аз се опитвах да   hang 1ironing newsm28 заедно с Ева, че докато тя спи да мога да седна пред компютъра за малко.Иначе сядането пред компа с нея е просто мисия невъзможна.
Ние пък сме луд фен на сладкото и тестеното.Ако знаете как иска да яде хляб малката.Само като види филийка хляб, първо я сочи настойчиво 1-2 минути и ако не й дам да опита почва да реве с пълно гърло и да крещи "Ам ам ам". hahaha

# 253
Това слетището е голяма гадост.Моите гости трябваще да летят сутринта в 6.Вчера до последно звъняхма на летището и казваха ,че полета ще излети.Мъжо тръгна в 2 през нощщта да ги кара и след три одлагания на полета до сега са висяли там,и вече се прибират към Пловдив.Аз бях сигурна ,че ще стане така.

# 254
  • София; Дружбето
Саше, да ти е жив и здра рожденика, много да те радва и да слушка Hug Hug
Умрях от скука цял ден сама Sad и не се знае кога ще се прибере благоверния, че е затрупан с работа

Общи условия

Активация на акаунт