Варна - 33

• 17 671
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
Гледах прогнозата - още 2 - 3 дена ще е така около 4-5 градуса..,,така 4е - готови за приказки в калта!!!ех,Андрешко...[/size][/color] Shocked

После ще застудява или ще се стопля?  newsm78

А за радиото според мен Фокус и Дарик, на дали са с по-широка аудитория от ФМ+ и Зи рок, но предполагам, че някой от фирмата е взел такова решение. Дадох своя вод  Peace

# 106
Привет мами  bouquet Приготвихте ли се за..........ХА-ХА   Joy Joy височайшето посещение на каратеката  Путин ShockedНавсякъде по в-ци и медии все за Путин се бърбори.........добре че само два дни ще е тук ,че иначе голямото подмазване може направо да потече повече от реките по улиците/от топящия се сняг/  Rolling Eyes
Пижулинка ,бягай на разходки тези дни ,защото дават прогноза от 21-ви отново да ни връхлита сняг и студ.То голям майтап.....тъкмо аха-аха се поразтопи  и пак ще завее и задуха. Е уж по сериозно щяло да е положението в Южна България, newsm78 ама знае ли човек.Слушах някъде още ,че иначе февруари като цяло щял да е по мек месец.Това определено ме зарадва. Прегръдки от мен Hug днес отново ще отперя една  bowuu полуводна -полукишава разходка с Виктор. Joy

# 107
bambi mama, да не би да протестира срещу дебелите дрехи, да не му е удобно на човечето. Ама 1 приятелка от прохождането са на ръце или пешеходки. Просто не ще девойката в количка и това е! Но тя е голям чешит.

# 108
  • Варна
здарвейти!
за радиото - аз ги сменям като носни кърпички,слушам музика,рядко се заслушвам в приказките Whistling

сериозно се замислям да минавам на следващия номер пампи!за 2 дена всичките пропуснаха! на 4+ сме а Лора е само 10кила направо ме побърква това дете Rolling Eyes вчера ми взеха здравето с кучето  smile3511 както ме боли гърлото така съм крещяла че и на 1ет са ме чули сигурно Rage
хубавото е че си купихме нов матрак и възглавници - Дормео Ортопедик. много хубаво се спи на тях  sleepuu  ! вчера станах в 6:30, днес в 7:00  АЗ?! Shocked

# 109
Здравейте мами Simple Smile

първо искам да кажа честит имен ден на всички празнуващи, да са живи и здрави!
и после да споделя с вас голямата си радост- снощи бях на ФМ и се оказа че ще си имаме момченце и момиченце- една сбъдната мечта Peace

# 110
  • Варна
Мая честито  bouquet
и ние искаме едно момченце по-нататък, ама вече се замислям дали някой да не го роди и да го отгледа и да ми го върне на 20години Joy че ако мяза на кака си, съм жив зян ooooh!

# 111
  • Варна
Честито на всички именници!

Честит рожден ден на патерици на Супер Любо! Да е много здрав, весел и умерено палав.

Мая, честито! Голяма радост вкъщи  Mr. Green.
Вержи, лесна работа така, а!?! Само че после сватба те чака  Laughing.

# 112
Честито на именяците днес !!! Да са здрави и щастливи Heart Eyes Mr. Green

Искам да питам за "цифровата" кабелна на МСАТ.. Абе у нас чуждите програми са ОК, ама на К1, бТВ и НОВА не се траеее сече с голямата брадва.. При вас така ли е .. Идваха момчетата и ми са струва ма замотаха, че сградната ни инсталация била калпава, лош кабел бил сложил строителя..
Е викам си аз как само за тез програми калпав пък за "вносните" няма проблем

Айде грабвайте количките и малко на разходка.. То сега хубаво се стопли, ама тез температури са перфектните за вирусоразнасянето #Cussing out

# 113
  • Откъм Варната
Бе то хубу времето за разходка, ама из тез локви и калища аз едвам ходя, камо ли да бутам количката Sad

# 114
Ние сега се прибрахме от морската времето беше супер Party

Май подминах днес някой Blush ама като пекне слънце и нищо не виждам ooooh!

# 115
Данинка мерси за прогнозата, че аз хе съм информирана от никъде.....ни TV гледам, ни радио слушам, ни в нета чета. Та днес отразихме една хубава и слънчева разходка+полезни дейности и сега съм скапана. А Теди е толкова превъзбудена, че за първи път не заспива, а вече е 4 часа.  Shocked

Честит имен ден на именяците...................ама ще ми кажете ли за кое име иде реч  Embarassed

# 116
  • Варна
Антоновден  Mr. Green

# 117
Честито на именниците! Живи и здрави!
Вержи, да не си купуваме Дормео ортопедик а?!  Laughing Повредили са те нещо!
Синковеца днес е доста по-добре! Цялата къща пак е с краката нагоре. Едвам го приспахме! Отразихме и ние една разходка по обяд. Страхотно време!

# 118
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  Virginity!!!

# 119
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВЕРЖИ! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, УСМИХНАТА И ОБИЧАНА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Мая, страхотна новина. Това направо си е дар Божии; момиченце и момченце - страхотнооо newsm04

Ние сме болни (по-скоро аз де). Вчера ми беше ужасен ден - повръщане, разтройство, коем, гърло, прилошаване - всички екстри. Добре, че мъжлето се прибра да ме гледааа, чее Sick Само се моля Коко да не се е заразил Confused Пазете се, че този вирус е много опасен.

Сега ме чака куп домашна работа. После мога да направя една кратка разходка в кватала.

Общи условия

Активация на акаунт