Варна - 33

• 17 707
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Ваня, честито да ви е здрава и само да ви радва !!! Heart Eyes Mr. Green

Явно пак има много мамчета в родилните след като са ви пуснали бързо-бързо

# 151
Здравейте варненски мамчета Hug
Аз съм още едно бъдещо варненско мамче Flutter
това ми е първа бременност,терминът ми е 17.05.08г
Казвам се Нели на 24год съм Peace
Ами това се сещам най основното smile3506
Ще ми е приятно да си пишем и да изкам съвети от
майчетата който имат вече опит  love001 

# 152
Ваня честита рожба  smile3504 дано да ти много много здрава и много да ви радва малката принцеска baby

# 153
  • Варна
Ваня Честито Hug !
нека малката принцеса да ви носи много радост и много да се гордеете с нея 
да е жива и здрава,по-малко колики много късмет и много да слуша bouquet

# 154
Ваня, честито!
Да ви е жива и здрава, много засмяна!   bouquet

# 155
  • Варна
Честита ти принцеска

# 156
Благодаря на всички ви  bouquet HugГоляма паника около малката.Кога да се храним,кога не,кога АМ,кога кърма #CrazyНо ще влезем в ритъм.Вие как се хранихте на поискване ли или на часове?

# 157
  • Откъм Варната
Благодаря на всички ви  bouquet HugГоляма паника около малката.Кога да се храним,кога не,кога АМ,кога кърма #CrazyНо ще влезем в ритъм.Вие как се хранихте на поискване ли или на часове?

Честито бебче, да ти е живо и здраво и много да ви радва

Защо даваш АМ ?
Митака се хранеше горедолу на 3 часа, не съм следяла по часовник, но когато се събуди и разкриви и видя, че са минали от 2 до 4 часа от последното хранене, значи е от глад и го хранех, махни това АМ, ако имаш някакви проблеми с кърменето веднага казвай да помагаме  Hug

# 158
Здравейте! Както може би виждате от подписа ми и аз ще ставам мама, живот и здраве, през месец юни. Знам, че е рано, но Ви моля за мнение по въпроса, лекарката която ми наблюдава бремеността държи да раждам в Окръжна Болница - Варна, а много мои приятелки имат негативно отношение към тази болница и ме съветват да раждам в АГ - Болница, защото там били специалистите и т.н. И аз вече се обърках тотално  Rolling Eyes Вие как ще ме посъветвате?!

# 159
И аз вчера не можах да вляза в продавалника(ужас),но днес всичко е ок.Опитай отново.А за окръжна мнението ми е положително.Родих бързо обградена от много внимателна лекарка и акушерки.

# 160
ЧЕСТИТО НА МАМА Vania_84! Да ти е жива и здрава момата, само радост да ви носи!
sianit незнам защо си така настроена но аз лично съм с положително мнение за окръжна, само добри отзиви съм чувала. а къде ходиш на ЖК?

# 161
А, не, напротив, нямам негативно отношение към Окръжна Болница, даже негативно съм настроена към АГ-болница, тъй като с първата ми бременност /за съжаление неуспешна/ отношението там беше отвратително... Мои познати ми казват, че в Окръжна при евентуални усложнения нямали необходимите специалисти. А иначе на ЖК си ходя при Д-р Калина Владева, много съм доволна от нея, тя лично ми каза че ще раждам при Скочев в Окръжна. За него съм чувала добри отзиви.

# 162
здравейте!!!
честита ви хубавица,Ваня_84- да расте здрава,умна и засмяна!!
 smile3541 newsm07  bouquet

smile3523Хайде пак отваряме тема за Окръжа и Аг- не знам кой ти е казал,4е там няма специалисти- вси4ки са добри- аз съм раждала при Ско4ев и Свраков,а Радева ми води консултацията.Това ,4е пращат недоносените беб4ета в АГ  не озна4ава,4е няма специалисти в Окръжна-просто нямат специализирано звено  за неоонтология нищо пове4е!!!!когато имат такъв слу4ай пращат беб4ето в АГ...
  costumed050
 newsm10утре е Бабинден и моята майка ще има празник- ще се изсипят вси4ки майки с бебета и става едно малко парти с деца ,а майка е много щастлива,защото ве4е има 30 години стаж като акушерка и е помогнала на много майки и беб4ета!!вклю4ително и на мен!!!!
newsm20

# 163
Здравейте мами!
Аз също съм се насочила към ОБ и то имано към др Скочев чувала съм много и само добри отзиви за него Hugза окръжна също,казаха ми че след ремонта е много добра обстановката също и отношението на акушерките Flutter
Е живот и здраве ще разберем  smile3521

# 164
Привет и от нас.Ние вече сме си у дома с моята принцеса Heart EyesКазва се Виктория и се роди на 17.01
Честит рожден ден,Верджи

Да ти е жива и здрава малката принцеска.Добре дошла в редиците на Виктор и Виктория-много победители -много нещо.Айде да се оправя времето и да излизате на разходки.

А, не, напротив, нямам негативно отношение към Окръжна Болница, даже негативно съм настроена към АГ-болница, тъй като с първата ми бременност /за съжаление неуспешна/ отношението там беше отвратително... Мои познати ми казват, че в Окръжна при евентуални усложнения нямали необходимите специалисти. А иначе на ЖК си ходя при Д-р Калина Владева, много съм доволна от нея, тя лично ми каза че ще раждам при Скочев в Окръжна. За него съм чувала добри отзиви.
Аз препоръчвам да не откриваме спор за болниците,защото аз пък съм родила и двете си деца в АГ и съм страшно доволна.Що се отнася до отделението в болницата ТО Е ПО НЕОНАТОЛОГИЯ И Е ЕДИНСТВЕНОТО В СЕВЕРОИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ ,В КОЕТО СЕ ВОДЯТ ВСИЧКИ БЕБЕТА СЪС ПРОБЛЕМ ......ТОВА НЕ ЗНАЧИ ПЪК ОТ ДРУГА СТРАНА ЧЕ В ОКРЪЖНА НЯМАТ СПЕЦИАЛИСТИ. ДВЕТЕ БОЛНИЦИ ИМАТ СВОИТЕ ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ...ЗА ТРЕТАТА ...МАЙЧИН ДОМ....МОГА САМО ДА КАЖА ,ЧЕ АЗ ЛИЧНО В БОЛНИЦА СЪС ЗАПОРИРАНИ СМЕТКИ И СРЕЩУ КОЯТО ИМА ДЕЛО -НЕ БИХ  РАЖДАЛ ,ДОКАТО НЕЩАТА НЕ ИЗЛЯЗАТ  НАЯВЕ-Й КРИВ КОЙ ПРАВ ТАМ.тОВА Е

Общи условия

Активация на акаунт