Варна - 33

• 17 647
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
благодаря на мацки те, които ми 4еститиха Hug
ами аз окъснях, ама то си остава де. Да ти е жив и здрав малкия сладур. Утре като се видим ще го нацелувам Heart Eyes

# 211
Да Жаси така ми и казаха и така чувам че много трябва да се настоява
ама явно си е специалист човека за да има такъв наплив
ще направя всичко възможно мисля че не е невъзможно да се вредиш newsm51
аз средата на февруари влизам в 7 мес ама ще почна от началото да го
търся че да мога да се вредя да види дали всичко с бебка е добре Flutter
Лека вечер на мамчетата luvbed

# 212
  • Варна
Утре ако пак не ми вдигнеш пиша още една голяма червена точка в тефтера с неизвинените отцъствия, скоро нов тефтер ще трябва да си купя, че не остана място вече Naughty

утре сутрин сме на инжекция в клепача, като ни пуснат,ще звънна и отпрашваме надолу! Peace

# 213
охххх като ви слушам и аз искам...  да си грабна количката с бебчетата и на разходка Simple SmileSimple SmileSimple Smile ама има още време

# 214
zapis i az   bouquet

# 215
Хайде кой с корем ,кой с количка към морската Hug
Времето е чудесно Peace
Давам номер за звънкане на  лични Peace

# 216
Честит рожденник, Киркорова! Честита месечинка и на бебока на Франческа!
Ние всеки ден сме нав3ън. и на мен ми се разхожда из морската, но днес ще се срещнем с бавачката на брат никола и с него самия в махалата. ако я опънем жената до морската може да избяга, а гергана много си я харесва. ако синоптиците нещо не са познали, утре сме на линия. сори, че съм на малки букви, но си имам помощник в скута.
дилянка, докараха пъзели, по 2,80 са. представляват 1 голямо животно, което се разглобява на части. ако искаш, пиши на лични да ти взема.

# 217
Не благодаря Hug После ще се чудим как да се срещаме ooooh! Ще си намеря -благодаря все пак  bouquet

# 218
охххх като ви слушам и аз искам...  да си грабна количката с бебчетата и на разходка Simple SmileSimple SmileSimple Smile ама има още време

Че давай без количка , hahaha само с корем ...на разходка .После и с количката ще има време да се отчиташ  Mr. Green

# 219
  • Варна
Вержи, стискам палци за малката госпожица fingerscrossed
Пак ли с пълна упойка ще бъде процедурата?

# 220
Привет,момичета.Искам да ви питам кой и как ви ориентира къде да раждате,при кого.Двете си моми ги раждах в АГ ама сега като чета и слушам какви коментари се вихрят....Знам,че още ми е рано,но все пак...

# 221
Привет Варненски майки и от мен  bouquet

Може ли да ме включите в групичката си.  HugАз съм бременна в 5 месец, живея в трошево, а пола на бебо още не го знаем.
Слушам радио Z-rock. Няма го в класацията.

Имам едно въпросче към тези които са ходили на училище за родители. Какво представлява? newsm78
Мен ме интересува по конкретно, нещо като курс за масажи за бебета. Знам че в първите месеци трябва да се правят масажи на тялото за да укрепва мускулатурата на бебето. Тези неща обясняват ли се на тези сбирки, или като се роди бебо педиатъра обяснява.

# 222
Привет Варненски майки и от мен  bouquet

Може ли да ме включите в групичката си.  HugАз съм бременна в 5 месец, живея в трошево, а пола на бебо още не го знаем.
Слушам радио Z-rock. Няма го в класацията.

Имам едно въпросче към тези които са ходили на училище за родители. Какво представлява? newsm78
Мен ме интересува по конкретно, нещо като курс за масажи за бебета. Знам че в първите месеци трябва да се правят масажи на тялото за да укрепва мускулатурата на бебето. Тези неща обясняват ли се на тези сбирки, или като се роди бебо педиатъра обяснява.
[/quoteПривет,доколкото помня от първите две деца това за масажа го обяснява педиатъра

# 223
DVV, към 14 часа ще сме в Морската. Ще ти звънна на алото Simple Smile да видя къде сте и да си вземем играта.
Детегледачът пак ще е с мен  Grinning

# 224
охх daninka  как ми се иска да си грамна шкембака и голямото Д и да хукна към морската ама.... чичо доктор не дава да се разхождам Sad. най надалече ходя до другата стая и обратно и от време на време на лекар Simple SmileSimple Smile ама ше изтърпя още малко

Общи условия

Активация на акаунт