Варна - 33

• 17 696
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
ЧЕСТИТО БЕБ4Е ВАНЯ ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ПОСЛУШНА ДА ОСТАВЯ МАМА И ТАТИ ДА СИ ПОСПИВАТ  bouquet

не с епритеснявай з акърмата ще тръгне аз пиех 4ая на хип за кърма4ки на 5 или 6 ден ми тръгна ,но аз бях секцио пове4е те4ности кърмата се нуждае от те4ности Peace

# 181
  • Варна
Ваня, не се притеснявай да даваш на сладуранката да цока когато си поиска. Колкото по-често и даваш толкова по се стимулира производството на кърма, но ти сигурно си го знаеш  Hug. Аз давах ви Ели на поискване и постепенно сама си направи режим. Все още си я кърмя без да дохранвам, а с Вики почнах с дохранването от 3 месец и като навърши 6 тотално приключихме. С Вики също реших да премахна нощното кърмене, а Ели доскоро си папаше нощем, което също спомага производството на кърма. Но ти предполагам си изчела вече кърмаческия  Peace.

# 182
  • Варна
Добре дошли на новите майчета!    bouquet
Vania_84Мамчета, преди време бях питала дали ви излизат заявленията за детски градини или ясли в страницата на общината (на този адрес: http://it.varna.bg:4433/dzpriem/index.php?page=spravki&type=EGN). Вече на мен ми излезе едното заявление. Обаче пише: статус: неприет. Не е ли още много рано за да има класиране?  newsm78. Има ли някой на който да пише, че е приет?
Сега, като каза и за проверих в регистъра, излиза ми "неприет" за едната градина. Много съмнително, приемането ни е 99% сигурно, тъй като в тази ДГ няма голям наплив, в района сме й, а сме и с добър вх. номер.  newsm78
Денят ще е чуден, използвайте го пълноценно. Аз съм на работа.  Confused

# 183
  • Варна
Я да се запиша и аз тук.Казвам се Жасмина.Имам една голяма мома на 6г. и половина и сега чакам второ през февруари(живот и здраве -момче).Живея във Възраждане.Преди време се бях записала,но така и не успявах да пиша,но сега съм по свободна и ще се включвам повече.

# 184
Maми, моля помагайте
где е този магазин Малечко у нашия град ???

# 185
Добро утро момичета  bouquet Голям наплив на нови мами и на бебета ,току що родени и аха да се раждат всеки момент
  babyuu passifierДобре дошли на мами и нови бебета  Hands Clap
   Днес да дръннете един  smile3552  на вашия доФтор и да му благодарите за грижите и помощта с които ви е обградил при раждането на децата ви. С една дума БАБИН ДЕН Е newsm20 да благодарим на тези ,които заслужават  Peace
  Днес е чудно за разходки 1stroller
Един въпрос с какво миете зъбките на бебо  grinning012 понеже ние имаме вече седем зъбчета ,та въпросът е какво използвате....благодаря предварително ...
КОТЕ за съжаление не се сещам за точно този магазин ,а какво търсиш  ?Само там ли го има това търсено от тебе нещо?

# 186
Грабвайте количките и слизайте в морската. По обед ще се събираме там ако някой иска да звънка -ако няма номер да пише на лични Peace

# 187
здравейте мами Simple Smile какъв ден а? аиде кой с количка кой с тумбак, вънка на разходка че райчо така е пекнал Simple Smile

добре дошла на Жаси, виждам че си вече на финала Simple Smile

# 188
Мацки моето пате днес навършва 5 месеца да ми е виж и здрав по4ерпете се

и ние ще се отбележим в морската

# 189
  • Варна
здравейте мами Simple Smile какъв ден а? аиде кой с количка кой с тумбак, вънка на разходка че райчо така е пекнал Simple Smile

добре дошла на Жаси, виждам че си вече на финала Simple Smile
Колкото по близо толкова повече страх ме хваща все едно ми е за първи път.Секциото ми е насрочено за 12.02.2008г.

# 190
Maми, моля помагайте
где е този магазин Малечко у нашия град ???

Не мисля да има такъв във Варна  Thinking

# 191
daninka ние мием зъбките(нищо,че са само 2)с четка която прилича на силиконов пръст от ръкавица.На него има няколко бодлички.В комплекта има и паста за бебета.Голям кеф му е.Още не може да изплаква,но нищо.Купих я от,,Марешки,,.Беше към 5лв.Дано съм ти била полезна.Чао,че малкия простира,простира.....

# 192
Здравейте мами.Да се запиша и аз.Казвам се Люси и имам двама юнака.Ники е роден на 9.12.2003г.,а Марти на 10.12.2007г.Още ни е рано за разходки, но като се постопли ще свиркате да излизаме с вас,ако ни искате.Ние сме от Трошево Simple Smile
Yanina и ние сме с корички по главата.Вечер преди къпане го мажа обилно с зехтин,после му измивам хубаво главичката и го разресвам.Те като се накиснат започват да се отлюспват сами.Казаха ми за крем на Клоран, който бил,ефикасен,но немога да го открия по аптеките.Като го купя,ако има ефект от него ще пиша.

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 11:17 от Lusi_NikiMarti

# 193
  • Варна
[Мамчета, преди време бях питала дали ви излизат заявленията за детски градини или ясли в страницата на общината (на този адрес: http://it.varna.bg:4433/dzpriem/index.php?page=spravki&type=EGN). Вече на мен ми излезе едното заявление. Обаче пише: статус: неприет. Не е ли още много рано за да има класиране?  newsm78. Има ли някой на който да пише, че е приет?
Сега, като каза и за проверих в регистъра, излиза ми "неприет" за едната градина. Много съмнително, приемането ни е 99% сигурно, тъй като в тази ДГ няма голям наплив, в района сме й, а сме и с добър вх. номер.  newsm78
Денят ще е чуден, използвайте го пълноценно. Аз съм на работа.  Confused

Момичета, докато излезе класирането месец Май ще пише неприет за всички градини, в които сте кандидатствали.

# 194
Здравейте и  от мен мили мамчета!!!  bouquet
Честито на слънчицето на ФранЧеска !
Да ти е жив и здрав и много ,много да те радва Hug
Времето наистина е страхотно мацки!
Не трябва да се изпуска. И ние сега хапваме и драсваме навън Grinning

Общи условия

Активация на акаунт