Неизвинени отсъствия НЕ се приемат в училище "Фотошоп"...(9)!

• 17 113
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
  • На края на света !
Момичета днес Разгледах контролните ,страхотни неща сте направили Hug ,човек да го е срам да си сложи неговите Mr. GreenНаправо Кипите от вдъхновение  Peace и не бъдете стиснати а хвърлете малко и насам Party

# 61
# 62
  • София
Ей, Румка, страхотна е Grinning! Не си вече за тук ти! Но си стой, де - ще ни липсваш иначе Mr. Green
Само сноу-а може да махнеш.

# 63
# 64
  • 2 етажа над тавана
Румка, страхотна е, направо ми грабна погледа като отворих темата!
Браво! smile3501

# 65
  • на село
Да се запиша и аз с една рамка. Установих че явно зимните, както и морските нещо не ми се отдават...  Confused

# 66
tatyana_77, добре е

# 67
  • Варна
Добре се е получила, но на мен нещо не ми харесват тези зелени елхички. Защо не пробваш с някой друг елемент, като цвете, снежинка  newsm78 Hug

# 68
  • на село
Опитах се да вкарам малко цвят, че всичките ми зимни ми се струват едни такива ... бозави  Rolling Eyes, ама нещо не ми се получава...

# 69
  • Варна
Аз си харесах тези шаренките елементи и днес ги използвах отново:

Последна редакция: нд, 13 яну 2008, 21:06 от Румка

# 70
  • София
И тази е много хубава Grinning
tatyana_77 и твоята ми харесва Grinning. Това с личицето на фона се е получило много добре. Може би ще е добре да си поиграеш с цвета на елхичките. доста голяма ми идва снимката на екрана и ми е трудно да добия общо впечетление.
А аз оцъствам Sad, ама имам извинение - натръшка ни гадния грип.

# 71
  • Бургас
Татяна, страхотна е, но махни, моля те, тези зелени елхички. Първо ярки са и много се набиват на очи, доста едрички са, а и тези тегели върху тях не е ясно за къде за захванати.
Румка, отлично си се справила, отново! На тази цветната, може да изтеглиш голямата снимка малко в дясно, че така единия край не е завършен.
Ето една стара рамка със същите елементи, която съм правила отдавна, но много си я харесвам.

Лекси, оздравявайте бързо, очаквам скоро да се включиш с рамка.

# 72
УрААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Знам,че има още какво да се желае от мен...но успях да направя излизането!!!!!!!!!Ураааааа!!!!

И по този повод ще участвам в контролното........Много съм щастлива и доволна от себе си! Знам...не ми казвайте...имам да изпипвам още нещата...но аз съм окуражена от втория си, вече успешен, опит!

# 73
  • На края на света !
Браво Цоцоланке smile3501 smile3501 smile3501
И моята не е кита ама важно и ние да сме в Кюпа Peace

# 74
Момичета, имам нужда от помощ Praynig Praynig Praynig
 Като качвам в мултито и след това искам  да изтрия определена снимка не ми дава възможност ,а иска да ми изтрие целия албум. Sad Защо така? Моля ви помогнете ми ,много се омотах Sad Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт