Неизвинени отсъствия НЕ се приемат в училище "Фотошоп"...(9)!

• 17 121
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Лелее никога не съм очаквала да се случи подобно нещо.Дори гледах 15 минути......незнам как се изкарва снимка на екрана и ще снимам с фотоапарата да видите.при мен си излизат както първите така и вторите линкове така си ми излизат и в снимка бг.А се усетих заради шева или тропоската.Незнам какви скнимки ви излизат,но аз имам една или две рамки с шев или конец.
Ще ми се ако някой може да ми покаже по някъкъв начин снимките които ви излизат.
А питате ли ме мен с зелено-лилавия фон???? Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

критики все пак?

ей...само какво сефте направих.. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 196
# 197
Блонди ето какво им излиза на момичетата

Разсмяхте ме Joy

# 198
 Joy Joy Joy Joy Тия съм ги правила отгоре отгоре.А зелено лилавия фон си е отврат.Просто тогава нямаше какво друго да сложа.Беше ми зор да видя  етикета "в действие ".А снимката е  ужасна. А пък коледните цветя -да там има бяло и изобщо не е от блузката.Но даже ги няма качени в сайта ми.Чудя се откъде се пръкнаха newsm78 newsm78 newsm78.Явно съм ги качвала там и съм ги изтрила.... Crazy Crazy Crazy
 Joy Joy Joy Joy

ето тук ги качих снимките  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=210947&photo=3

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 18:44 от Блонди_24

# 199
Хихихи Блонди, егати недоразумението  newsm62  Поне се посмяхме  smile3521

# 200
Честит имен ден на синчето на Ани!Да е живо и здраво за радост на мама и цялото семейство!  bouquet  bouquet  bouquet

Много емоции покрай рамките на blondi!! Laughing Laughing Laughing

# 201
Ани, да ти е живо и здраво момченцето и много да те радва   bouquet
Честито и на другите именници  Hug

# 202
Ани, честит да ти е именника и все с добро да се споменава!

# 203
Хихихи Блонди, егати недоразумението  newsm62  Поне се посмяхме  smile3521
А да се посмеем още искам да ви кажа,че сега и пре мен излизат тези грозните  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #CrazyJoy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз все пак си чакам коментарите

http://images23.snimka.bg/004974108.jpg

http://images23.snimka.bg/004974110.jpg

Честит имен ден на синчето на Ани!

# 204
На първата може леко да изсветлиш снимката и да й махнеш малко от синьото/зеленото.

# 205
Момичета искам бързи критики ще се носят за печат върху чаши Blush

# 206
  • Варна
DVV, добри са, но забелязала ли си, че при датата си използвала запетаи вместо точки Peace Hug

# 207
  • на село
Ще се съединяват ли краищата на  картинките на чашата? Защото ако да, си мисля че ще е по- добре по някакъв начин да се прелеят краищата, за да не е толкова рязка границата.

# 208
На чашата на тати снимката в средата не е ли малко прекалено светла - "пакетчето" на бебето е почти бяло петно, ако можеш да оправиш яркост-контраст, като на долната.
 Embarassed

# 209
Малко са ръбати главите на мамата и таткото. Инак ми харесват Peace

Общи условия

Активация на акаунт