Неизвинени отсъствия НЕ се приемат в училище "Фотошоп"...(9)!

• 17 110
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
  • Плевен
Здравейте,момичета. Скоро не съм влизала ,а то много весело станало тук Simple Smile Откакто завърших календара,нещо се сдухах.Много съм изморена и не ми се прави нищо.Мислех да участвам в контролното,но .... Ще ви почета пък,сигурно ще ми се върне вдъхновението Hug

# 211
  • Бургас
Хихихи Блонди, егати недоразумението  newsm62  Поне се посмяхме  smile3521
А да се посмеем още искам да ви кажа,че сега и пре мен излизат тези грозните  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #CrazyJoy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз все пак си чакам коментарите

http://images23.snimka.bg/004974108.jpg

http://images23.snimka.bg/004974110.jpg

Аз вече не смея, че... голяма я забъркахме вчера  Whistling  Joy

# 212
Благодаря момичета  Hug Поправих и изпратих Peace

tatyana_77 не започва от едната страна на дръжката и свършва до другата страна Peace

# 213
  • София
Харесват ми Grinning

# 214
DVV, харесват ми. Бебчото или бебчетата са страхотни сладурани. Мн чаровни, ама мн. Иначе на таткото главата е малко ръбесто изрязана и датата е със запетайки. Нацелувай бебетата/то

# 215
Едно е бебето Joy
Оправихги запетайките и вече са пратени   bouquet Hug

# 216
И мен ми харесват за чашките.И аз понякога слагам запетайки. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Аз вече не смея, че... голяма я забъркахме вчера  Whistling  Joy
Поне се посмяхме......

# 217
Какво ще кажете за тази рамка? newsm78

Цяла седмица се мъча да направя рамка, но нищо друго не успях да измисля.

val_stef рамката ти е страхотна.
Честит Имен Ден на всички именници.  bouquet

# 218
  • Варна
Здравейте момичета! Имам нужда от вашата помощ- откъде мога да си настроя цветовете на програмата и дали всъщност това е проблема- след преинсталиране на Windols  и съответно на програмата фотошоп, нещо не работи както преди. Става дума за това, че като работя с нея цветовете на фоновете  и елементите са едни, а като съхраня я JREG формат  цветовете са по-бледи и без контраст. Защо така?  newsm78 Praynig
mimival, харесва ми Peace

# 219
Момичета имам питане! Чета малко през пръсти предните уроци щото вие сте писали, писали, писали  .......Mr. Green но все пак аз нещо не мога да се справя с оправянето на снимките. За това нещо май трябва малко на око да се преценява. За това ви пускам де снимки преди и след и ви моля да си изкажете мнението. Знам, че се коментират рамки, но все пак ще ви бъда благодарна ако има още с какво да ме насочите  Hug
преди

след

# 220
Добър резултат. Я, то имало бебе на снимката hahaha

# 221
Само на мен ли ми прави впечатление, че на нещата за чашите на DVV датата е от бъдещето newsm78 Февруари, 2008, а сме едва януари...Нарочно ли е така? И ако да- защо? Бебето не би трябвало да е родено ако е така....
mimival , снимката е хубава, но се губи...Малка е в сравнение с фона. А самата рамка би стояла (според мен) по-добре, ако беше бяла. И като цяло- малко ми е мрачна такава...Thinking

# 222
Вейдър, според мен DVV умишлено е направила така. Може да са за подарък и това да е датата, на която ще ги подарява.

# 223
Вейдър, според мен DVV умишлено е направила така. Може да са за подарък и това да е датата, на която ще ги подарява.
Ами може, но...не е удачно според мен. Ако ще подарявам такъв тип украсена чаша бих добавила датата на дъното на чашата, защото така  ми е странно. Изписване на бебо -  би следвало да се запише точната дата. Така мисля. Но то си е мое мнение де Peace Hug

# 224
Момичета как се оправя фокуса на снимка? Имам снимани 1 материали /текстове/ обаче някои   са размазани. как да ги оправя?bouquet

Общи условия

Активация на акаунт