Неизвинени отсъствия НЕ се приемат в училище "Фотошоп"...(9)!

• 17 086
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Не знам... Не знам и дали е възможно. Пробвай с шарпен от филтрите.

# 226
Някой може ли да ми каже как се разархивират четките от тук http://winni-designs.com/brushesanimals1.htm поне при мен не се получава по стандартния начин разархивират се във някакъв различен формат   и не се виждат през фотошопа

# 227
  • Бургас
Някой може ли да ми каже как се разархивират четките от тук http://winni-designs.com/brushesanimals1.htm поне при мен не се получава по стандартния начин разархивират се във някакъв различен формат   и не се виждат през фотошопа
Наистина не става. Пробвай от превютата да си направиш четки. Мисля, че ще се получи същия ефект  Peace

# 228
Флорина, може би причината да не ти се разархивират в правилния формат е,че това са четки за Paint shop pro, а не за Фотошоп.
Но дори и тогава не мога да ти помогна. Peace

# 229
Мили, съученички в у-ще фотошоп, разглеждах мултито на ани69 и мн харесах тази картина http://annaanastasova.multiply.com/photos/album/21#55.jpg . Обаче не мога да намеря урок. Ако има, ще ми покажете ли? А ако не, какво ще кажете да помолим някоя "учителка" да ни направи уроче Hug  bouquet

# 230
Чакай да мине контролното Ани има да пише два дена коментари за творбите ни  Crazy

# 231
Така ли, аз не съм запозната мн мн с правилата на училището. Надявам се да нямам порицание. Ще влизам в час

# 232
Няма правила просто в момента има анкети за последното контролно. Бягай да гласуваш ако не си още Mr. Green И учителките трябва да напишат фермани с критики Crazy

# 233
Za kartinite na ani69 razbrah.
A urok s razfokusirane na zadniq fon 6te se nameri li?

izwinqwam se za latinicata, iz4ezna mi Flexa

# 234
  • Варна
Да взема да постна моята творба, че много се покривате последно време, къде сте, хайде давайте материали за коментари.
Ето и моята зелено-оранжева вълна Mr. Green

Ааа, и Честит бабин ден, мили майки!!!   bouquet

# 235
  • София
Бабин ден ли е днес?

Браво ,Румка с една малка вметка- ако има от синичкото от етикета на шапката някъде по рамката отвън мисля, че ще се върже съвсем.
Например фона на черната лентичка с цветята може да  е същото синьо... пак с цветенцата. Или вместо това розовото в средата на цветенцето долу в ляво (щото розово няма никъде другаде)newsm78
Иначе много ми харесва.

# 236
леле,почти ще изпусна темата,а за отсъствия да не говорим  Blush

# 237

A urok s razfokusirane na zadniq fon 6te se nameri li?

ей, всички по тоя разфокусиран фон са се запалили! и аз съм така. просто обожавам такива портрети, но мисля, че е най-добре да си се направи при самата снимка. после ... иди, че го догаждай.  Wink

# 238
  • Бургас
На мен ми пишете направо изпуснат срок.
Надявам се втория да наваксам
Аз тия излизания от фокус ги докарвам с блюра. Е, незнам колко добре, но определено се получава.

# 239
  • В света на мечтите
за лека нощ на едни и добро утро на други, след треската по контролното 3 неща от мен

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 11:22 от AvAnA

Общи условия

Активация на акаунт