Неизвинени отсъствия НЕ се приемат в училище "Фотошоп"...(9)!

• 17 075
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
  • София
AvAnA, много интересни неща са се получили  Grinning Но когато прилагаш филтрите, стиловете и от този род ефекти, май е по-добре да изключиш снимката. Все пак тя трябва да грабва вниманието и да е в "натурален" вид.
Мен ме е понапуснала музата - пробвах се набързо с нещо просто и семпло, но не се получи много

Румка, ти защо оцъства от контралното Crossing Arms

# 241
Първо искам да честитя на всички победители в контролното.  bouquet
Лекси на мен много ми допада, според мен е станало много семпло и стилно. Peace
AvAnA подкрепям напълно Лекси. Peace
Румка рамката ти е много сладка. Peace
Ето и над какво работих снощи

по този урок http://www.photoshop-bg.com/index.php?nav=read_tut&id=1831. Мисля, че ще ви бъде интересен.
Доволна съм от себе си, тъй като всичко съм си рисувала сама /е без устните и снимките/, но с удоволствие бих приела и критики.  bouquet

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 11:11 от mimival

# 242
Моля те оправи си надписа  ooooh! пише се МлЯко

# 243
  • Бургас
Лекси, за тази хубава снимка знам, че ще измислиш нещо по-добро. Можеш повече, мноооооого повече!  Wink

Авана, както преди, така и сега ти казвам, текстурите не са подходящи за всеки тип снимки, особено тези на дечица. Лекси  ме е подкрепила. Ако пък на теб така ти харесва, ... въпрос на вкус.  Wink

Мимивал, интересно се е получило.

Румка, страхотно! Няма да те коментирам вече в тая тема  Mr. Green /ако отидеш в другата - е, може да кажа нещичко  Mr. Green/

# 244
  • Варна
Добро утро!
Мимивал, този урок вече го правих Grinning, добре  се е получило и твоето.
Лекси, защо отсъствах от контролното ли-ами първо че бях малко заета когато то стартира, после трудно се вдъхновявам за да направя рамка на малката , а за допълнително не зная. Надявам се, че не се сърдите, но все пак то е по желание, нали така! Hug

# 245
  • В света на мечтите
момичета на двете снимки /едната която е като скица и другата като молив/ текстура няма, никъде по тях няма. А на средната има но идеята й е да има и да е в/у лицето на детето, но наистина въпрос на виждане

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 11:17 от AvAnA

# 246
Моля те оправи си надписа  ooooh! пише се МлЯко
Мисля, че можеше и без подобен емотикон и тон, на всекиго се случва да сгреши. Вниманието ми беше заето с търсенето на подходящ шрифт в нета и съм допуснала елементарна грешка, оправих я.
Румка аз не го бях виждала и много ми допадна урока. Записала съм си във фаворитите още няколко и мисля тези дни да ги изпробвам.  Laughing

# 247
AvAnA, надявам се,че няма да се обидиш, но трите ти неща откровенно не ми допадат. Единственното, което разбрах е, че си правиш експерименти с функцийките на програмата, в което няма нищо лошо Peace

Да си покажа излизането Blush Blush Blush Нещо не ми се получи много ама карай Mr. Green

# 248
За моженето - да мога Crossing Arms
Ох не ми се заяжда днес, ако искаш пробвай утре пак. Мисля че тогава ще съм на линия Peace

# 249
  • В света на мечтите
ми не се обиждам, но ги махнах, щом пък са чак толкова страшни и грозни

# 250
ми не се обиждам, но ги махнах, щом пък са чак толкова страшни и грозни
Hug
Никой не е казал, че са страшни и грозни Wink Ефектите, които си използвала просто са се обърнали в дефекти, но ако малко си поиграеш - ще се получат много добре. Примерно на първата - фона ми допадна много, но не и това, че се губи детенцето.  Peace

# 251
Аз нещо още не мога да се пренастроя да правя нещо ново, но пък ще опитам да коментирам:
Лекси, може би надписа нещо да промениш, малко се затруднявам при четенето, позицията ли, цвета ли, може би шрифта.
AvAna, прави ми впечатление, че твоите неща са експлозии от цветове, имаш различно цветоусещане, аз не бих имала смелостта  да използвам толкова ярки цветове, но пък така се създава усещане за цялостна творба с авторско виждане, но за рамка в снимка, може и по- простичко да е. Hug
Мляко и млеко не са ли дублетни форми newsm78
Румка, страхотна е!
Благодаря за идеята с таблото, ще го пробвам.Само малко карфичките ми се струват забодени в главите на дечицата.

# 252
Благодаря за идеята с таблото, ще го пробвам.

Моля пак заповядай -тя е моя Peace

# 253
  • Варна
Включвам се и изчезвам навън, че времето е страхотно. После пак Hug

# 254
  • В света на мечтите
това е само елемен от снимките които изстрих. Трябва да се получи ефекта на нарисувана с молив картина

ако ви е интересно ето урока

http://www.photoshop-bg.com/index.php?nav=read_tut&id=2061

Общи условия

Активация на акаунт