Неизвинени отсъствия НЕ се приемат в училище "Фотошоп"...(9)!

• 17 077
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
  • Плевен
Здравейте Simple SmileНикакво време нямам да позалегна над фотошопските урици Blush
ето една рамчица от мен

# 271
  • Варна
moni, никой не те пренебрегва, не говори така. Ти си достигнала до някакъв етап добре- аз мисля, че сега трябва да използваш инструмента Quick selection Tool и да изсветлиш само по тъмните места, така няма да се засегне цялата снимка. После малко контраст и ще видим как ще се изглежда след това. Опитай се, утре ще ти отделим внимание.  Hug

# 272
А моето последно произведение го довърших току - що.
Можете да го видите малко по - вляво от там,където четете.  Wink
Знам,че не е нищо особено,но на мен ми харесва.
Защото ми е първото... bowuu

# 273
Медовинка това с намигането е много готино, но това черното очна линия ли е? Изглежда сякаш клепача отива на горе, вместо на долу. Иначе е суперско Peace

# 274
  • Бургас
Браво момичета, дори и след контролното намирате време да творите. Аз нещо не мога да се организирам.... Пък и толкова много се мъчих с това контролно /то не че си личи  Mr. Green аз хич не съм доволна от себе си, пък за вас не знам/, че сега имам нужда от почивка. Минавам само да ви нагледам и бегам да спя. Може би, ако се развали времето ще спретна и аз някоя рамчица Mr. Green, колкото да не загубя ритъма.

# 275
Добро утро  Hug
Отдавна нищо не съм показвала -заповядайте

# 276
Оле жестоко DVV, много ми харесва   bouquet

nadi_mishi, много стилна рамката  Hug

moni-boni и аз само това което Лекси ти е направила мога да направя със снимката, даже нямам на идея като е по лошо качеството на снимката, дали може да се оправи  Rolling Eyes

Лекси и Румка много, ама много красиви рамки, чудни са!   bouquet

И аз не съм правила нищо ново след контролното, то и в това хубаво време тия дни сме само на вън с малката  Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 09:47 от val_stef

# 277
  • на село
Къде е урока за анимираните картинки?

# 278
Къде е урока за анимираните картинки?

И аз го търся, че ми се прииска да опитам и аз  Grinning

# 279
# 280
# 281
  • София
nadi_mishi, хубава е, обаче и моделите са много хубави  Grinning
Нещо на аватари сте го ударили  Grinning да не е свързано с конкурса нещо  Wink Много са хубави.
Опитах да направя нещо по-пъстричко, че това време ме подтиска, обаче май прекалих  Grinning

# 282
  • на село
Абе аз преди се пробвах да направя анимиран огън, ама не ми се получи нещо като хората.... Сега ще пробвам пак.

# 283
Лекси, не си прекалила изобщо...наистина се е получила много пъстра и весела, а малката е супер сладурка - пу-пу  Heart Eyes Като я гледам ми напомня много на времето когато и ние бяхме толкова мънички  Heart Eyes

# 284
  • Бургас
Лекси, рамката като цяло е хубава, но не ми харесват някои неща - звездата горе мисля, че трябва да я махнеш или да й намериш друго място, направи я червена, като блузката на детето. Струва ми се, че така стои забита в главата му. Обърни лявата снимка надясно, за да се гледат "двете бебета". Ако може не режи главички никъде. Горното цвете ми се вижда доста едро, може да го намалиш. Сложи такива цветя и в някои ъгли на фона. Незнайно защо си го направила розов  Thinking Опитай с друг цвят. На последно място самата композиция я премести малко нанякъде, защото така нито е в страни, нито е центрирана.

Общи условия

Активация на акаунт