~::~Елла бина фи лбейт араби~Хайде заедно в арабската ни къща~::~48

• 32 021
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Деси, ама ние такова , с образователна цел  Embarassed  пък и то, очи пълни-ръце празни  Sunglasses

# 76
Цитат
ИСКА -да те поправя,4е Принцесата я няма-не 4ака дете,интересно в пловдив има доста араби,дори отвориха курсове за деца от смесени бракове,има и арабски ресторанти

Значи съм се объркала. Но има приятел арабин, нали поне това не съм объркала? ooooh!

Това за арабите не съм го чувала, честно. Може би, защото не очаквам да са някъде близо до мен. Може би тези ресторанти и курсове се намират някъде на центъра на Пловдив? newsm78 Просвети ме! baby_neutral

А, и между другото аз открих най-прелестния арабин след Амър Диаб! Малко е мургавичък  Simple Smile . Той участва в един от клиповете на Нанси Аджрам. Ето и линк към за този клип:

http://www.youtube.com/watch?v=cibWKCnbQIA

Дано и вие го харесате, защото е много сладък.  bouquet

# 77
САНЯ-пуснах ти цялото упътване на ли4ни
ИСКА-ами да основно в центъра и към Тракия са,в пловдив има и офиси на 3 фирми които пътуват до сирия

# 78
Хайде Кате отивай да си гледаш момчето че да не ти скрие модема  hahahaТоку виж заревнувал от шейх Хамдан  Laughing

Млн   какво става с теб   Как са децата

Другарче Иман   чакаме кажето утре да е от вас  Blush

Лили   много си го разглезила туй момче Да сте живи и здрави и Хафадкум Алла от зли очи

Сания   Успешен ден и да не забравяш че ние сме винаги тук на дежурство  

Тарик мам   какво стана в туй Маракеш    Хайде че нямам търпение

Амалче сладурана    и на теб и на Ясмин   и на Любето    дето е за бой че ни забрави     Приятен ден

Хари не се разписа в новата темичка  Hug

Деси и аз мила отивам да оправям къщата че ако чакам таз майка да дойде да си прибере детето   То ще  е цяла нощ прибиране

На всички   приятен  и успешен ден   сладурани

# 79
Иска да знае, това с автогарите е много добра идея. Ама си мисля, че по-добре да се завъртиш около пристигащите рейсове, харесваш си някой младеж дето слиза и го хващаш Simple Smile . От друга страна пък направо може да си  стегнеш багажа и хоп на заминаващите рейсове, друго си е на място да се озовеш, по-богат избор има човек Simple Smile

Свеар, като има от неговите гости ми е позволено да кисна в нета, за да не се пречкам  Mr. Green

Токущо чух със собствените си уши  как госта ме хвали, ама не реагирах, нали се правя, че не разбирам. Дърта мухабаратка съм и аз Twisted Evil

# 80
Иска да знае, ще се появи и твоя арабски принц, е може и да не е арабски,ама дано да е принц Hug

Лека ви нощ, момичета-кокичета. Аз оставам сама пред компа и ще бдя над съня ви   Hug  Много лошо, от цигарения дим  дето дишам ли, от нещо друго ли, така се развеселих, а нямам компания или просто не мога да ви видя от тази плътна мъгла, която се стеле над скромното ни жилище.... Госта се е настанил удобно като бей в харем и не дава признаци скоро да си тръгва  Confused

# 81
  • In a surreal moment!
 Eй , успях да ви изчета ....
Нета ми е много непостоянен и кой го знае до кога ще го имам ...
Реших да черпя по едно кафенце новите мацки - чувствайте се удобно   bouquet
Момичета , ако утре ме няма съвсем , посрещнете деня с едно топло Нес и знайте , че и аз го пия с мисълта за вас ! Heart Eyes Hug

# 82
Добро утро мацки

Гледам отбора се увели4ава,което ме радва.Добре дошли на новите моми4ета  bouquet
Не съм ви 4ела,нямам време,но да се разпиша,да не си помислите 4е съм замръзнала нейде из Емирствата Crazy
Добре сме алхамдулилах,децата също са добре.В4ера бях на рожден ден на моята приятелка,беше 4удесно,по женски Grinning Днес на една мъни4ка принцеса,но с децата и се готвим за лудница
Времето е ужасно студено,вали дъжд от сутринта,аз още си 4акам духал4ицата,но и мъж ми болен лежи и е крив като жена преди цикъл ooooh!

Пина не знам джамията да е отворена за туристи,но предполагам,4е жена мюсюлманка,ще може да влезе да се помоли,в предназна4ената за целта 4аст Grinning
За джамията в Джумеира са ти казали,тя също е много красива Peace
Нафасима Къде са ти снимките?И аз съм гледала филма  Confused Къде ще живеете с любимия в Бг или Афганистан?
Кои питаше за арабските мъже newsm78 КОе ви кара да се спирате на тях?След като им се носят слухове на много властни и строги,защо араби искате или прекалената свободия писва понякога Peace

Как са вси4ки де4ица?Залягате ли над у4ебниците?
Свеар,Деси,Вили мерси за загрижеността Hug

Из4езвам да си допия кафето,децата гладни Laughing

ПОсле ще 4ета и пиша Hug

лек и успешен  bouquet

# 83
Привет, девойки!
Ама не мога ви изчета бе!
Пепи, дано ви оправят нета бързо, че много ще липсваш, барабар с котетата и неизменния ти хумор  Heart Eyes
Креми, Лили, аз познавах много стюардеси ( различни националности ) от Емирейтс, които си умираха за работата. Работех в Емирейтс Тауърс и много стюарди и стюардеси си купуваха козметика в нашия магазин, та с много от тях се бях сприятелила Две от тях са избрани от Бг. Така, че явно има шанс  Grinning Дезърт, каквото и да решиш - успех!
Миле, добре си прекарвате времето  Grinning, само мъж ти бързо да оздравява, че да не зарази малчовците.
Кате, паднах от смях с твоите домакински премеждия  Joy  Joy

# 84
Добро утро, дами.
Снощи госта изкара до 3 часа, а до 4 проветрявах от дима, ама няма как станах рано, че днес ме чака дълъг ден, ще ходим с мама по магазините и при племенника.
Хубави и весели почивни дни ви пожелавам.
Другарче, така се развихрихме вчера, че преполовихме новата тема, а аз бях свръх активна Sunglasses   bouquet

# 85
Здравейте и от мен! Можете вече да ми видите физиономията  Blush Само че още не съм качила снимки от Афганистан- имам ги само  на хартийки  Simple Smile Помолих девера да ми донесе фотоапарата си да ги прехвърля, ама да видим кога ще стане.
Големи сте сладури всички- така ви се радвах, все едно разглеждах снимки на стари приятели. А и от малка имам слабост към източните култури и ми е интересно.
Гадният тест за овулация упорито продължава да показва една чертичка. Преди година гинеколожката ми имаше съмнение, че яйцеклетките ми не узряват и сега ме е страх. Уж сумата й време пих разни хормони...пък да видим.

# 86
  • по пътеката
нафасима, много нежно миньон4е си!  bouquet
голямо писане сте му дръпнали снощи!браво!
светле, какво е това дете, на размери дребно, на бели -велико?!отърва ли се? Whistling
не се наспах, но карай на кафета ще го карам! мерси, вили за кафето, добре би ми дошло!особено в компанийка и бла-бла за сутринта!гледам пусто тука, но айде да си провла4а краката и да се разшуми!
дуа, здрасти! Peace ей, мами представяйте се newsm78, много ми е трудно, страх ме е да не объркам нещо и да обидя някой! един път представили се е друго, слагам в мемори диска и съм ей така за гуш Hug

# 87
Регистрирах се вчера с името си Хелена,но си смених ника,защото така съм си свикнала от абв-форуми,където участвам,та Дуа си го харесвам...чела съм много тоя форум,но се зарадвах ,че има мами женени за араби и мюсюлмани,които си имат теми-нещо като сестри по мъже сме си...

Живеем в Бг докато децата са на училище,но щом завършат се изстрелваме в Ливан,и така цяло лято-много хубаво време си прекарваме там.През седмицата имам време за писане,защото народът е ангажиран,но уикендите всичко се върти около мен newsm63-бебка,децата,таткото-панаир #Crazy-иначе обичам да си пиша-някой ще разкаже ли нещо за живота вСирия ,ОАЕ или друга държава... Sunglasses

# 88
  • по пътеката
дуа, ти си мама хелена с трите бубки, нали ? супер, айде от мене пак гуш!

# 89
Хайде с нес кафето хапнете от моя карот кейк!
Другарче-мерси,че ме подсети за оранжевите приятели.Още чакам отговора на загадката,моля Party

Иман-ти на Булеварда ли си работила??Много скъпо там...

Тахмине-и мен ме уби с твоите истории JoyГоста може и нешо неприлично да си е помислил,щото в супермаркета без да искам си бутнах количката в един и той като почна да се увърта-едни пози едно следене...Все едно неприлично предложение съм му направила Sick

Ум Сами:много интересно за Кувейт!

Свеър:разбирам те за детето.Много мразя невъзпитани и агресивни деца,но много от арабките не виждат това...Жалко за детето-подръжава на майка си.Зашо не говориш с мъжа ти и сподели какво мислиш за тях,какво му е на него мнението...Да не те притесняват след като не ти е приятно.

Иска да знае-вярно е,че си подозрителна...Но ти си каза,че се интересуваш от арабски мъже,не от архитектурата на джамиите GrinningНещо пикантно ли искаш да знаеш или аз имам мръстно подсъзнание.Все пак 18г е ,,откривателската,, възраст Wink
Ама ти 2 пъти сипа сол в раната на Принцесата Laughing

Марси-на въпроса дето питаше-и моето хабиби иска да съм до него,не да се моткам в кухнята.И с приятелката ми е така.Мъже!

Нафисима-иншаАлла,скоро!,,Рецептата,, на една гинеколожка,специалист по безплодие,към една приятелка беше:,,Повече секс-така се правят бебетата,,Банално,но вярно Wink

Какъв е този дъжд от нови потребителки-вече им изгубих края?
Някоя от Емирствата има ли,че от нашите само Милена се разписа.
Любето ми трябва по един въпрос,но я няма нещо Thinking

Милена-аз си помислих,че из моловете си срещнала Маруан и сте се заприказвали Laughing
Ти си поела разузнаването-да докладваш,ако има нещо!

Общи условия

Активация на акаунт