~*~ Hosgeldiniz! ~*~ - Турция 3

• 24 411
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
baNev, не, не става с българсикя булгур. Той задължително иска да се вари, за кюфтетата с леща само се кисне. Българският не можеда се приготви само с киснене в гореща вода.

Иначе в арабските магазини около Женския пазар в София сигурно има от тоя булгур, за който ти питаш.

Цвете, ето няколко от хотелите, които съм си отметнала:

Хотел "Дафне"

DERSAADET HOTEL

а ето и един, който не е в историческата част на Истанбул, а по мои сметки - някъде около Тексим: http://www.boutiquehotelriva.com/eng/default.html

имам цял куп, ама да не досаждам на момичетата, дето са си в Терция и хич не се вълнуват от хотелите  Embarassed

# 91

Tsvete= Мерси , че питаш за дъщерята ...добре е ...пу-пу да не са и уроки, такава луда глава не съм виждала; но така става катo омешаш бг и тр гEни Simple Smile

Desert= Боже май вече трябва да се лекувам , въобше не ги видях lonk-овете ...Мерсаж Simple Smile

Добре дошла , baNev , дано ти хареса при нас Simple Smile

За чистенето , да тук всички туркини, които познавам са маниачки на тема чистене, но повечето имат помощнички, тъй че е лесно да се поддържа чиста къща, ако някой ти помага всеки ден.  Обичам да ми е чисто и подредено, но не се вманиaчавам.

http://img.mynet.com/ha2/kuruyemis.jpg  
http://www.naturaturk.com/img/urun/meyvesuyu2hb8.jpg

Leka momicheta :=)

# 92
  • Измир
Здравей baNev  Hug!

МомИчета, да вИ се похваля, току що мъжа мИ се обадИ, че утре И вдругИден е почИвка И пИта Искам лИ да отИдем до Чанакале.
Там Има чИчо И леля, пък И нИ е на 250 км. Чудя се какво да правя? НИе мИслехме до ЕдИрне за едИн ден да отИдем.

Като Искате да говорИм за мъже  Grinning съм се сетИла оЩе една тИпИчна ТР черта: дорИ И да сИ Има любовнИца ТурчИн мноооого рядко се развежда. ОбИкновено не лИшава жена сИ И децата от нИЩо.
Казвайте вИе каквИ наблюденИя Имате.

# 93

Като Искате да говорИм за мъже  Grinning съм се сетИла оЩе една тИпИчна ТР черта: дорИ И да сИ Има любовнИца ТурчИн мноооого рядко се развежда. ОбИкновено не лИшава жена сИ И децата от нИЩо.
Казвайте вИе каквИ наблюденИя Имате.

hahaha hahaha hahaha Ами има си логично обяснение  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Шериата разрешава многоженството  Laughing но нали знаете, че ако се случи това, трябва всяка ханъма да има отделна къща, да бъде спокойна, задоволена  Whistling
Та оттам и на жена му й е добре и на любовницата му  Tired

Ходи  Hug наслаждавай се на омировия троянски кон  Flutter

# 94
  • Пловдив
     Здравейте, момичета! Чета ви от първата темичка и накрая се реших и аз да се включа при вас. Макар и напоследък по- рядко да ми случва да посетя Истанбул. Мъжът ми ходи честичко по работа и преди го придружавах, но сега няма кой да работи и го замествам като го няма.  Чакам сега с нетърпение пролетните празници и ще потеглим пак към Истанбул.  А иначе да не ми е много мъчно, поне веднъж седмично ходим на един от турските ресторанти в Пловдив и си похапваме автентични вкусотии / собственикът и готвача му са от Одрин/.

# 95
  • Измир
Добре дошла  alessina  Hug

# 96
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Добре дошли на новите попълнения в темата!   bouquet
sladka hapka на мен ми е много интересно за хотелите, защото не съм ходила по тях! Така, че давай линкове и снимки без да се притесняваш, гледам с интерес!  Peace
bz то май, буйното идва от турската страна?  Party Дано не става по-палава, нашата дъщеря, че и тя е омесена от турчин и българка!  baby_neutral
olgarita супер, завиждам благородно за пътуването. После да постнеш снимчици!  Joy За турците и любовниците могат да се напишат "1001 нощи". Ами за техните служебни командировки, организирани специално за срещи с други жени? Ако един турчин е с жена, независимо, дали е неговата или любовница, никой не може да я обижда или наранява. Турчина защитава и двете еднакво.  Flutter
alessina сега с тези наши рецепти, може и в къщи да си направите турска храна!  Peace
Hoşçakal!   bouquet

# 97
Здравейте, дезерт принцес, аз съм от Дулово, а тук живеем в Карамюрсел, вилает Коджаели. На пет минути от морето сме, много ми се иска да се топма, ама през този сезон ще хвана некоя пневмония.

# 98
Аааа моля моля, в Турция полигамията е забранена.

# 99
А аз на моя мъж съм му казала, да му мисли, ако разбера, че има и друга.

# 100
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Само при кюрдите има многоженство! Simple Smile
Аз на моя му казах, че ще го отровя! Хахахаха Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 101
baNev, не, не става с българсикя булгур. Той задължително иска да се вари, за кюфтетата с леща само се кисне. Българският не можеда се приготви само с киснене в гореща вода.

Иначе в арабските магазини около Женския пазар в София сигурно има от тоя булгур, за който ти питаш.

Цвете, ето няколко от хотелите, които съм си отметнала:

Хотел "Дафне"

DERSAADET HOTEL

а ето и един, който не е в историческата част на Истанбул, а по мои сметки - някъде около Тексим: http://www.boutiquehotelriva.com/eng/default.html

имам цял куп, ама да не досаждам на момичетата, дето са си в Терция и хич не се вълнуват от хотелите  Embarassed

Интересна информация даваш, а снимките са невероятни.   bouquet Истината е, че до сега колкото пъти съм пътувала до Истанбул така и не съм се решавала да посменя обстановката
( пътуваме все с туроператор ). Отсядаме в Агюн хотел 3 звезди близо до хотел Кент. В Таксим се намират, много близко до Капалъ Черши...Ако все пак се решим да отидем с личен автомобил ще се затрудним с избора на хотел. Кой хотел каза, че си посетила в Таксим? Колко звезди е и доволни ли сте от цени и т.н.?
Мерси предварително!  Wink

# 102
Има, ама те си правят само религиозен брак, официално не може да си полигамен

# 103
Мерхаба татлъ къзлар  newsm51

Провалих се с моя мерак за искендера, тъй като почнах диета, но след 10 дни цял ден само искендер ще ям  smile3521 smile3508

За чистенето и аз да кажа - в ускудар си чистих сама, само имахме един агент от блока който всеки следобяд ми звънеше за чоп   Shocked / в началото не знаех какво иска този човек и виках no, no  и му тръшвах вратата и ме беше страх  Shocked Shocked Shocked/ и на втория ден казах на моя човек, че така и така следобяд вече втори ден идва някакъв и ви вика мерхаба чоп вар ми? и че ме е страх  Crazy Crazy Crazy много ми се смя тогава  Joy

В сапанджа имах жена, която идваше всяка сутрин към 6  Crazy , правеше кафе и закуска, после чистеше цялата къща, правеше обяд, вечерта вечеря /аз не мога да готвя  Embarassed / и вечерта към 8 си тръгваше . Да не споменавам че всяка сутрин към 10 ми правеше турско кафе и ми гледаше и ако искате ми вярвайте, но още съм изумена колко познаваше тази жена! Казва се Айсел и много ми липсва, защото станахме приятелки  Weary Съпругът и Хасан се грижеше за градината, палеше камината и куп още неща правеше - също страхотен човек  Weary

В суадийе имахме мъж, който беше 24/7 на мое разположение и жена която идваше 2 пъти седмично и правеше огромно основно почистване  newsm03

Ох сантиментален, не е точно думата, която исках да използвам - по -точно би било епитети от рода  чувствителен, мил, кавалер и т.н, за ревността няма да споменавам  smile3505

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 19:02 от Boncuk

# 104

Tsvete= Мерси , че питаш за дъщерята ...добре е ...пу-пу да не са и уроки, такава луда глава не съм виждала; но така става катo омешаш бг и тр гEни Simple Smile

Desert= Боже май вече трябва да се лекувам , въобше не ги видях lonk-овете ...Мерсаж Simple Smile

Добре дошла , baNev , дано ти хареса при нас Simple Smile

За чистенето , да тук всички туркини, които познавам са маниачки на тема чистене, но повечето имат помощнички, тъй че е лесно да се поддържа чиста къща, ако някой ти помага всеки ден.  Обичам да ми е чисто и подредено, но не се вманиaчавам.

http://img.mynet.com/ha2/kuruyemis.jpg  
http://www.naturaturk.com/img/urun/meyvesuyu2hb8.jpg

Leka momicheta :=)

OOO няма защо-нормално е човек да се притесни за бебето  bouquetАз си спомням малчо като се изтърси как треперех 2 дни после.Но слава богу и двете сме се разминали само с уплахата.
А относното чистотата аз си мислих чес ъм добре домакиня Embarassedколкото и нескромно да звучи и все си мислех че по-чиеста къща от мойта няма EmbarassedДа ама не.Турците са пословични с чистотата си за което мога само да се поклоня  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт