~*~ Hosgeldiniz! ~*~ - Турция 3

• 24 427
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
Не разбрах точно на кого е нужен хотела, ама ...  ние септември бяхме в хотел в една стая с приятеля ми - нямаме брак! Хотела беше в Лалели, Истанбул. Е, ние сме и двамата чужденци, но никой и през ум не му е минало да ни пита за брак, пък и на пръв поглед нямаме - различни са ни фамилиите, макар това да не е критерий.

В предишния си живот съм била ориенталка, вероятно кръшна танцьорка (това за предишния , не за сегашния Wink ) и със сигурност съм умряла от преяждане! Mr. Green

# 76
Има забрана чужденка и турчин да останат в една стая. Ние така преди 4-5 години в Истанбул, понеже не бяхме женени имахме проблем и накрая с много уговорки ни дадоха една стая, с условието да е за 2 вечери. Да не говорим, че аз имах и тескере /турска лична карта за чужденци/. Ако и  двамата сте турци или чужденци - няма проблем. По курортите също е ОК.

# 77
Зравейте момичета надявам се да ме приемете във ваште редици Grinning
аз съм нова във форума.Чета от 1 година но не съм се включвала.Накратко за мен
Бях в Турция една година но нещо много неможах да свикна и сега сме си тук.Сега живея в Шумен.
Сега ходим в Турция само на гости.Сега като ходя на гости мното ми харесва турция Mr. Green
Много харесвам турската кухня

# 78
baNev   bouquet  здравей и аз съм родом от Шумен  Hug

# 79
baNev дОБРЕ ДОШЛА И ОТ МЕН!
pINAКъде се загуби 2 дни?притеснихме се!А това за пеяждането направо паднах от смях Joy

# 80
Цветеее, не е смешно, не еееее Mr. Green трагично е ooooh!

Като станан дума за гледане на кафе и Турция - в Долмабахче, в Харема, в банята на сестрата на султана (забравих и титлата) имаше специална стая с маса за гледане на кафе! Като се изкъпели, си пиели на кафето и си врачували - обичай Crazy
А банята е от алабастър и е прекрасна  Hug

Да ви поканя на вечеря край Босфора Hug

# 81
..

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 14:59 от pina

# 82
Еххххх че е красивооооо newsm78искаммммммммммм

# 83
Еххххх че е красивооооо newsm78искаммммммммммм
Цвете, довечера ако не забравя, ще изровя от фаворитите си няколко адреса на хотели в Истанбул с точно такава гледка. Аз като една луда жаба си съборим всякакво инфо за Истанбул и си го пазя в папка, че да си планирам пътуванията. А накрая на практика решаваме в петък, качваме се на колата и спим където намерим.

# 84
Аууу искам да съм там Praynig

# 85
Благодаря ти предварително!!!то намен все ми се провалят пътуванията и аз вече така ще правя-никакаво предварително планиране

# 86
В момента си говоря по skype с приятели от Кемер.Това лято се запознахме с едно едно семейство-жената е българка.Имат ресторант в Кемер с българска кухня-умрехме си от кеф като го открихме .Та тя сега ме дразни колко е слънчево и топло там Mr. GreenАз тук си дзиндзирикам #Cussing out

# 87
В момента си говоря по skype с приятели от Кемер.Това лято се запознахме с едно едно семейство-жената е българка.Имат ресторант в Кемер с българска кухня-умрехме си от кеф като го открихме .Та тя сега ме дразни колко е слънчево и топло там Mr. GreenАз тук си дзиндзирикам #Cussing out

А тука си вали сняг даже  Tired  Crossing Arms

# 88
Момичета един въпрос  в Турция нали има един булгур който е за кюфтета с леща.Нашия булгур става ли за тази цел.
Някой правил ли ги е с наш булгур.
Айля ти сега  в София ли си?Тоест там ли живееш newsm78

# 89
Момичета един въпрос  в Турция нали има един булгур който е за кюфтета с леща.Нашия булгур става ли за тази цел.
Някой правил ли ги е с наш булгур.
Айля ти сега  в София ли си?Тоест там ли живееш newsm78

мама е пробвала с нашия булгур и каза, че е едър и не стават кюфтета такива каквито трябва да са   Crossing Arms
Да аз сега съм в София, ходя си макар и рядко  Hug в Шумен са мама и тати  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт