~*~ Hosgeldiniz! ~*~ - Турция 3

• 24 428
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
Аз в предишния си живот сигурно съм била индийка  newsm45 newsm45 newsm45

venibaby забраната не важи за чужденци  Hug

# 61
LaughingПринцеске забелязвамаз че чеато отскачаш до арабската темичка Laughingама да си призная и аз я чета но не пиша че ми е неудобно да  нахълтвам така.А за предните живито и аз съм се замисляла-има нещо newsm78

tsve_te наистина аз повече в арабската тема пописвам. Мамите там ми дадоха идеята да отворя тема за Турция.  Simple Smile А и щом ти е интересно, включвай се и ти. Там всички са много дружелюбни и сърдечни и всички ще те приемат с радост. Не се притеснявай!  Hug

# 62
Аз в предишния си живот сигурно съм била индийка  newsm45 newsm45 newsm45

Аиля а той като е турчин важи ли з анего?Не ми се иска да плащаме 2 сати а да ползваме една

# 63
Наистина сте много дружелюбни в арабската темичка.Много сте мили и си помагате  bouquetпоздравления.
А тъй-като подхванахме интересна тема  нека всеки каже какъв смята че е бил в предишния си живот или поне къде е живял Laughing
Аз -в турция или поненякъде я Ориента Laughing
Принцеска и тя така Laughing
имамае си и индийка Laughing
другите???

# 64
Аз такова нещо не съм чула.

# 65
Да има такава забрана, не съм разбрала

# 66
Venibaby Здравей
радвам се че скоро юе се видите!Аз хотел немог ада препоръчам но юе следя си интерес отговорите на турските мами че и на мен ми се ходи до Истанбул

# 67
Аз мисля, че съм живяла в Къркларели(Лозенград)

# 68
Простете ми за грешките в постаМай много ми се спи вече
Айде лека нощ от мен

# 69
Да има такава забрана, не съм разбрала
[/quo
Явно има нещо такова зашото аз му продиктувах няколко телефона на хотели от интернет  през skype  Еди веднага звънна за инфо и във сичките са му отговорили че ако нямаме брак трябва да резервираме 2 стаи.Но аз мисля че той не спомена че аз не съм туркиня.Може бу Айля е права че не важи за чужденци-поне така ми се иска де  Praynig.
Мисля утре да пообиколя аганциите и да питам

# 70
Аиля а той като е турчин важи ли з анего?Не ми се иска да плащаме 2 сати а да ползваме една
[/quote]

Венибейби бих искала да ти отговоря на въпроса, но мисля, че няма да имате някакъв проблем. Зависи и в кой квартал ще сте.

лека нощ цвете

Шенай а ти по принцип от къде си (от България)?  Simple Smile

# 71
Аз до скоро си мислех че в предния си живот съм живяла в Накой циганска махала LaughingВсе ме влечеше  към гледачки и баячки  Joy LaughingСега съм към преродените от Турция.Хареса ми мнго тазииииии страна-колкото и малко да съм видяла от нея ме плени от първата ми среща.Исками  се да науча повече за културата ,политиката ,хората.Затова се присъединих към темата ви!  bouquet

# 72
Аз до скоро си мислех че в предния си живот съм живяла в Накой циганска махала LaughingВсе ме влечеше  към гледачки и баячки  Joy LaughingСега съм към преродените от Турция.Хареса ми мнго тазииииии страна-колкото и малко да съм видяла от нея ме плени от първата ми среща.Исками  се да науча повече за културата ,политиката ,хората.Затова се присъединих към темата ви!  bouquet

venibaby това за циганската махла много странно наистина... Laughing Но като каза за гледачки и баячки сега сетих, че голяма част от туркините също ги влекат гледачките и много често стават жертва на шарлатаните. Много често, когато се пие кафе в компания, си гледат на кафе и има един мн често използван турски лаф: "Fala inanma, falsiz da kalma" демек не вярвяй на гледанки ама и без тях не оставай.  Laughing
Също така знам, че в Турция има много заведенията, които си имат и гледачки, които гледат на кафе на клиентите в заведението.

# 73
Сега вече 100% съм сигурна че съм била туркиня в предния си живот Laughing

# 74

Общи условия

Активация на акаунт