Регистрация в България

• 7 434
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
Идеята ми е, че е по- добре да се извади такава карта ако имате време, поне ще приключите с глупостите на бг бюрокрацията.

# 31
Аз регистрирам мъжа си и детето винаги когато се приберем, защото са ми правили проблеми на летището и придимно в София. Обикновенно когато пристигаме ни напомнят за регистрацията  още на летището и си отивам в общината и чакам заедно с другите българи и чужденци на опашка, така де който е забравил какво е да чакаш веднага му се напомня когато се прибере в родината Laughing

# 32
аз моя не го регистрирам, но никога не стоим повече от 1-2 дена в София. През другото време обикаляме из страната и спим на хотел. В хотелите някой път трябва да им се напомня за да ти дадат адресна карта, особенно в по-малките.
иначе на излизане на летището никога не са му искали тези карти, но последното ни ходене заедно е от миналото лято, може сега да са затегнали

# 33
Аз се извинявам , може би съм пропуснала  в някои от отговорите да прочета , но за колко дълъг престой става дума , че трябва да се извади този документ, на нас честно казано до сега не са ни искали никога такова нещо на летището , аз даже не знаех за съществуването на такова нещо, тва е смешно, просто , от къде на къде трябва да се регистрира?????!!!!!!Той просто идва на гости, че то ако във всяка държава само като отидеш на гости на някои  и трябва да се регистрираш , ами ти вместо да  си изкараш да речем  гостито , да се видиш с хората и да посетиш някои места ти ще си загубиш времето ходейки по полиция и разни други ненужни институци!!!

# 34
  • Гърция
Цитат на: Bona
за колко дълъг престой става дума , че трябва да се извади този документ,.......... тва е смешно, просто , от къде на къде трябва да се регистрира?????!!!!!!Той просто идва на гости, че то ако във всяка държава само като отидеш на гости на някои  и трябва да се регистрираш , ами ти вместо да  си изкараш да речем  гостито , да се видиш с хората и да посетиш някои места ти ще си загубиш времето ходейки по полиция и разни други ненужни институци!!!

Трябва да има регистрация ако престоя в страната е повече от 24часа.
Така е,в другите държави не ти искат регистрация,но не можеш да минеш границата за да отидеш на гости без покана Wink ,а това си е вид регистрация къде ще си отседнал Wink.

# 35
  • сред цветята
Теzи, които отсядат в хотели, няма нужда да ходят до полицията. Те биват регистрирани от съответните хотели.

# 36
Чужд гражданин трябва да се регистрира в районното полицейско управление в срок от 48 часа от влизането си в страната. АКо обаче отсядате на хотел няма нужда, на регистрацията попълвате едни карти за настаняване и от хотела си имат грижа за всичко....

# 37
нито съм чувала за подобна регистрация, нито сме правили на мъжа ми, нито пък са ни питали или искали
добре, че е този форум да се осведомя и аз
то не че като се приберем сега юни ще го направим де #Splat

Общи условия

Активация на акаунт