Отговори
# 120
Aquariel, мисля че ти беше писала за един лосион за тяло на Nivea, който ползваш в момента и си много доволна...Има един подхранващ лосион, който е с тройно действие и един за още по-суха кожа (самата опаковка е в по-тъмносиньо).
Понеже се двоумя, а ти каза, че си много доволна от твоя... newsm78

# 121
Банджи ето го моето http://beauty.market.dir.bg/xoffer.php?xoffer=50302&cat=3249&shop_id=12
много съм доволна, голяма опаковка е, гъсто и много добре попива Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 яну 2008, 15:26 от Aquariel

# 122
Това със спането е строго индивидуално.Ще ви кажа как беше с дъщеря ми.Отивам при педиатърката и я питам кога ще почне да спи дъщеря ми по цяла нощ , а тя казва - много е чуствителна , любознателна, всичко преживява нощно време , но това ще отмине до 3-годишна възраст !!!!!!    Аз се изсмях вътрешно и си казах , че е луда.Викам си , как ще изкарам до 3 години.Но за мое съжаление докторката се оказа права. Затова сега стискам палци това бебе да е по-спокойно.
Същото беше и при нас. Навърши ли три години, започна да спи  Peace

# 123
Банджи ето го моето http://beauty.market.dir.bg/xoffer.php?xoffer=50302&cat=3249&shop_id=12
много съм доволна, голяма опаковка е, гъсто и много добре попива Simple Smile

Благодаря!  bouquet Точно за него си мислих и аз, но да попитам все пак.. Hug

# 124
Здравейте Peace

Днес излизах млако на разходка,ама то много студено Mr. Green
Влязох в една църква и запалих свещичка за здравето на Елвира Praynig

Голяма дискусия за раждането сте му дръпнали..... Laughing И на мен епидуралната упойка ми се вижда много хубаво нещо,но лошото е,че там където съм се насочила да раждама не слагали такава #Crazy Освен май ако нямаш уговорка с лекар Peace
Моите намерения са ражданнето ми да е вагинално+епидурална Hug

# 125
Здравейте момичета! Aquariel аз лично много съм ти благодарна за клипчето, за което ни каза, за мен беше много образователно. Аз лично предпочитам да съм информирана, защото смятам, че страха ни идва от незнанието, т.е. за мен колкото повече информация, толкова по-добре. Благодаря и на майчето с линка за упойките  Peace, до момента се опитвах да разбера каква е разликата между епидурална и спинална упойка, та сега вече ми се изясни. СТРАХОТНИ СТЕ!!! Hug
По въпроса за матраците - от моя позната знам, че тези с кокосовите влакна са добри, идеята била колкото се може да е по-твърд матрака на бебето, за да не му се изкривява гръбнака.
За мазилата, аз лично ползвам едно на Мустела, против стрии, защото съм предразположена, за сега съм много доволна, но за съжаление не съм много редовна в употребата (трябва поне 2,3 пъти на ден) и не знам дали ще има необходимия ефект  newsm78
За раждането - да ви кажа честно до преди 1 седмица бях категорично за секцио, но благодарение на информация оттук-оттам, включително и от вас, за което съм ви страшно благодарна!   bouquet мисля, че въпреки големия страх, който ме гони от болката ще опитам с нормално раждане, но задължително с епидурална упойка.
В един от форумите тук "за и против секциото" четох мнение, че при нормално раждане, ако има евентуално някакви усложнения, после с месеци, дори години някои нямали почти никакви усещания при секс Confused заради получените разкъсвания по време на раждането. Вие чували ли сте за нещо такова?

# 126
Здравейте дами! Аз имам нетърпение да споделя как мина вчера училището ни за родители-беше мнооого хубаво, аз доста се притеснявах, но докторката, която го води беше много мила и всичко беше О.К. Оказа се , че къпането на бебешока хич не е толкова трудно......аз от всичко се притеснявах и го приемах като нещо свръхестествено, а се оказа, че като поговориш с някой-далеч не изглежда толкова страшно! Жената каза, че ние доста се прехласваме с грижите по бебета-сега да не помислите, че трябва да се оставят на произвола на съдбата, но бебетата били доста издържливи и не е необходимо толкова стриктно спазване на някакви правила и тем подобни! Също ми направи впечетление, че каза, че ако можем да устискаме е добре вечер да гледаме да не храним бебето, дори и да се събуди-само да го гушкаме или разхождаме, но не и да му даваме да яде, да може да си създаде режим от около 12-01ч. до към 4-5-6ч. да се научи да спи....и ние също! Мислите ли че е правилно?
 За матраците-съм чувала, че пенолатекса са най-добри, но доста приятелки си гледат децата с обикновени дунапренови и нямат проблеми!
  Aquarel, аз пих Стодал около седмица (той за толкова ми свърши опаковката), но не бих казала, че ми е помогнал.....просто беше време кашлицата да си отминава!
   За раждането-имам доброто желание да е нормално, но зависи от бебето, а искам да питам раждалите секцио-за колко време се възстановявате след това? Мен много ме притеснява, че ако ми се наложи секцио, след това кой ще го гледа това бебе-то нали не трябва да се вдига тежко, повечко да се лежи.....
 И последно утре сутрин съм на преглед да ми пият пак кръвчицата, стискайте палци всичко да е О.К. чао

# 127
Емма къде ходиш на училище за родители????
ако искаш и на лични можеш да ми пишеш и да ми дадеш повече инфо Peace

# 128
Момичета, има някакво много яко предаване в момента по Канал!

# 129
Sisee, вчера ми беше сефтето, в кабинета на д-р Петинка Цветкова, на Битоля 1, до Пикадили. Има 2 лекции-от 14:30 за безболезнено раждане и от 16:30 за отглеждане на бебето-плащаш 20лв (ние бяхме с таткото, но и сама да си цената е пак толкова) и от там нататък можеш да ходиш колкото пъти си поискаш, без допълнително заплащане. На нашия татко му дадоха подарък - шишенце на Авент и др. рекламни материали, защото се представи много добре с къпането Joy!!! А там момичетата казаха, че иначе от февруари се подновяват курсовете на сп. "9 месеца" в Годзила на Мария Луиза, през един четвъртък са, в 9:30 сутринта, като се заплаща само куверт от 2 лв....аз много искам да ходя на тях, но нали съм на работа....по-нататък, ако мога да се освобождавам, ще ида с голямо удоволствие, а доколкото знам ти май не си на работа така, че може да се възползваш!

# 130
емма струва ми се,че е интересно на тези лекции,особенно практическите занимания LaughingЕто вашият татко е къпал бебе.........и подаръци са му дали за това Peace

Да-не ходя на работа и съм свободна по цял ден!Таткото ходи,но в 16:30 вече е свободен!Ако мога да го навия да отидем ще е добре PeaceЗнам къде се намира кабинета Peace
А всек ден ли има по две лекции?Сигурно са само през седмицата newsm78

# 131
Здравейте, маминки!

Аз малко се позагубих от хоризонта, но за сега съм пак на линия. Не можах да прочета миналата тема, а тази я изчетох, но не разбрах какво е станало с ЕЛВИРА??? Нещо лошо както ви чета......  Cry

Писали сте и за раждането...  Confused  Мен също ме е страх. Но не от болката. Съгласна съм да изтърпя всичко, само и само бебо да е добре. Страх ме е, от неизвестността. Май наистина малко съм информирана, а?  newsm78  Ама какво да правя като съм много голяма ревла и като гледам клипчетата и подобна информация се скъсвам от реване.... Гледах и това предаване по Канал1, дето писа galivo за него. Хванах го накрая, ама гледах самото раждане и така се разчувствах.....
  Искам да попитам и мамите дето вече са раждали.... Как разбрахте, че момента е настъпил? И кога и какво сложихте в багажа за болницата / за раждането имам предвид/???

# 132
забравила съм явно да кажа, че курсовете са само в събота!!! Но вчера едни младежи искаха да им обясни лекарката за масажа на бебоците и тя им каза да се разберат за неделя (демек днес) в колко часа им е удобно и да се видят...иначе те темите са само 2-които ти казах, но тъй като не всеки път идват нови и нови хора, можеш да ходиш, а да говорите за всичко, което те интересува! Жената е с дългогодишен стаж и ми се струва доста компетентна, а и е много мила .....както вече споменах! Тя каза, че от време на време чете във форумите (не е конкретизирала кой) за да си свери часовника, да види какво интересува майките и да знае на какво да набляга, но каза, че чак й се изправяла косата, защото имало доста не особено компетентни мнения, които повече заблуждават, от колкото да помагат! Ами това е.

# 133
Здравейте,аз открих хубаво магазинче в кв. Изток,ул.Райко Алексиев" №3 магазина се казва бебе маркет има и електронен сайт за поръчки.Има хубави неща и не са скъпи портманта по 28лв. испански,комплекти за изписване зависи от калко части са ,но тези с по 4,5 части са по 28лв.,а тези с по 12 части са към 52лв.
Каква помпа за кърма е хубава защото на авент ръчната е 82 лв.,а мисля,че момичетата я бяха препоръчали нея.Аз нали съм с два бебока  отиваме към март със секциото и затова разпитвам толко и обикалям магазини да си харесам нещата пък после мъжът ми и роднините ще пазаруват.

# 134
И аз хванах филмчето по Канал 1 малко преди раждането, хареса ми, изглежда лесно от страни  smile3506

Общи условия

Активация на акаунт