"ДЕКЕМВРИйчетата пеят и танцуват, ала най ги бива да лудуват"

• 13 379
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Само моето ли момиченце още не ходи? Whistling

Забравих да ви кажа:Здравейте! Grinning

Нямам време много zа писане,понеже ми е края на семестъра и имам много zа учене.
От другата седмица ще съм редовна.

До скоро и лек ден!
  bouquet

# 151
  • София
Гледам разтребване и чистене обсъждате. И аз не съм от най-шетливите.  Joy Хич не обичам да чистя и да прибирам, правя го в краен случай, а за галдене - гладя само по поводи -  най0-вече сватба. Добре, че сме на сватба другия месец, та да изгладя 1 риза на мъж ми. Добре, че не ходи костюмиран, че тогава всеки ден ще ми е спукана работата.  Laughing Готвя редовно, ама това, защото обичам и това ме разтоварва. Играчки прибирам веднъж на ден, разбира се, след 5 минути всички пак са извадени. Това е при нас.

# 152
  • Бургас
Добро утро
Пийте по едно

и да бягаме на разходка. Аз пак голо го сервирам  Embarassed, но който има време да добави и нещо по така...

# 153
  • СОФИЯ
             Здравейте!
  Много сте писали..... има какво да се чете Laughing
Йоана е добре,сега ние с мъжа ми сме се тръшнали и се моля да не я заразим Praynig,вече се побърках с тия доктори.  То и времето едно Mr. Green да идва пролетта и топлото, и приятно време... размечтах се Joy и за лятото,морето и едно мохито например.
 По повод разтребването и аз се побърквам,ако не е подредено. И по този повод майка ми казва- Стаси бъди щастлива,че има,кой да ти разхвърля!
 Като се замисля е така,но това не ми помага. Изчистя хола ,Йоана разровила саксийте и целият хол в пръст,изчистя спалнята Йоана извадила от всички шкафове всичкоооо, #CrazyЕто част от резултата от вчера http://www.snimka.bg/album.php?album_id=209802&view=1&photo=9 и това е най малкото,но просто реших да не и обръщам внимание и да се забавлявам заедно с нея Mr. Green
Това е засега....
За готвенето  Wink хич не ми се отдава Embarassed
За жълтъка също Mr. Green давам,но рядко,когато се сетя.

# 154
Ники, внимавай да не предозирате желязото, че да се налага да преименувате Пеши на Желязко  Laughing
Тини-Мини, възможно е и да е така както казваш. Аз май съм се заблудила с една книга, в която се казваше, че може да отпадне нуждата от даване на флуор, ако детето пие чешмяна вода. Но сега се замислям, че авторката не е българка. Грешката е вярна, както се казва.

За чистенето и готвенето и на мен ми станаха досадни, защото ми писна да правя по няколко неща наведнъж, но няма отърване. Нито трая да е мръсно, или поне само ден, нито можем да си позволим да нямаме хапване. Като при Магеста- двама мъже вкъщи и единия от вратата пита какво има за ядене, а другия като се размрънкаааа- напрежението достига върхова точка.

Шемет, благодаря за инфото, тъкмо се бях зачудила каква е разликата между нас и децата и яйцата, защото нали се спряга, че не е полезно да се ядат повече от две ли бяха, три ли, яйца на седмица.

# 155
  • Варна
ох подхванали сте болната тема вкъщи - чистене и готвене Rolling Eyes
не мога да сколасам-диването постоянно ми се вре в ръцете и краката, дърпа ми прахосмукачката от ръцете,или ходи след мен и разхвърля подреденото! кучето хапе стирката и си върши работата на току-що измития теракот #2gunfire
вчера двете си разделиха едно руло тоалетна хартия  eat

Лора мога да я пратя да бачка в ХЕИ,колкото и да "прахосмукирам" все намира някакви болкучета по земята,които да си пъхне в устата ooooh!
който може да се оправи с Лорище, куче на 2 месеца, мъж с акъл на 5 годишен,и поддържане на апартамент, да дойде да помага - плащам  Mr. Green
вчера ме побъркаха двечките!!! големи крясъци и голямо шамаросване падна #Cussing out и все пак кучето е по-послушно Joy Лора бесня 4 часа, оглушах!!!!!!

Лорището ходи,но по дивани и легла! явно и минава сигнала  че на теракота да се изтърбушиш по дупе или по нос боли повече Rolling Eyes не че не се прасна няколко пъти в стената и в ръба на масата #Crazy
за ядене и давам каквото има,или купувам пюрета,просто не ме оставят да сготвя Tired

# 156
Поли, ти поне гледам как почна деня депресивно, а завърши с триумфа от чудото наречено прохождане  Wink Laughing

Охх, не е така, в светлината на днешния ден. Дани отказа да заспи за сутрешния си сън, а аз освен че не успях да се изкъпя вчера поради липсата на вода, прибавих към миризмите и любимата ми- на готвачка ! И все още не съм се докопала до заветната баня, защото зверчето е още будно !
Два дни вече съм подложена на домашни изпитания от особено жесток характер .. какво ли ми готви утрешния ден ?!

Вержи, а ти оздравя ли ? Не искам да съм а твое място. Имам позната с девойка, която е толкова активна както описват ти твоята. Дани като момче доста бледнее в проявите си пред нея. Аз нямам сили за талкова динамизъм- евала за нервите, които имаш.

# 157
  • София
detelini и ние сме в отбора на непроходилите! Тя съвсем от скоро започна да лази и все още не може да се изправя. А и нищо не говори.

Малко със закъснение, но ето малко снимки и от нашия рожден ден: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=198322&photo=69

# 158
  • Под Сините камъни
Е здравейте и от нас още снощи писах зада се похвалим че след банята открих всички атрибути да са на мястото си.Но все пак когато нашето доки се върне на работа другата седмица съм намислила едно прегледче при уролог или хирург.Днес вече съм по спокойна и ми се струва че е станала някаква неприятна грешка но нали нямам опит с мъжките му работи нали си имаме кака се шашнах доста.Благодаря на всички за инфото и успокоението което получих до голяма степен го дължа на ВАС Hug

# 159
Здравейте и от нас Hug.
peca1218 ,честита хубава новина Hug!
Ние се лекувахме  от грип  и ангина вече повече от  2 седмици и сега сме вкъщи,малко съм й спряла всякакъв вид срещи извън семейството, че много тежко го изкара детето и да не лепне нещо пак Shocked..
Иначе- Роси не ще да спи също, мята се като лъв в леглото и реве,помага само да стоя до нея на стол и да я галя по главата Rolling Eyes..
А за вренето в краката- това, което Вержинити е написала- аз под него се подписвам с две ръце Peace!
Ние също не ходим.
Засега толкова- поздрави Hug

# 160
Честит Имен Ден на всички именници днес - Антоновден!
Да са живи и здрави и много щастливи!  newsm51

Вержи и аз съм настинала от в4ера  Weary имах темпер. Беше ми отмаляло, ту горещо, ту студено бррр. Имам хрема ужас, кихам, пия тайлолхот, проспан (малко кашлям), пия 4ай с мед.Пазя бебо да не настине. Хубаво е, 4е си го кърмя, все пак помага. Гледам да не го цункам, когато го кърмя или храня съм с леко извита глава встрани. Ама днес съм по-добре, имам апетит, хапвам си. Офф тая зима.

peca1218 честита хубава новина  Peace

# 161
bla_bla , твойта девойка ми напомня на мене самата ... била съм и аз такова пухенко бебе  Heart Eyes.... нашите са се чудили кой ще ме вземе  Laughing .../ то и до сега не ме е взел никой още, де ... ама то за друго  Mr. GreenHug
Напомни ми хубаво , че с много мъка и 90 % помощ от гостите успях най-накрая , криво-ляво да стъкмя и аз малко албумче от рождения ден на Жижи  Peace
Ето линкчето !  
Поли, съчуствам ти напълно за водата .... знам колко е гадно  Confused Аз редовно оставах без и разчитах на едни резерви дето държах на балкона / за миене и първи нужди / , ама като вземат и те да замръзнат .. ела да видиш  Rolling Eyes
А ти Вержи не я мисли за кучето  Laughing ... нейното е доброволно,според мен изтезание .... един вид предварителна подготовка за след някоя и друга година  Wink Grinning
Болните- ей , да оздравявате ! Peace

peca1218, наистина добра новина!

... Готвя редовно, ама това, защото обичам и това ме разтоварва.

Виж това Клеми, не го разбирам .... ама хич  Thinking.
Освен, ако не използваш готвенето да пуснеш и някоя и друга сълза над главата лук  Wink  Laughing
/ в кръга на шегата , разбира се  Hug ... и аз понякога , много рядко обичам да готва ... ама едва след като всичко друго ми е тип-топ .... а това е почти никога /

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 14:32 от Magesta

# 162
  • Под Сините камъни
Честит имен ден на всички които празнуват днес много здраве щастие и успехи. newsm51Пишете ни и нас в непроходилите.

# 163
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!
оТДАВНА НЕ СЪМ ПИСАЛА, НО СА МЕ ОБЗЕЛИ ЕДНИ КУЛИНАРНИ СТРАСТИ/ХОБИ/ ТА СЪМ СЕ ПРЕМЕСТИЛА ВРЕМЕН
но в един кулинарен форум.Нещо тази зима ме изнервя и това стоене в къщиии и съм го ударила на специалитети Laughing  chef
Иначе ние сме добре, вече си ходим стабилно и в събота ще правим прощъпулник.Казваме си и акаме вече в гърнето Mr. Green/доста неща казваме вече за възрастта си/.Все още сме си с два зъба и чакаме преден горен, но нещо се бави.
Много съжалявам, че не успях да дойда на рожденният ден, гледах снимките и мисля, че сте си изкарали супер Peace
Влизам от време-навреме и гледам клипчета и снимки много се радвам на дечицата ви-много сладки, много порастнали Heart Eyes
Верджи, за теб една голяма Hug
Магеста, ма то вашият рожден ден си е бил като една форумска среща PeaceМного сладък Жижи и какъв е пич с този костюм Heart Eyes
Гледам, че си споделяхте пак менюто-ние се храним вече четири пъти+едно дневно и 2-3 нощни кърмения.Все гладна моята мома и предложих и вечеря-т.е. изместих кашата в 20ч.че мнго големи сме вече/гоним 13кг. и сме 86-7 см./
Това е от нас Simple SmileЩе гледам да съм по-редовна, но време не остава.Сега от както пак се позатопли и излизаме съвсем не смогвам Thinking
На всички болнички бързо оздравяване Hug
На всички които са имали какъвто и да било повод за празнуване и не съм ги поздравила им пожелавам много здраве и щастие!  bouquet
Хайде до скоро и много целувки от мен и Инес  bouquet

# 164
Отказ от къпането минахме, тръшкане и пр.- тоже, ама отказ за лъжичка някой има ли? От 2-3 дни, абсолютно и тотално отказва да яде с лъжичка... Стиска уста и това е! Пък е гладна,не като да не е ... опитах до следващото хранене да остане гладна и пак предлагам супа - не и не! Дадох шише с пюре плодово изяде го на мига! Случвало ли ви се е?

Общи условия

Активация на акаунт