Забравих да ви кажа:Здравейте!

Нямам време много zа писане,понеже ми е края на семестъра и имам много zа учене.
От другата седмица ще съм редовна.
До скоро и лек ден!
Хич не обичам да чистя и да прибирам, правя го в краен случай, а за галдене - гладя само по поводи - най0-вече сватба. Добре, че сме на сватба другия месец, та да изгладя 1 риза на мъж ми. Добре, че не ходи костюмиран, че тогава всеки ден ще ми е спукана работата.
,вече се побърках с тия доктори. То и времето едно
и за лятото,морето и едно мохито например.
Ето част от резултата от вчера http://www.snimka.bg/album.php?album_id=209802&view=1&photo=9 и това е най малкото,но просто реших да не и обръщам внимание и да се забавлявам заедно с нея
хич не ми се отдава

и все пак кучето е по-послушно
Лора бесня 4 часа, оглушах!!!!!!
.
!
!

имах темпер. Беше ми отмаляло, ту горещо, ту студено бррр. Имам хрема ужас, кихам, пия тайлолхот, проспан (малко кашлям), пия 4ай с мед.Пазя бебо да не настине. Хубаво е, 4е си го кърмя, все пак помага. Гледам да не го цункам, когато го кърмя или храня съм с леко извита глава встрани. Ама днес съм по-добре, имам апетит, хапвам си. Офф тая зима.
.... нашите са се чудили кой ще ме вземе 

.
... и аз понякога , много рядко обичам да готва ... ама едва след като всичко друго ми е тип-топ .... а това е почти никога / 

Много сладък Жижи и какъв е пич с този костюм 
Ще гледам да съм по-редовна, но време не остава.Сега от както пак се позатопли и излизаме съвсем не смогвам