Пешеходке днес най-после успях с колектора, оставих я по голо дупе с мен в банята и докато си миех зъбите оп-готово

Ние от лъжичката не се отказваме,даже настояваме сами да ядем вече

Охххх 
Е, всъщност по мебелите се ходи яко, за ръце по малко, но сама....не ми се вярва да стане скоро. Това от една страна взе да ме тревожи дали пък аз не обръщам подобаващото внимание на това упражнение, а от друга страна се радвам, че пропускаме купуването на ботушки. Докато проходи то ще се постопли времето и ще минем направо на обувки. Или поне така се надявам 
Беше кошмар, едното мяуче, че е гладно и напира да влиза от кухнята по другите стаи...другото надава крясъци, че е гладна и не й се стои сама. А аз давам на котката, мия се с медицински спирт, после със сапун...и храня Зори. Абе ужас беше. Ти явно си много по-оправна от мене.

Да гладя направо мразя. Случва ми се 3 пъти в годината. И да готвя не обичам, ама го правя, защото по-не обичам да съм гладна. Ама правя само манджи, супи и от време на време по някое мляко с ориз, макарони на фурна или грис. Хайде и 4-5 баници на година. Това кексове, това торти, това сладкиши - НЕ!

.
И в момента бомба е паднала в нашата стая, но аз си цъкам на компютъра!
http://vbox7.com/play:f768e6a9 

Чрез твоята страхотна снимка на Жижо стана.

Хайде лека нощ от нас! Заслужих си почивката

/ лека и пръст на жената
/, а да кажа едно мерси на всички дето са харесали моя костюмар