"ДЕКЕМВРИйчетата пеят и танцуват, ала най ги бива да лудуват"

• 13 363
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Благодаря на всички за поздравленията вчера, много сте мили Heart Eyes

Betty L., аз мисля да премахнеш някоя дейност къщна и да вземеш пак да си пишеш всеки ден, че така ми е странно като не пишеш Cry
За езиците...Алексис го гледам, че и на двата езика разбира...като го питам на гръцки къде е тати или пък някоя друга играчка Wink и показва.

Иначе и аз мисля, че някви зъби ще му излизат и вече нямам търпение, че с тея реки от лиги не издържам ooooh!

Аа, и му остригах косата Whistling

Вержи, страхотни са рамките Peace

# 241
Честит рожден ден, Вержи!  newsm59 с малко закъснение

Честит имен ден специално на татко Танаси на Алексис на pontes!   bigdance2

Честито и на всички останали празнуващи вчера!

Magesta пробвай всяка ве4ер след баня да заголваш (забелваш) пишлето и мисля, че ще се оправи  newsm10 . Ние го заголваме всяка ве4ер.
ka_tq и ние имаме на едно място скъсан тапет от бебо, все гледа да види всичко, да пипне, да направи някоя беля  newsm12 аз някой път много се ядосвам и му соча с пръста кое трябва и кое не трябва. Ама той е малък нищо не разбира, разбира само ако повиша тон и запо4ва да се сърди. И ми става жално и си го гушна smile3541.
От 2 дни съм настинала  Weary пия тайлолхот, проспан (за кашлица), днес съм по-добре. Криси май настина покрай мен. Оная ве4ер имаше температура, повърна. Дими ходи до нощната аптека за те4ен аналгин и свещи4ки Ефералган. Вчера сутринта бебо беше по-добре. Ходихме при докторката и каза, 4е гърлото му било за4ервено и леко възпалени уши. Даваме му Аериус, тантум верде за гърло, капки за уши. Лека полека сега е по-добре. Ами така ще му даваме тия работи поне 5 дни така каза доки. Хубаво е, 4е няма разстройство, което е характерно за грип. Явно е настинал от гърлото нещо Криси. От кухнята не иска а яде храната, дето много я оби4а. Иска попарка, плодови пюрета, десерти, мляко. Ами пак добре, 4е има апетит. Оф  дано оздравява бързо. newsm17 Това е от нас.

# 242
Бре, не мога да сваря да изчета!
Честит имен ден на Атанасовци и Антоновци! Да са здрави и да си носят с гордост името! Честит рожден ден, Вержи!
Пък аз вчера оставих децата сами и ходих на ресторант от 5 до 9 с колежки, ама си беше тъмно! Не съм излизала сама по тъмно от 2 години! Абсолютно съм се асоциализирала.  CrazyПразнувахме бабинден. Следва почитане на 2.02! Rolling Eyes
А в това време приятелката ми от София взела, че родила момата.  bouquet записах се 1 на опашката от кандидати, защото ще бъде красавица и умница!

# 243
Привет и от нас!
Охххх, да ви се оплача...срам голям  Embarassed Нашия тати и майка му не обичат спагети. А аз не знам колко си пъти съм им казвала, че всъщност за да са вкусни трябва да са с хубав сос...и взех аз днес да майсторя...запържих си лукче, добавих каймата, хайде и доматките, и малко гъбки, и малко кисели краставички, и лееееко подправки..Настъргах кашкавалче върху горещите спагети, залях ги със соса...и ... О, ужас и кошмар! Какво гледахме с татито не знам, обаче спагетите бяха като за 6 човека, а соса като за трима. И съответно сосът се изгуби измежду купищата спагети. беше ОТВРАТИТЕЛНО, ГАДНО, ГНУСНО И КОШМАРНО!  Embarassed Още ми се сгажда само при мисълта. Егати излагацията  Embarassed
Вержи, много ми харесаха нещицата дето си ги натъманила на фотошопа.
Ники, с голям кеф ще разгледам всичко, ама нека диването да заспи, че сега само си изхвърля бибата от леглото и мрънкоти.

За обувките - не знам какви са тези номера и чудеса, за които говорите...обаче ние сме в ДРУГАТА КРАЙНОСТ. Ние нали сме си 7.600 и 71 см, та както може да се предположи положението с чепиците не е по-различно. През ноември настана едно такова обикаляне на магазини, че ми идеше да се гръмна. И понеже аз принципно мразя да пазарувам...съвсем бях откачила. Ама това дребното...ми то в едната обувка влизат и двата крака. С 49687969475 мъки взехме едни буйки на Колев и Колев с връзки (че да се стягат повечко) - 15 номер. И СА НИ ОГРОМНИ! Имаше около 2-3 см разстояние отпред. Ама какво да направя - все с нещо трябва да я обуя. Сега като гледам май е дръпнала с някой см и грам, но обувките още са си огромни. С чорапогащи и хавлиен чорап и пак има повече от пръст място. НЕ МИ СЕ МИСЛИ що ще чиним на пролет като проходи (надявам се и това да се случи все някой ден) и ни трябват обувки  newsm78 То вярно, че с буйките ще си караме така като гледам половин година, ама все пак.  Sick

# 244
# 245
  • Vaudreuil Canada
Браво Никки добре си се справила - ти поне научи нещо ново през последната една година.

# 246
Понтес, изтезня ли вече? Grinning Как изкарахте именния ден?
МВиткова, Ти що предварително ги смесваш? Сипваш на всеки порция и отгоре сос... аз така правя за да е равномерно (на мойте пък все им се види че на другия съм сложила повече  Joy) - на момчетата, де. Пък ако по една случайност останат спагети - последния път направих "макарони на фурна" с тях - станаха страхотни и бебката яде...
Зорничка ще е фина мацка...

# 247
Пак да ви споделя едни мои мисли. Стоим си вчера с бабата и дядото на моя мъж, на вечеря и те ни разказват за младините си, преди поне 50 години и кусур. Много интересно: как се запознали, пък как са се забавлявали, пък за децата след това, пък за техните родители ...
И се улавям как си мисля един ден моето дете, станало на 50 и повече години как разказва на своите деца: "А моята майка само пред компа седеше като бях малък. Аз искам да си играем, а тя все нещо пише ли пише ..."   Joy

# 248
  • Бургас
Браво Никки добре си се справила - ти поне научи нещо ново през последната една година.
Ау, ми ти как разбра кои са моите?  newsm78 То верно, че Пеши го има на една, две...,  Embarassed ама другите, то анонимно бе  Peace

# 249
Лора има вече 7-ми зъб.номерата на обувките са взависимост от фирмата,но сме към най-малките размери.
Кате у нас детския тапет на Лора над леглото беше отлепен и изяден.

Искам да питам колко от дечицата слагат всичко в устата,или по-точно опитва винаги всичко на вкус???

Много мами ми липсват Sadнезнам къде и защо ги няма.....

# 250
И ние сме така, непрекъснато слага нещо в устата си.До скоро миех всичко до което се докосваше устата му но направо вече откачам. А и не мога да го предпазя от всички бацили, които ни заобикалят Mr. GreenНепрекъснато чистя и все намира да напъха нещо в устата си. Най-любими са му чехлите, нямам представа защо е така но ми прилича на кученце въпреки играчките които има издебва момента в който нямам чехли и за секунда ги лапва Twisted Evil.

# 251
Коко най-често си бута ръцете в устата и то, когато са мръсни! Иначе е вманиячен на тема компютър и затова е много трудно да ви изчета, камо ли да пиша. ina_nk, може би затова ти се губят някои хора. Сега съм подкупила бачо да го командирова в спалнята. Обувките ни са 17-18, но и той ще стане "лопатар" като батко си. Няма начин! Отивам да се вихря в кухнята, че храната у дома мистериозно изчезва. За 2 дена ми се губят тенджерка с дроб със сос, същата с миш-маш, 2 тави сладкиш, 1 с баница и 3 гуведжета. Сега мятам мусака и ще викам, ако не стигне поне за 3 дена!

# 252
...... че храната у дома мистериозно изчезва. За 2 дена ми се губят тенджерка с дроб със сос, същата с миш-маш, 2 тави сладкиш, 1 с баница и 3 гюведжета. ..
hahaha Joy ... м-да , ясно  Peace
Откъм фаза уста и прилежащите и боклуци .... дали ми се струва или си въобразявам незнам , сякаш навлизаме в по-нова фаза ... не , че не се слагат всевъзможни неща там , но поне част от тях се разглеждат, анализират пък ако така и така стигнат до нея .... някои биват изплюти.  Wink
Пак да ви споделя едни мои мисли. ......
И се улавям как си мисля един ден моето дете, станало на 50 и повече години как разказва на своите деца: "А моята майка само пред компа седеше като бях малък. Аз искам да си играем, а тя все нещо пише ли пише ..."   Joy
Поли, положението все още не е изтървано ... имаш шанс / пък и ние останалите/  Wink  Grinning
Доколкото знам , научно е доказано, че първите спомени датират от около 3 годишна възраст  Peace
Ти кажи пак / аз продължавам да ръчкам, нищо, че другите не ме подкрепят .... абе вие до живот ли ще кърмите ??!! .... Wink , Никки, Шемет ... вас поне ви знам, че още работите с циците  Wink/
Та, моля те сподели ... как се чувства сега Дани, по-спокоен ли е през деня, има ли някакви други промени, които да ги оттдаваш на отбиването?
За колко време стана / плакахте ли много / ..имам предвид за колко време прие новата ситуация
Таткото участва ли ?
Абе изобщо каквото се сетиш и мислиш, че ще е от полза на нас другите - все ще ни потрябва в един или друг момент и ще сме ти благодарни  Peace

# 253
Привет и от мен.Честито на именниците и на Вержи,със закъснение.От здраве и щастие да не се оттървете.Аз все време да пиша не намирам Thinking,а уж мъжо е в чужбина и трябва да съм по свободна,да ама не ooooh!.Марти докато е буден на компа не сядам,щото ...... #Crazy,а като заспи баткото не ме пуска Rolling Eyes,но чета не пропускам Simple Smile.И ние сме с малък крак сякаш 17-18 номер най много.Още сме с два зъба само в устата Crossing Arms.Квото намерим обезателно е в нея,както Вержи писа може спокойно в ХЕИ да го назначат,пропуск на боклук нямаме,колкото и малък да е Rolling Eyes.Като не намери нищо,почваме да ровим във фугите на плочките и вадим пълнежа/в кухнята е теракот/цял ден носи обувки да го обувам да излиза навън.Направо е ужас,да се маха тая зима  и да идва пролет,че ще се побъркам. #Cussing outМай ще трябва и да кача малко снимки,че отдавна не сте ни виждали. EmbarassedЧао засега от мен Hug

# 254
  • Бургас
Поли и аз отдавна се каня да те питам, как всъщност мина отбиването. Разказвай! Знам, че за повечето темата е безинтересна, но мен мира не ми дава как ще стане при нас. Буденето нощем има ли го? И ако да как се справяте без моците? И всичко свързано с това, за което се сетиш?
При все, че Пеш не е пристрастен, както примерно са Муунлейдината Нора, Бетината Венетка и Шеметния Мартин /как само прозвуча/, пак не виждам кога ще се отбиваме. Уж, от седмия месец се е заотбивало това човече, а ето шест месеца по-късно ситуацията не се е променила нито грам. Нито ми дърпа фанелата детето, нито си търси, както другите по умнички деца ..., но това честно казано хич не ме успокоява.
Магеста аз Пеш мисля на пролет да го отбивам......, все си мисля, че няма да е трудно, само веднъж да се научи да пие с чаша. Със сламката  за сега опитите са ни напълно и отчайващо неуспешни. Плаши ме това нощното будене с рев, как ще го успокоявам незнам. Иначе имам напредък с вечерното заспиване. Снощи приспах Пеш на музикалния фон на детски песнички и люшкане, което за мен е голям успех, но само след 30 минути трябваше на бегом да търча с вдигната блуза и да запушвам уста.....

Искам да питам колко от дечицата слагат всичко в устата,или по-точно опитва винаги всичко на вкус???

Странно за мен е да отбележа, че Пеш изобщо не опитва нищо с уста.... виждала съм го как намира разни съвсем дребни боклучета, звездички, кончета /от конец, а не животното/, мъниста и всякакви такива дреболийки и започва едно старателно и изчерпателно оглеждане сякаш ще им прави експертна оценка. За мое щастие нищо от това не попада в устата. В добавка само ще кажа, по същия начин се процедира и с бисквити или солети, които са му тикнати в ръката......оглед, оглед и пак оглед и нищо повече......

За обувките незнам дали казах... с доста голям крак сме, носим 22, ама поне в това отношение има на кого да прилича... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт