Лечение на стрии с витамин А

• 50 460
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Между другото, гелчето трябва да се слага 1 път на ден - вечер - поне за един месец и максимум за 3 месеца. Така че не си мислете, че като го сложите 2-3 пъти и ще има ефект...

# 136
# 137
  • София
Краси, мерси за гелчетата!
От снощи се почнах  Grinning пък ще видим какво ще стане.
Мацки, пишете как вървят при вас нещата с лечението, за да споделяме процесите на промяна /дай, Боже, да има такава!/

# 138
Здравейте!Прочетох цялата тема и може  да участвам във втората поръчка,но не сам решила още. Аз съм на 18 години и от пубертета ми се появиха стрий ,ужасни са, и дано крема помогне. Какво трябва да направя ,само да се обадя на тел. номер на Krasi74 ли ? и този крем  от Франция ли идва ,а в Турция дали го има,защото имам познати и  в двете държави и могат от там да ми го изпратят.. Rolling Eyes Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 139
Поразрови се малко:)Имаше цяла тема за продуктите на тази фирма:))А за тоника все хубави отзиви четох Peace

# 140
Привет на всички   bouquet
И аз от снощи се мажа - тази вечер ще ми е за 2-ри път  Mr. Green Трябва си постояяяянство Simple Smile
Стискам палци на всички, които опитват с крема, стискайте ми и на мен  Praynig

# 141
Така, де - не кремът, а гелът  Crazy

# 142
Мразя стриите ,взели да плъзват и по кръста ми, аз ползвам крем на  deva anti strechmarks  ,мисля че предпазва след всяко къпане ,но не заличава с някакви масла е вътре.

# 143
И аз ги мразя - че изобщо има ли някой, който да им се радва  #2gunfire
Моите винаги излизат когато отслабна - направо да му се прииска на човек да си задържи 3-те кг, дето има да ги сваля, защото след това ще има нови стрии  Cry 
Обаче, като се замисля - гадни са, грозни са и т.н., но щом толкова им се взираме и се жалваме - значи нямаме някакви по-сериозни здравословни проблеми - хората със сериозни проблеми не обръщат внимание на тези неща... Така че - май е по-добре да не се вживяваме толкова, ама пуста женска суета  Mr. Green
А, да ви кажа -  на няколко пъти приятели мъже са ми казвали, че въобще не им обръщат такова внимание и не се впечатляват дали една жена има стрии или не... Всичко си е в нашитв глави... Всяка иска да е прекрасна и без дефекти  Embarassed  И аз, естетствено, не правя изключение  Joy
Колкото до гела - вече два пъти се мажа и засега не ми е неприятно... Сякаш ме сърби малко кожата днес, ама ще видим - може и да го очаквам и заради това да си въобразявам..... newsm78

Поздрави   bouquet

# 144
princeska-sladuranka направи снимки за да направиш сравнение .........преди....... след  Mr. Green
стискам палци да ти подейства  newsm10

# 145
Между другото, едно гелче ще стигне на жена ми за около седмица, а тя иска да изкара повече време. все пак го дават, че за да има ефект, трябва минимум един месец, а най-добре 3 месеца да се слага. Така че към края на другата седмица сигурно пак ще правя поръчка, че да не се наложи да спира. И който иска да се включи, да казва Simple Smile

# 146
  • Пловдив
И аз съм сред щастливките, закупили гелчето от Краси. Надявам се да има ефект и ако се наложи пак ще поръчам. Засега се радвам на двете гелчета и от довечера започвам да се клепам Simple Smile Стискайте ми палци, моите стрии са скорошни и се надявам бързо да ги преборя!

# 147
И аз благодаря на всички, които се включиха в първата поръчка, защото така гелчето излезе доста по-евтино за всички Simple Smile

# 148
Стана интересно за този Третиноин Гел USP ,защото отдавна ползвам третиноин,но под това име не го бях срещала. Искам да ви кажа,че по-принцип третиноин се дава САМО със рецепта, и така е гарантирано качеството my. Може да се поръча и онлайн,но от лицензирани аптеки(pharmacy). По принцип не съм конфликтна личност,но просто не мога да се стърпя и да не ви покажа ето това-[url][http://www.alldaychemist.com/drugs/Retin.html/url]  #Crazy.Оттук нататък вие преценявате сами!

# 149

Общи условия

Активация на акаунт