Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ?

• 158 249
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 165
И аз се възмущавам редновно от това. Истината специално за повечето български шивашки фирми е че пестят плат! Преди нова година харесах от витрината изложено едно кожено яке /тип кожух/ в магазин на центъра на Варна. Влязох вътре още повече ми хареса, видях цената не беше висока и бях готова само да пробвам и веднага да го взема. Аз по принцип съм стандартен размер М, в някой случай да кажем L, обаче се оказа че мога да се побера в два пъти ХL ина всичкото отгоре не беше добре ушито.

# 166
И аз бях с тия проблеми... ама малко по-малко ги решавам като от младежко и тийнейджърско облекло се прехвърлих към по-елегантен стил на обличане .Определено мога да си намирам по-лесно и да си намирам номера -по принцип поли и панталони са ми с номер по-малък от саката, защото съм малко едрогърда Simple Smile( около 44-48 се движа)
.
Иначе и мен много ме е яд каквии хубавии ризи има по магазините пък тоооо аз....   bombs

#Cussing out

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 21:19 от BacuTy

# 167
абсолютно за триумф! имат страхотни модели. аз си взех 2 спортни сутиена (и да ви кажа не са хич бабешки) обаче са толкова удобни и от много приятна материя, че си ги подносих с кеф. малко са затворени, но сега през зимата, когато не прозират през блузките си е екстра. единият дори е със "спортен гръб" и може да се носи с потниче пак от този тип, без да се подават презрамки Simple Smile

# 168
На Графа, до канала, магазин "Ние". Имат симпатични, леко официални дрехи от 44-и до 52-и номер. В момента са с намаление, днес се снабдих със симпатично късо палтенце 48-и номер за 69 лв. (от 139). Не са младежки нещата, не са и бабешки - по-скоро са за работа - превес на костюми, сака, ризки и палта. Кройките са хубави.

# 169
.

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 09:57 от Мария Лу

# 170
много е гадно като си харесаш нещо и разбира се няма твоят   размер

# 171
  • София /Абсурдистан
На MANGO дори най-най-големият номер отговаря на нашия 44. Имам няколко техни блузки XL, изобщо не мога да се пъхна в тях, отговарят си на българския р-р 44 и това е. А това бяха възможно най-големите им размери, които произвеждат.

# 172
.

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 09:28 от Мария Лу

# 173
  • В най - голямото село
много е гадно като си харесаш нещо и разбира се няма твоят   размер

Да, гадно е и доста често ми се случва....

Цитат
"It's all about curves" на MANGO е само големи размери. Специална е.

а продават ли се в България?

# 174
Ох, сега като разгледах сайта - май не са само големи размери, а някои от нещата са от 36 до 46.
Хм, явно показват как по-пълни жени могат да носят дрехите ли, не знам...

Редактирах си горния пост, защото нещо се обърках май.
Ще звънна в Манго да ги питам по-късно.

# 175
Така.
Оказа се, че в каталога на Манго в частта All about curves показват как по-пълни жени могат да носят дрехите им.
Показаните дрехите са с уголемен XL размер, но не са специална колекция.

Малко ви обърках, простете ми!

# 176
  • София
Мария Лу, полезно беше инфото от Манго. Аз успявам да се вмъкна в техните 44 и 46, но в най-близкия магазин много бързо свършват. Темата е полезна и точно с идеите за дрехи.

# 177
Наскоро открих един магазин с по-големи номера на ул. "Княз Борис I" в София.

Намира се вляво, тръгвайки по улицата от колелото на 5-цата посока НДК.
Има-няма 5 метра от "Алабин".
Казва се "Grandini".

Уф, ама и аз едни обяснения дадох.  ooooh!

Ако отидете- да не изкупите всичко, ей, че убиваммм.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 10:32 от Анонимен

# 178
Мария Лу, полезно беше инфото от Манго. Аз успявам да се вмъкна в техните 44 и 46, но в най-близкия магазин много бързо свършват. Темата е полезна и точно с идеите за дрехи.

Да, но аз си мислех, че имат отделна линия както H&M b.b, а се оказа, че съм се объркала...

# 179
Ох, сега като разгледах сайта - май не са само големи размери, а някои от нещата са от 36 до 46.
Хм, явно показват как по-пълни жени могат да носят дрехите ли, не знам...

Редактирах си горния пост, защото нещо се обърках май.
Ще звънна в Манго да ги питам по-късно.

Предплагам,че това е колекция за нрмални на тегло жени,но със по-специфична кнструкция.Аз например,дри и като слаба съм със баоблено коремче,ханш,бедра.От типа пищна.Та предплагам за това иде реч.Иначе Манго са до 44 бг.номерация.

Общи условия

Активация на акаунт