Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ?

• 158 293
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Благодаря ти за идеята но честно казано не ми се занимава  и с ибей (една година събирам смелост да изчета темата и не мога да събера Confused, парфюмните и ларедутските ми мании ми стигат засега, а знам че поръчам ли веднъж няма спирка). харесах 2-3 модела от извадката ти, но са къси

# 661
Ехооо, какво става с всички, къде сте, няма ли да се обличаме есенно вече?
Споделете какво и от къде си купихте за хладното време?

# 662
  • София
Аз все още не съм тръгнала на есенен шопинг (освен няколко нещица с дълъг ръкав от Ларедут). Но иначе на Раковска открих 2 магазина - Новантис уоман плюс - италиански дрехи за едри дами, и до него Надя стил, където има всякакви нещица, от там си взех 2 блузки с къс ръкав. В момента има 70 % намаление и в двата магазина.

# 663
  • София
Откакто открих доставките на Маркс и Спенсърс и Yoursclothing за България, спрях да пазарувам офлайн, включително и бельо.
Само обувки не съм започнала да поръчвам  Mr. Green

# 664
  • Бургас
Може ли линк към сайта на Маркс и  Спенсърс Simple Smileпредварително благодаря  bouquet

# 665
Аз да си кажа честно изобщо не се вписвам в италианските пропорции, всички италиански дрехи, които съм мерила са ми много къси и много широки на ханша, а колкото до пазаренето онлайн мисля, че никога няма да се престраша да пробвам, аз искам да усетя една дреха преди да я купя. Този Надя Стил обаче моисля да го посетя.  thumbsup

# 666
  • София
Може ли линк към сайта на Маркс и  Спенсърс Simple Smileпредварително благодаря  bouquet

Ето форумската тема по въпроса
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=423624.0

# 667
  • София
Аз да си кажа честно изобщо не се вписвам в италианските пропорции, всички италиански дрехи, които съм мерила са ми много къси и много широки на ханша, а колкото до пазаренето онлайн мисля, че никога няма да се престраша да пробвам, аз искам да усетя една дреха преди да я купя. Този Надя Стил обаче моисля да го посетя.  thumbsup

Да ти кажа и на мен италианските панталони, които пробвах, не ми стояха хубаво, но имаше симпатични блузки разни.

# 668
catty m, аз съм висока 176 см ивсичко ми е късо от италианския стандарт, пробвала съм много пъти, защото по принцип ми харесват, но за съжаление не мога да си купя такива, точно поради тази причина не пазаря и от чужди електронни магазини, просто различните нации имат различни пропорции (повечето) и аз си влизам точно в българските дрехи, те са ми най-добре. Но така и така ще ходя по Раковска, що пък да не мина и от там Simple Smile

# 669
  • София
catty m, аз съм висока 176 см ивсичко ми е късо от италианския стандарт, пробвала съм много пъти, защото по принцип ми харесват, но за съжаление не мога да си купя такива, точно поради тази причина не пазаря и от чужди електронни магазини, просто различните нации имат различни пропорции (повечето) и аз си влизам точно в българските дрехи, те са ми най-добре. Но така и така ще ходя по Раковска, що пък да не мина и от там Simple Smile

Ами аз съм 180  Mr. Green и всички панталони в Новартис бяха достатъчно дълги дори за мен  Laughing Laughing Laughing

Всичките ми покупки от Ларедут са ми ОК, даже и на дължина ръкавите, което е също толкова трудно постижимо за дрехите по нашите магазини.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 15:47 от catty m

# 670
  • Sofia
durik аз съм 177 висока и проблема ми е двоен ,освен ширината и дължината  Laughing Имам два чифта дънки от Yoursclothing ,които са ми добре,сега едно яке си взех.Много се притеснявах ,че ръкавите ще са къси ,както винаги,но са добре!Явно английските стандарти са по като за високи жени. От ларедут все ми късеят дрехите.

# 671
ами супер, значи може да се издокарам с нещо от Новартис, но все пак не бих поръчвала онлайн - голям инат съм а? smile3538

# 672
  • София
ами супер, значи може да се издокарам с нещо от Новартис, но все пак не бих поръчвала онлайн - голям инат съм а? smile3538

Ааа, всеки си знае. Аз си поръчах първо една блуза, после още 2 и така малко по малко. За дълги панталони не съм рискувала в интерес на истината, само за 3/4, както и имам един неуспешен опит за обувки (нося 41 - пак проблематичен в БГ, но явно по френската съм 42, защото от Белгия си взех точно 42). А и вс епак тук се опитваме да си помагаме, но всеки си решава. Аз и преди като бях с 25 кг. по-слаба пак си имах проблем - къси ръкави, панталони, липса на 41 номер обувки и т.н. Та сега ми е още по-трудно, за съжаление. Да не говорим колко е трудно да си едра бременна, щото и повечето бременилските дрехи са за елегантни бременни. Олях се  Embarassed
Та, ако успееш да си вземеш нещо все пак,похвали се  Grinning

# 673
Някой знае ли магазин в Стара Загора за големи дрешки? Simple Smile

# 674
catty m, знаеш ли аз съм си поръчвала 3 пъти от електронен магазин, но не дрехи и обувки - други вещи и само един път останах доволна, а както вече казах ми е трудно с дрехите дори когато ги пробвам и не ми се рискува, ще си обикалям магазините. Колкото до това да си едра бременна също разбирам колко е трудно, защото няколко пъти съм влизала в магазин за бременни и за мое учудване повечето дрехи там са като за 14-годишни девойки с корем - тесни, малки, само с разширения отпред, сякаш жените само на корем растат. Аз още не съм имала щастието да бъда бременна, но когато това стане не ми се мисли просто.

Общи условия

Активация на акаунт