Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ?

• 158 184
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Нана, сподели къе ги предлагат тези панталони, моля! Магазин, фирма?

# 691
Аз купувам панталони и блузи само на русенските фирми. Цените са от 10-20лв.
Сега със сезоните намаления могат да се купят изгодно летните дрехи. На хасковските фирми също цените са ниски но качеството на изработка е много ниско.
Дрехите пазарувам от Свищов, в Русе са малко по скъпи  Thinking. Инъче си живея в София, а в Свищов ходя на гости на всеки четири месеца и зползвам да си напазарувам  Blush
за пояснение нося дрехи с размер 58-60

# 692
  • София
А от кои русенски фирми пазаруваш? Има ли каталог или някъв вариант да се видят?

# 693
  • София

Едната фирма е Карина-Русе, а другата е Беков-Хасково. Панталоните ги купувам от едно малко магазинче на пазара на Младост 1.

# 694
  • София
Карина-Русе пазарувам и аз - панталони и поли - досега нямат грешка  Peace

# 695
  • Sofia
Ето сайта на Карина-Русе
 http://www.karina-rousse.com/collection4.html
За съжаление не са моя стил

# 696
Ян Бибиян, явно ще планирам следващото посещение в Сливен през декември. В Миролио в период на намаление наистина ставам като луд с картечница. През лятото бяха пуснали всичко по 12 лева.

# 697
  • София /Абсурдистан

Едната фирма е Карина-Русе, а другата е Беков-Хасково. Панталоните ги купувам от едно малко магазинче на пазара на Младост 1.

А къде по-точно се намира магазинчето?
Аз там ходя в едно друго магазинче за трикотажни дрехи, има и големи размери трикотажни блузи - и с къс, и с дълъг ръкав. Като качество са мн.добри, вече си купих няколко.

# 698
  • София

А къде по-точно се намира магазинчето?
Аз там ходя в едно друго магазинче за трикотажни дрехи, има и големи размери трикотажни блузи - и с къс, и с дълъг ръкав. Като качество са мн.добри, вече си купих няколко.

От дясната страна на пазара като идваш откъм бул. Александър Малинов. Там на първата редица сини магазинчета до химическото чистене и авточастите. Продавачът се казва Митко. На редицата до него продават хляб.

# 699
  • Сливен
Ян Бибиян, явно ще планирам следващото посещение в Сливен през декември. В Миролио в период на намаление наистина ставам като луд с картечница. През лятото бяха пуснали всичко по 12 лева.

Joy Joy Точно Wink
Тази година, на лятната рапродажба взех с мен и тийнейджърката - голяма грешка.
Една МРЗ отиде за 2 часа  Mr. Green

# 700
А от кои русенски фирми пазаруваш? Има ли каталог или някъв вариант да се видят?
Точно на Карина са. Мен този стил дрехи ме устройва защото работя в офис.
Също ми харесват дрехите и на Бордо, но са по-скъпи.

# 701

Joy Joy Точно Wink
Тази година, на лятната рапродажба взех с мен и тийнейджърката - голяма грешка.
Една МРЗ отиде за 2 часа  Mr. Green

Цели 2 часа! Аз се справих значително по-бързо с няколко MP3-ки. Връщахме се от морето и децата ме чакаха в колата в най-голямата жега. Само минах и събрах всичко, което беше с моя номер от въхчетата на купчинките дрехи по масите. Забърсах и 3-4 панталона, които бяха близо до представите ми за модел, изпреварих опашката, платих и отпраших. За моя изненада, всичко съм улучила. Преди 2 години, след подобно посещение в Миролио, в кварталното ни шивашко ателие ме питаха от кой магазин нося дрехите за подгъване. Мислеха, че това са дрехи на клиенти. Joy

# 702
Аз от Миролио никога не мога да си купя нищо, ходила съм 4-5 пъти и съм си изгубвала там по 2 часа и винаги си тръгвам с празни ръце, защото всичко ми е тясно в раменете, ако ми е добре в раменете ми е широко в ханша, а ръкавите винаги са ми като 7/8  Laughing
Просто структурата ми е по-мъжка Simple Smile А там има доста неща които ми харесват, защото дрехите не са претрупани, а аз обичам семплите неща.

# 703
durik, в Софийския магазин и аз нищо не съм харесала досега. Моя пазар на кило е само от сливенското Миролио и то на намаления. Имам чувството, че  продават различни стоки.

# 704
да де, аз само в сливенското съм ходила Simple Smile
Възможно е да са различни, но в сливенското намаленията са просто легендарни.

Общи условия

Активация на акаунт