Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ?

• 158 015
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 750
Тук http://www.bonprix-bg.com/bu/home.htm  ми се струва скъпичка куриерската услуга - 12,50€ за това бях предложила комбина когато открих този сайт. После видях, че и други са го открили. Има хубави пуловерчета, аз например съм навита да си взема, макар, че малко се притеснявам.

# 751
Аз съм поръчвала  2 пъти от БонПри, без особен успех, т.е нещата, които поръчах първо са доста ниско качество и второ, размерите са по-големи реално, т.е препоръчвам ви да взимате по-малкия номер на този, който сте решили.

# 752
  • София
Момичета,бройте ме и мен за обща поръчка, ако решите.И аз си харесах едно две пуловерчета Grinning!

# 753
10cent's, смяташ ли, че не си залужават паричките тези дрехи? А какво означава, че са по-големи от очакваното, не отговарят ли на размерите в таблицата им? Аз без това съм скиптично настроена, сега остава да поръчам нещо и да се разочаровам и тогава нацяло ще зачеркна онлайн покупките  Rolling Eyes

# 754
И аз тука....................................при Вас,
днес влязох в магазин Бианка - просто така, да позяпам. Останах учудена като видях, че имат по-големи размери. Нещата са им прекрасни, но и цените им са такива  Rolling Eyes

# 755
Ами не мога съвсем категорично да се изкажа, все пак 2 пъти съм поръчвала. Но опита ми е такъв – дрехите, които поръчах ми бяха доста по-големи, а уж по таблицата гледах. Срокът за доставката беше 14 дни ( или нещо такова) аз чаках 5-6 седмици, накрая почти в края на сезона дойдоха. Качеството отговаря на цента - ниско. Моите блузи бяха от трико, доста .. китайска изработка. Бях си поръчала и едни спортни чехли, на снимката даваха вид, на живо бяха ужасни,обувах  ги 2 пъти да си копая градината с тях и ги изхвърлих.

Бианка и аз много харесвам ...

# 756
  • София
E, някой няма ли да се похвали с нови ботуши/боти и палто за сезона?
Аз 'щото обикалях и нищо не си намерих - ни ботуши, ни палто. Всъщност едно, к. харесах в Овиесе, ми стана, ама със зор  Sick и разбира се, един номер по-голямо няма  Sad

# 757
Ами аз съм доста облечена от Овиессе...
Имам яке, палто, всичко от там. Палтото мин. година даже го купих от София, тази година ми е непоносимо широко ( ураааа) и не може да се носи, но влизам успешно в пухено яке ( пак Овиессе). Имам и пухенка елек, пак техен с 2 лица.. Изобщо във връхни дрехи са добри. Панталоните им не ги харесвам изобщо, имам много, но каквото съм купила е боклук, всичките и летни ленени са оттам и всичките вече са скъсани м/у бедрата....
Най- хубавите панталони в София, които съм намирала ( пък и не само там)
са на едно магазинче на кръгчето на 5цата трамвай, под колоните. Всеки път като съм си в БГ ходя до там за панталони!
Ботуши наскоро си купих Ъггс, то това ботуши ли са изощо, грозотия, но много топляТ и невероятно удобни!

# 758
Ех, 10cent's, направо ме отказа от поръчка. Не знам за теб, но за мен тези цени не са ниски в БонПри, по-скоро са цени, които мога да си позволя. Ами здраве да е Simple Smile
Аз още си ходя с трикотажните блузки под якето, което имам от 2 години и съм много доволна от него, на една бургаска фирма е, не е много дебело и съхне за 1 нощ. Аз по принцип си купувам панталони и дънки само на тази фирма - идеално ми пасват на фигурата, изключително удобни и приятни за носене, на добра цена и са ми точно на дължина. Това е фирма Динис. Ако в някой магазин видите тази марка - пробвайте ги.  Peace

# 759
  • София /Абсурдистан
durik къде в София могат да се видят дрехите от тази фирма?

# 760
Веднага споделям: на бул. Христо Ботев близо до пресечката с Пиротска, пазара на Красно село, Младост 1А на старите пътеки и на кооперативния пазар в Люлин. Аз знам за тези магазини в София. Може би има и други, но нямам информация Simple Smile

# 761
  • София
durik може ли да ми кажеш по-точно къде е магазинът на старите пътеки в Младост 1 А.  bouquet

# 762
  • София /Абсурдистан
И аз да попитам къде точно е  магазина на старите пътеки в Младост 1 А ?

# 763
  • София
E, някой няма ли да се похвали с нови ботуши/боти и палто за сезона?
Аз 'щото обикалях и нищо не си намерих - ни ботуши, ни палто. Всъщност едно, к. харесах в Овиесе, ми стана, ама със зор  Sick и разбира се, един номер по-голямо няма  Sad

ПоФалвам се с това яке, което спечелих за 16 лири:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3502662 … ame=STRK:MEWNX:IT

Да ви кажа, добре че е ибей, само там се чувствам нормален човек ( в момента за моя номер има над 25000 артикула)!
Ето още малко придобивки:
Блузка
Пуловер
Ризка
Сако Олд Нейви
Обувки Кикерс

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 08:53 от Rima

# 764
Мацки, аз чакам от Щатите едни ботуши. Доста са високи, та се надявам да ми станат. За пръв път попаднах на производител, който прави ботуши + размер. Е, не са кой знае какво.... ама на фона на нищо и това е добре. Чакам и няколко блузи и ризи пак от щатите, просто ако не съм си нацелила размера ще се гръмна  Crazy Яке за зимата си взех от Бианка. Между другото в мола на Хемус незная дали е нов, но има магазин на Биба. Това е една от марките, които продават в Бианка, има номера до 46.

Общи условия

Активация на акаунт