Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ?

• 158 175
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 825
Като стана въпрос за номерацията може ли да помоля за малко хелп не откривам в нета  таблица с бг номерация за облекло а пък трябва да си купя панталони но хич не се виждам как ще цъфна в някой магазин и ще искам да пробвам нещо  като не си знам размера Embarassed

# 826
  • София
Като стана въпрос за номерацията може ли да помоля за малко хелп не откривам в нета  таблица с бг номерация за облекло а пък трябва да си купя панталони но хич не се виждам как ще цъфна в някой магазин и ще искам да пробвам нещо  като не си знам размера Embarassed

Като ти гледам линийката ще влезеш в панталони 54 или 56 размер.

# 827
АннаБелс, никаква таблица не би ти свършила работа, в България няма наложен стандарт, всяка фирма си налага свои размери, имала съм панталони на които пише 60, а в сравнение с друга фирма са колкото 54  Simple Smile влизаш в магазина и мериш наред, магазинерката ще те ориентира, все пак това й е работата.
lady_Blu , винаги бих ти помогнала, ако мога и да не мога пак ще пробвам  Wink

# 828
durik , nana77 ,Unknown_lady мерси   bouquet май така и ще сторя ще пробвам наред пък дано не ме изхвърлят накрая от магазина докато си уцеля размера Joy

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 18:55 от АннаБелс

# 829
  • София /Абсурдистан
АннаБелс  изобщо не се притеснявай за това. Продавачките обикновено имат набито око за размери и като те видят сами ще ти предложат поне 2 размера, които да пробваш.  Недей много да гледаш номерациите, защото аз имам панталони от 48 до 54 и всичките са ми по мярка Simple Smile а реалният ми размер е някакъв междинен между 50 и 52. А иначе хубави панталони има в магазин за бременни на фирма Рени, но са малко по-скъпи, не видях да имат по-евтини от 50лв. Стават и за небременни  Simple Smile купих един и от там и само му отрязах колана на половината и готово. Блузките им са универсални, могат да се носят и от по-пълни жени, не само от бременни. http://www.reni-fashion.com/bg/contacts.php

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 19:26 от Unknown_lady

# 830
ааа кой ще те изхвърли бе, при тая криза
Аз между другото скоро ходих в един магазин на пазара Иван Вазов, магазинерката без да ме пита какво си тръся ми препречи пътя, извади две бабешки блузи които аз отказах, после ми извади една, която беше малка и без дори да ми позволи да разгледам стоката ми пожела приятен ден и буквално ме изгони от магазина, престоят ми в магазина беше точно 1 минута  Mr. Green познайте дали ще стъпя повече там

# 831
 Shockedтова е ужасно ама ето виждаш криза не криза теб са те изхвърлили пък за мен какво остава като за 1 път от доста годинки ще търся да  си купя панталони и ще падне оглеждане Embarassedама ако искат да ми вземат парите ще трябва да ме изтърпят Grinning

# 832
  • София
АннаБелс  изобщо не се притеснявай за това. Продавачките обикновено имат набито око за размери и като те видят сами ще ти предложат поне 2 размера, които да пробваш.  Недей много да гледаш номерациите, защото аз имам панталони от 48 до 54 и всичките са ми по мярка Simple Smile а реалният ми размер е някакъв междинен между 50 и 52. А иначе хубави панталони има в магазин за бременни на фирма Рени, но са малко по-скъпи, не видях да имат по-евтини от 50лв. Стават и за небременни  Simple Smile купих един и от там и само му отрязах колана на половината и готово. Блузките им са универсални, могат да се носят и от по-пълни жени, не само от бременни. http://www.reni-fashion.com/bg/contacts.php
Изкарах бременността си с дрехи от фирма Рени и сега си ги нося. Дънките, които имам от тях са ми  любими и ги нося и сега с малко корекции по ластика. Омъжих се доста бременна и си взех от там и костюма, който хората ми ушиха по поръчка без никаква надценка. Изобщо съм много доволна от тази фирма.

# 833
Момичета влизам да се похваля,че най накрая се обзаведох с ботушки.
Ето ги http://prikachi.com/files/1162133G.jpg
Естествено пак са от еластична материя (то и няма друг начин иначе да ги обуя),но пък са точно това което исках.

# 834
И аз да се запиша в пухкавия отбор  Grinning Панталони си купувам основно от бутици, щото с малки изключения само там има над 46ти номер;  дънки от Испания бях накупила като бременна и сега пак с тях, че в нищо от старите дрехи не се набутвам... като се сетя януари на какви смешни цени продават всичко в Испания и как никой не ходи след теб да ти обяснява, че "съжалявам, като за Вас нямаме..." рай направо, грабиш закачалки на воля, кеф ти всякакви номера и никой не те притеснява... 
Офелия, големи номера /Бургас/ съм купувала от Овиез /Триа/, в Мола в Ню Йоркъра, Тера Нова, Есприт и Кенвело има, мериш си на воля, никой не те преследва, правят постоянно намаления и имат много хубави неща ...
Основно дрехи за хърбавелки продават, много ми е забавно, като мина край някой магазин и видя, че панталона на манекена на витрината не е закопчан, щото не му става... явно и манекените дебели ги правят  Mr. Green

# 835
Да се похваля днес се сдобих с ботуши ест. кожа за 109лв и палто 100% вълна за 98лв от произведено в БГ. Имаше много модели ботуши с ластична лента, която позволява закопчаване на по-пълен прасец. За майка взех шуба за 99лв. Има избор и като за нас.

# 836
  • София
Да се похваля днес се сдобих с ботуши ест. кожа за 109лв и палто 100% вълна за 98лв от произведено в БГ. Имаше много модели ботуши с ластична лента, която позволява закопчаване на по-пълен прасец. За майка взех шуба за 99лв. Има избор и като за нас.

Откъде?

# 837
Миналата седмица мерих боти 42 номер от еластичен плат (стават и за големи крачета както долу, така и нагоре) в магазина за дрехи 2 употреба на стамболийски близо до пресечката с ботев, пак там лятото си купих обувки 42 номер и ми бяха много удобни, но ботите ми хлопаха доста  Shocked, което явно значи че си отговаряха на номера
Пак там често има обувки 42, и са нови в кутии (не са носени)

# 838
  • София /Абсурдистан

Откъде?

И аз да питам от къде и какви цветове палта имаше?

# 839

Откъде?

Откъде и каква марка са - на коя фирма, за да се ориентираме къде да ги търсим/??

Общи условия

Активация на акаунт