Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ?

• 158 229
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Аз за това лято си поръчах от Ларедут, дано само съм уцелила номера  Praynig Laughing

... от 48-50 размер немска номерация нагоре (на мен ми бяха големи  Shocked ) ...

От тяхната номерация вадиш 4 и получаваш българската  Peace

Не съм съгласна. БГ номерерация съм в момента 52-54, немска 44. Една продавачка ми твърдеше, че към немската се прибавя 6 и се получава БГ номерация. Ама пак не ми се получават размерите  Rolling Eyes

# 256
Аз пък не съм просто пълна а съм си доста дебела Sad Да не говорим, че в момента съм и бременна. Вече толкова се бях отчаяла, че си мислех че ще го карам на анцузи само. Съвсем случайно си намерих панталони в едно павилионче, за късмет са на ластик и се напъхах, е и място имам. Иначе да си купа костюм или изобщо нещо по официално, не смея и да си помечтая. Омръзнало ми е да влизам в магазини и да ми казват от вратата, че като за мен нямат. Много ми е чудно в кой момент някой от БГ производителите ще се усети, че от това могат да се правят пари.

# 257
  • София
Аз пък не съм просто пълна а съм си доста дебела Sad Да не говорим, че в момента съм и бременна. Вече толкова се бях отчаяла, че си мислех че ще го карам на анцузи само. Съвсем случайно си намерих панталони в едно павилионче, за късмет са на ластик и се напъхах, е и място имам. Иначе да си купа костюм или изобщо нещо по официално, не смея и да си помечтая. Омръзнало ми е да влизам в магазини и да ми казват от вратата, че като за мен нямат. Много ми е чудно в кой момент някой от БГ производителите ще се усети, че от това могат да се правят пари.

По-горе писах за магазина за бременни на Пиротска. Може да провериш, наистина сега има доста неща и номера. Лека бременност и раждане и едно здраво бебче  Hug

# 258
И аз имам същия проблем, макар че не мога да се нарека едра. Просто съм НОРМАЛНА. Но уви! Все нещо не ми става. Започнах да се депресирам, да се чувствам дебела и с нестандартна фигура, докато един ден разбрах къде е проблемът:
1. Ако дрешките са произведени в Китай - ми много ясно! Китайчетата да ню ню и правят дерхи като за себе си.
2. Ако пък не - просто са останали малки номера, защото няма кой да ги купува, големите са се свършили отдавна, а продавачките, с цел да ни унизят и депресират, заявяват, че не се произвеждат с такива размери!

ТОВА Е ТО!  Hug    bouquet

# 259
Мацки, какво правим с банските това лято? На мен тепърва ми предстои да излизам по магазините за морски шопинг. Затова никак не бих се разсърдила ако някой сподели къде е виждал бански за гранд дами  Mr. Green Hug

# 260
  • Варна
Мацки, какво правим с банските това лято? На мен тепърва ми предстои да излизам по магазините за морски шопинг. Затова никак не бих се разсърдила ако някой сподели къде е виждал бански за гранд дами  Mr. Green Hug

В марковите и луксозни магазини забрави.Даже в магазините на Триумф не видях големи бански. Май само из битаците съм виждала големи размери.

# 261
  • София
И аз усилено търся бански. Много искам да си намря такъв с пришита поличка към него. http://www.quelle.at/is-bin/intershop.static/WFS/QuelleOesterrei … 7581569_b_294.jpg
Попитах вече и в темата за Плажна мода в Красива мама, дали някой е виждал такъв някъде по магазините.

# 262
Шмоти, ако не ти трябва спешно в ла редут има такива ...

# 263
  • София
Шмоти, ако не ти трябва спешно в ла редут има такива ...
Видях ама ми трябва за 07.07.  Confused

# 264

В марковите и луксозни магазини забрави.Даже в магазините на Триумф не видях големи бански. Май само из битаците съм виждала големи размери.
Днес на женския пазар видях немаркови, но не лоши бански в доста големи размери(май пишеше от 38 до 62 размер)
доста се чудих дали да не си взема, макар че не ми трябва сега допълнителен бански, ама пък когато търся, все няма

# 265
Има бански големи номера на Триумф.
Онзи ден ходих на Патриарха/Борис да погледна какво има - има стари модели ( какъвто имам) и по-нови. Според мен инвестицията ( 130-160лв) за бански на Триумф си заслужава всяка стотинка.

# 266
Тук наистина е така.....ми България.....

# 267
  • София
В Кауфланд сред банските има и по някой голям размер, аз си взех черен, цял с банели за 25 лв., читав като цяло...пък и нали целите бански се водят актуални този сезон Crazy.

# 268
# 269
  • Варна

В сайта има, обаче като се иде на място в магазините им  Rolling Eyes...........................

Общи условия

Активация на акаунт