Умопобъркваници и мистерии-18

• 39 025
  • 1 352
  •   1
Отговори
# 1 200
В предишната страница прочетох, че Вивка е взела рачето. Опитах как ли не и не става #2gunfire

А и за някаква ръкавица споменава, което пък въобще не знам какво ще рече ooooh!

# 1 201
Значи сега трябва да разберем как се взима рака  newsm78

# 1 202
Пускаш рака на разходка и покриваш камъка с листчето Mr. Green

И пак зацикляш JoyАз поне hahaha

# 1 203
О, йес Mr. Green Излязох Mr. Green

# 1 204
Блазе ви, аз още се мотая с листата...
=============
Баси инатото, неще да хваща ножицата и да реже!

# 1 205
Блазе ви, аз още се мотая с листата...
=============
Баси инатото, неще да хваща ножицата и да реже!

Номера е да прочетеш книгата в определен ред Wink

# 1 206
игаре ми се,но тази ще я пропусна и ще изчакам ново продължение

# 1 207
Ох и аз излязох  newsm44
Пусто извънземно, щях да подпаля къщата с тези игрички. Включих си олиото и влезнах за малко да видя какво става и съм забравила и като се сетих и отидох в кухнята и имаше огън, който стигаше до шкафа  Sick #Crazy Панирах се и веднага с ръкохватките и на мивката и сега шкафа над мивката е черен  hahaha Голям съм заплес.
Айде да се мъчим на тази http://www.doodoo.ru/flashgame-3140.html

Галински изигра ли играта от снощи?

# 1 208
Играе ли някой newsm78

# 1 209
Аз играя тази от предния ми пост, но не ме питай какво съм направила, че са много помещения и вече забравих къде и какво  Blush Е нещо си спомням, но е малко.

# 1 210
Е , и аз нея я подкарах, ама нещо май ми цикли мишката и не ми хваща от първия клик...
В ковачницата какво правиш?

# 1 211
Запалих огъня и имах нещо жълто което сложих на едно желязно (в ляво на стилажа второто) и стана като размазано петно. А там където се ходи за към пещерата преди да идеш при нея в ляво под едно зелено,точно над надписа ITEM има едно място на което мишката става като ръчичка и отместваш къс от тревата и там има една оранжева монетка и нея я сложих на желязното в ковачницата и стана оранжево петно и не знам какво друго да правя. А взех и един ключ от зад бурето в първата къща май беше и отключих една врата и се качвах по стълбите и взимах не помня какви неща от там.
Леле ама го обясних  ooooh!

# 1 212
А как запали огъня, че нещо не успявам?

В пощата в шкафчетата има едно писмо, взех от него 2 сърчица и в ковачницата на онаова ги разпльоках и тях

# 1 213
Да бе вярно, че сърчица бяха, а аз викам нещо жълто  hahaha
Взех от някъде нещо което приличаше на ако на крава  hahaha и кибрит взех от някъде. Сложих това черничкото в камината в ковачницата и после кибрита и се запали.
Мисля че трябва да излеем ключ и да вземем лампата от затвора, за да можем да влезнем в мината, но как да си направим ключ  newsm78

# 1 214
В салона на втория етаж в лявата стая има една музикална кутия и на нея от страни се слага зелената дръжка и едно зелено като коркова тапа се слага на машинката и незнам какво се прави  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт