Умопобъркваници и мистерии-18

• 38 968
  • 1 352
  •   1
Отговори
# 1 260
  • там където ме зове сърцето!!!

Изиграх играта на Сапфира !!! Hug
Почвам тази с пещерата!!!!

# 1 261
Кажете моля ви се какво да правя като нямам никакъв панел в стаята където е книгата със символите. Запълнила съм си всичките десет дупки и нъцки  Sick

# 1 262
Да моля ви и кажете как се отмества тая лампа(всъщност аз я започнах отначало тая игра,защото някъде ми отиде монетката-така и неразбрах къде),мача я и немога.

# 1 263
_baby, ами запълних дупките и като отидох в стаята с книгата и долния панел на библиотеката се беше отместил и зееше тунел и като влезнеш в него има едни ръчки, с които трябва да си поиграеш докато вдигнеш всичките пръчки и така излизаш.
mimi6669, пъхаш молива в дупката на стената и така се мести лампата.

# 1 264
в пещерата на машината съм сипала вода но въжето не знам къде и как да вържа

# 1 265
въжето се връзва за теглича на това нещо като количка на релсите в най-крайната стая на десния тунел на пещерата. после като се върнеш при машината и след като си сипала вода и си запалила с кибрита това нещо като фитил (близо до скалата за вода) на машината и пак се върнеш в стаята с количката, ще видиш, че си отместила количката и ще можеш да вземеш динамита от шкафа. динамитът слагаш в пукнатината на стената на стаята с рисунките и го взривяваш с ръчката и намираш скрин.

# 1 266
мерси   bouquet

# 1 267
Благодаря ви за подсказките,но сега казвайте как си отворихте сейфа в банката-нестава,точна посладователност ли има.Видях картинкате преброих ги и чакам ама нищо.

# 1 268
Ще ги номерирам кръгчетата:
1 - Цъкаш 4 пъти
2 - 3 пъти
3 - 2 пъти
4 - 3 пъти

# 1 269
сапфира липсват ми последните три.Угасих огъня и сложих месото в камината.
MariaEli, погледни през очилата в червената книга. С пръчката запали и свещта- ще вземеш от нея нещо, което се слага в тиквата. Нахрани котето и вземи другото с клетката. С пръчката, но с вода я нагласи-вземи още нещо от езерцето и пак го сложи в тиквата. Това е.

# 1 270
_baby благодаря ти,но сега пак откъде вода за машината-успях да отворя сейфа и аз запълних дупките,но и на мен не ми се отваря нищо-какво да правя още-помогни ми,ти как отвори туй нещо.

# 1 271
Привет  bouquet
Стигнах да запълване на дупките, не без ваша помощ разбира се  bouquet, но до тук newsm78Нито ми се отваря библиотеката, нито нищо newsm78Дайте още някой жокер

Излязох LaughingТази дупка в пощата я бях пропуснала

Последна редакция: нд, 03 фев 2008, 17:32 от *Neti*

# 1 272
Още търся кофа. Къде е? Иначе всичко друго комай направих.

# 1 273
Май при гробището беше.
Аз почнах тази http://postopia.com/games/gamepage.aspx?siteGameID=30

# 1 274
При гробището

Общи условия

Активация на акаунт