Мама палачинки мята, януарче се въргаля по земята

• 10 316
  • 299
  •   1
Отговори
# 225

BBCode
[url  =  http://www.Dumex.com.my  ][img  ]http://www.Du mex.com.my  /member/tickers/96400/ticker3 .png[/i  mg][/  url]

BB код

[url  =  http://www.mamaibebe.com   ][img   ]https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png[/img][/   url]

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 20:41 от Лилянчо

# 226
  • София, Лагера
А мен така ме е хванала някаква романтика и носталгия... чета си смс-ите, които мъж ми ми беше писал преди 1 година... когато лежах в болницата и изгарях от нетърпение да се срещна с Пресиян!
Направо ми се насълзяват очите! Това са едни от най-красивите ми мигове!!! Така го чаках! Изобщо не ме беше страх от раждането, само исках да гушна мънинкото човек...

# 227
Голямо благодаря на manana за чудесното парти   bouquet
Много благодаря и на Klemy за превоза  bouquet

# 228
  • София; Дружбето
Лилянчо, щи прата една снимка, само дай меил, да ми направиш с нея ако може  Rolling Eyes

# 229
  • София
Хелоу!
Днес беше супер, само дето моето дете не се откъсна от ръцете ми.  Crossing Arms
mama_V , няма проблем, винаги щом има възможност!  Hug

# 230
Лилянчо, щи прата една снимка, само дай меил, да ми направиш с нея ако може  Rolling Eyes

Разбира се! Мейлът ми е в профила, не е скрит.

# 231
  • при принцесите
И аз благодаря на manana за празника, беше много хубаво. Радвам се, че се запознах и лично с вашата компания Simple Smile  Hug

Поздравявам и останалите рожденици днес и техните близки. Да са здрави и щастливи   party041  ura Tada

# 232
На всички мами, които днес ни уважиха - едно огромно благодаря  Hug
Веско получи страхотни подаръци, аз си изкарах страхотно, баща му също  Grinning
Каквато съм патка заспала, пак не разбрала  ooooh! фотоапарат не взех, щото си мислех, че там има.
Добре, че Ним и Ноеми са досетливи та сега ще разчитам на тяхното благоволение, за да имам снимки от първият РД на Веско  Embarassed

# 233
  • София, Лагера
Манана,  Hug
качвам веднага снимки!
Етооооо

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 21:58 от Noemy

# 234

Малко ме е яд за пропуснатото парти на Манана....Какво временце беше днес!А го даваха да вали,заради което, всъщност, и пропуснах празника! Banghead

# 235
  Цвета,към колко часа чакаш гостите утре?И аз се каня да ви уважа..... Rolling Eyes

# 236
  • София
Добър вечер! Simple Smile

Гледам съм създала работа на Цвета да ме качва в интернет! Mr. Green Добра Цвета!  hug Хич не ме качвай, като се видях в Нетерата каква съм Шишо и ми идеше да се скрия. Embarassed Ама тя камерата слага 5 кила отгоре, после и интернетът слага 5 кила и за това... Rolling Eyes

Днес беше супер, не съм ви виждала на живо от месец сигурно и наистина имах нужда от разтоварване. Ще се постарая да кача снимките утре.

Манана, благодаря ти!  bouquet

# 237

Малко ме е яд за пропуснатото парти на Манана....Какво временце беше днес!А го даваха да вали,заради което, всъщност, и пропуснах празника! Banghead
Казвах ти аз - ама ти не та не - ша вали  Rolling Eyes

# 238
Нимско мен пък ме накефихте с мъж ти - току що ви изгледах. Само, ако беше ти отговорил на въпроса за игрите, както би го направил, ако не е пред камера, щяхте да спечелите - 100 % съм сигурна.
А кво чух за бирата и Симонеса  Wink Дали да пусна линка в подфорум - Майки моралистки  Whistling

# 239
аз не можах да гледам Горчиво,но утре ще го гледам.По това време бяхме на кафе  и оставихме детето за първи път на детски център.Много му хареса.Аз себях притеснила да го оставя на чужд човек и го гледах през прозорче откъм кафето,но на него му беше супер,а иаз пих кафе без да обикалям по масите.

Общи условия

Активация на акаунт